Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 16/5


«Η μεγάλη δύναμη του ολοκληρωτικού κράτους είναι ότι αναγκάζει αυτούς που το φοβούνται να το μιμηθούν.» Αδόλφος Χίτλερ

Αγαπητοί φίλοι του Uranian Journal σας χαιρετώ. Ελπίζω να είσαστε καλά και να προετοιμάζεστε….Για την μεγάλη εκλογική μάχη. Ο Σύριζα γίνεται μέρα με την ημέρα το πιο ολοκληρωτικό καθεστώς της Μεταπολίτευσης.


72 δήμαρχοι λένε «απεταξάμην» τον ΣΥΡΙΖΑ. Ασφαλώς και είναι χαζοί. Τέτοιο «γκανιάν» ρε και το πετάτε στα σκουπίδια. Κρίμα και άδικο….


Από την άλλη είμαι «παρμένος» με την ενορχηστρωμένη προσπάθεια να ξεχάσουμε το τι μας έκανε αυτή η κυβέρνηση τα τελευταία 4 έτη. Και αναρωτιέμαι είμαστε σίγουρα απόγονοι των Σπαρτιατών, των Μακεδόνων ή των Μυρμιδόνων (?) ή τελικά αυτός ο Εφιάλτης άφησε πολλούς απογόνους και έτσι εμείς με την σειρά μας προδίδουμε τα όνειρα μας …για μια 13η σύνταξη που θα στην πάρει διπλή από τους φόρους και τις προσαυξήσεις.

H Αμερική, μετά την Αγγλία, γυρνά την πλάτη στην Κύπρο και κατά συνέπεια στην Ελλάδα στο θέμα των πετρελαίων και του φυσικού αερίου λέγοντας για συμφωνία win-win. Για αυτό και σας έλεγα πως  πιο αξιόπιστοι σύμμαχοι είναι οι Ισραηλίτες. Όμως από 29/5 ξαναστραβώνουν τα πράγματα μεταξύ Αμερικής και Τουρκίας…. Οι Αμερικάνοι κάνουν «πίσω» λόγω του ότι υπάρχουν «σύννεφα» στις σχέσεις Ρωσίας -Τουρκίας με φόντο την Συρια….


Διαβάσαμε από το pronews πως συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Περίπου στις 10 το πρωί ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη έσπευσαν στην περιοχή του Αη Στράτη για να αναχαιτίσουν τουρκικό αεροσκάφος ηλεκτρονικού πολέμου CN-235.Ο Τούρκος χειριστής αντέδρασε κάνοντας άφεση θερμοβολίδων  (flares) κίνηση που αποτελεί οπωσδήποτε ένδειξη κλιμάκωσης, κατά τη διάρκεια αναχαίτισης και ως στόχο έχει την πιθανή πρόκληση ζημιάς στα μαχητικά αναχαίτισης.





Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget