«Αντί επικαιρότητας μια γενική εκτίμηση των εκλογών»





Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 15/5


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Σήμερα θα επιχειρήσω μια μίνι-ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος που έρχεται. Θέλω να κάνω βεβαίως μια προ-εξαγγελτική δήλωση πως ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ λέξη από αυτά που έχω πει και προβλέψει.
Η Αστρολογία είναι μια συμβολική γλώσσα και χαιρετίζω κάθε προσπάθεια που προσπαθούν να την προσδώσουν μια επιστημονική υφή. Κατ’ αρχήν η αστρολογία , άσχετα εάν «πατάει» σε επιστημονικά- αστρονομικά δεδομένα, είναι τέχνη και όχι επιστήμη. Αλλά ακόμα και αν ήταν επιστήμη όπως η Ιατρική, η Νομική κλπ πάντα θα παίζει ρόλο ο παράγοντας άνθρωπος. Άλλωστε πόσες φορές δεν πήγαμε σε γιατρό και δεν χρειάστηκε να πάρουμε μια δεύτερη ή ακόμα και τρίτη γνώμη;;;



Η ημέρα (**WI/SO) ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για όλους μιας και εμπλέκεται σε κοσμικό επίπεδο ο Apollon (**Προνόμια, αναγνωσιμότητα, τιμές, επιβράβευση.) αλλά είναι μια πανευρωπαϊκή ημέρα εκλογών και κάποιος θα πρέπει να νικήσει. Ετσι στον χάρτη του Αλέξη Τσίπρα υπάρχει ο Δίας  (**WI/SO=JU Ευχάριστες στιγμές. Η ώρα που θ’ αποκομίσει κάποιος τους καρπούς των κόπων που έχει «σπείρει» από παλιά.) & APOLLON= ΔΙΑΣ (**Μεγάλη επιτυχία σε επιστημονικά ζητήματα και επιτεύγματα. Επιτυχία σε οικονομικά ζητήματα.) Όμως κατά την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων παιζουν τα AD/VU, MO/HA=VE/SA  και μιλουν Συμπίεση και περιορισμός των επιθυμιών. Το χτύπημα από την Μοίρα. Το μεγάλο εμπόδιο. Αδράνεια. Ένας μεγάλος τοίχος που ορθώνεται μπροστά μου. Ένα φράγμα. Μια επιρροή που παύει να υφίσταται. Ο σκληρός χαρακτήρας. Απότομο και ισχυρό σταμάτημα. Μυστικές συμφωνίες. Η ώρα της ατίμωσης. Βασανισμένη ψυχή.

To Μεσουράνημα είναι σε NE/KR=ME/JU Ένα άτομο χαρούμενο. Το άτομο που έχει αισιόδοξη διάθεση. Ένα άτομο διοικητικά ανεπαρκές. Ο Βόρειος Δεσμός ισουται MO/KR=MA/NE=HA/ZE Συνδέσεις με ανεξάρτητες γυναίκες ή με ανώτερους υπαλλήλους. Απόρριψη σχέσεων και συνεταιρισμών. Σχέσεις με άτομα αναξιόπιστα ή με άτομα μολυσμένα. Η ενεργή συμμετοχή σε μια μεγάλη ζημιά. Σύνδεση με τη βιομηχανία. Σύνδεση με τις απεργίες.

Βλέποντας τον χάρτη του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΡΟΟΕΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ η μέρα (**WI/SO) έχει WI/SA=KN/SA=NE/KR=AP Το κάρμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα μειονεκτήματα σε μια υπόθεση. Γενικές απώλειες και χωρισμοί. Θάνατος. Χωρισμός. Απώλειες ιδιοκτησίας. Χρεωκοπία. Οι ευθύνες του καθενός. Η έλλειψη σεβασμού. NE/KR=AP: Μεγάλη αποτυχία της διαχείρισης. Πολλά άτομα αντιλαμβάνονται πως το αφεντικό, η κυβέρνηση ή γενικά άτομα με αξιώματα τελικά τους «δουλεύουν ψιλό γαζί»….

Κατά την γνώμη μου είναι μαθηματική ανωμαλία (**singularity) αν κερδίσει η ΝΔ Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιά να περιμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ νίκη στις εθνικές εκλογές. Οι δημοσκοπήσεις ασφαλώς και θα διαψευστούν ως προς το εύρος της νίκης της ΝΔ που πολλές την δίνουν ακόμα και στο+10%. Η διαφορά (**εκτίμηση γύρω στο 6%) δεν θα μπορέσει να ερμηνευθεί ως νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν καταφέρνει να καρπωθεί και πολλά από την «συμφωνία των Πρεσπών».

Από τούδε και μέχρι την ημέρα των εκλογών κάνω «σιγή ασυρμάτων». Εμείς έχουμε ραντεβού πρώτα ΔΕΥΤΕΡΑ 20/5 στις 21:30 που θα έχω καλεσμένο από τον πατριωτικό χώρο για να μας εκθέσει τις θέσεις του κόμματος αλλά και για να απαντήσει σε ερωτήσεις σας. Και βέβαια μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί μου την ΚΥΡΙΑΚΗ 26/5 στις 18:50 μέχρι ….βγει πόρισμα ασφαλές.



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget