Ο ορκωμοσία της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη




Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης του Κυρ. Μητσοτάκη
« Εξουσιομανείς σε ναρκοπέδιο»

Στην πολιτική συνήθως τον «λογαριασμό» τον πληρώνουν οι πολίτες. Οι πολιτικοί υπόσχονται και μετά αναιρούν τις υποσχέσεις τους μιας και παρέλαβαν καμένη γη. Πολλές χώρες μπήκαν σε μνημόνιο και αυτοί, οι πολιτικοί, που τους οδήγησαν εκεί στο τέλος δεν βρήκαν την ψήφο τους. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι κατά το ήμισυ ηθικοί αυτουργοί παρουσιάζονται ως αυτοί που θα μας βγάλουν από το μνημόνιο και θα βοηθήσουν να ορθοποδήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις όταν το ίδιο το κόμμα δεν μπορεί να ξοφλήσει τα δικά του χρέη.


Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αν θεωρήσουμε πως  ο χάρτης της ορκωμοσίας μιας κυβέρνησης είναι ο αρχικός και καταστατικός χάρτης ενός συμβάντος , τότε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως ο χάρτης της ορκωμοσίας της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη που έλαβε χώρα Τρίτη 9/7/2019 και ωρα 12:11 …πως τα πράγματα θέλουν προσοχή & γνώση μιας και πρόκειται για χάρτη με ΤΕΡΑΣΤΙΟ συντελεστή δυσκολίας.

Η ΗΜΕΡΑ: Συνήθως την ημέρα την βλέπουμε πως θα πάει κοιτώντας τον άξονα WI/SO (**η μέρα) και δείχνει ουσιαστικά και ένα σημαντικό κομμάτι της πορείας της κυβέρνησης. Εκεί ο εν λόγω ‘άξονας ισούται με HADES & Vulcanus. Αυτό ως ερμηνεία σημαίνει :

WI/SO=HA: Απώλεια εργασίας. Δυστυχία. Προβλήματα που σχετίζονται με το σώμα. Ασθένεια.
WI/SO=VU: Μυϊκή δύναμη. Έντονη προβολή. Η δύναμη που διαθέτει το σώμα.
HA/VU: Ωμή βία. Η δύναμη του κακού. Διαφθορά. Ασχήμια. Κακία. Οι σκοτεινές δυνάμεις που πράττουν σκοτεινές πράξεις. Ασθένεια μοιραία. Μεγάλος κίνδυνος. Μεγάλη ασθένεια ή επιδείνωση (εάν ήδη υπάρχει). Πολλές ασχολίες. Εξαναγκασμός. Οι κακές συνήθειες. Χρησιμοποιώντας την ισχύ και την δύναμη που έχω, με τρόπο άσχημο.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: Εδώ θα χρειαστεί να συγκλίνουμε και να χρησιμοποιήσουμε δυο πιο «κλειστά» μεσοδιαστήματα. Άρα θα πάμε στα δυο κλασικά ASC/MC & SO/MO αλλά και το MC/CU που δείχνει την επικύρωση μιας συμφωνίας.

SO/MO=AD=NE/CU=MC/MA=AS/NE=MC/NE:
SO/MO=AD: Το τέλος μιας φιλίας, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Μια ημέρα νεκρή. Μια μέρα άδεια. Μια πένθιμη ημέρα.

NE/CU=AD: Μόνος, δυστυχισμένος γάμος. Εγκατάλειψη. Απομάκρυνση από φίλους. Εξαπατημένος. Απώλειες σε μια συνεργασία.

MC/MA=AD: Ακινησία. Αδράνεια. Αντίσταση. Κόντρα. Καταστροφές και συντρίμμια. Μια δράση που παύει να υπάρχει.

AS/NE=AD: Δίνω μεγάλη προσοχή και δεν πιάνομαι εύκολα κορόιδο.

MC/NE=AD: Ο αποκρουστικός. Καταστάσεις που είναι επιβλαβείς. Ένα άτομο ψυχρό. Αλλαγές στο περιβάλλον που, άσχετα αν τελικά φαίνονται προσωρινές, τελικά είναι μόνιμες.

Ο άξονας AS/MC (*Η ένωση με άλλους για έναν κοινό σκοπό,) =KR/VU=NE/HA=CU/PO= ME/HA=JU/KR=MA/HA:

NE/HA=AS: Κίνδυνος πνιγμού ή από ασθένεια που σχετίζεται με το νερό ή τα υγρά του σώματος γενικότερα (π.χ. μόλυνση ύδατος, πρόβλημα με νεφρική ανεπάρκεια). Κάποιοι που αισθάνονται ότι απογοητεύονται.

NE/HA=MC: Ένας μεγάλος κίνδυνος. Σοβαρές εξαπατήσεις. Πνιγμός. Ναυτικός.

KR/VU=MC : Ένα πρόσωπο για το οποίο τρέφουν μεγάλη εκτίμηση και διαθέτει μεγάλη επιρροή. Ο χειρισμός εξουσίας ή μιας μεγάλης δύναμης. Δίνω δικτατορικές διαταγές. Ασκώντας εξουσία για λογαριασμού του κράτους. Αποφασίζω και διατάσσω.

KR/VU=AS: Ένα άτομο που είναι εκτεθειμένο και ανίκανο μπροστά σε κάποιες μεγάλες δυνάμεις ή σε άτομα μεγάλου κύρους. Κάποιοι τρίτοι καθιστούν τη δύναμή τους αισθητή ή αποτελούν οι ίδιοι αντικείμενο, με την έννοια της δύναμης του κράτους.

CU/PO=AS: Μια ένωση ανθρώπων που αντιπροσωπεύουν μια πίστη, θρησκεία. Μια ενορία.

CU/PO=MC: Επιδιώκω μια διανοητική ή πνευματική κοινωνία. Έλξη προς θρησκευτικές κοινότητες.
ME/HA=MC: Κακές σκέψεις. Σκέψεις που δεν θέλω να τις φανερώσω.

ME/HA=AS: Δυσφήμιση. Απειλή από τρίτους. Το άτομο που θα δεχτεί τον οχετό των άλλων.
JU/KR=AS: Κοινωνική επαφή με κορυφαία πρόσωπα.

JU/KR=MC: Ένα άτομο που πρόκειται να αισθανθεί ευτυχής. Ο προϊστάμενος.


Και τώρα θα δούμε τον άξονα MC/CU (**Η στάση που διατηρεί κάποιος απέναντι στην κοινωνία, την οικογένεια και τις τέχνες. Η ώρα της συμφωνίας (της υπογραφής, της επικύρωσης).

MC/CU=PL=AS=MC=

MC/CU=AS: Κάνοντας ένα συνεταιρισμό - ένα club μαζί με άλλους. Οι επαφές και οι σχέσεις με άτομα που είναι φιλότεχνα.

MC/CU=PL: Η οικογενειακή παράδοση. Οι κοινωνικές αλλαγές πραγματοποιούνται.

Η κεφαλή της Κυβέρνησης- Ο Πρωθυπουργός  (*SO/KR): = AS/VU=UR=KR/AD=VU/PO =JU/PO=SA/KR=MC/VU=AS/VU=AS/JU=MC/JU: Σαφέστατα και θέληση για βαθιές κοινωνικές τομές υπάρχει αλλά θα υπάρξουν προβλήματα με μετανάστες και εγκληματικότητα που θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ της νομιμότητας και της επιβολής αυτής. Η εξίσωση SO/KR=UR: «Ενθουσιασμός μέσω των ανεξάρτητων προσώπων. Ξαφνική παρέμβαση του κράτους.» σαφέστατα δείχνει την διάθεση για επιβολή. Η εμπλοκή της εξίσωσης HA/ZE=UR δείχνει μεγάλες ταραχές, βάσανα και βία. Η προσπάθεια κατανομής ισοβαρών μέτρων θα «ταράξει» την κοινωνία.


           Η σύγκριση του χάρτη της ορκωμοσίας με τον χάρτη της Μεταπολίτευσης

Η ημέρα της ορκωμοσίας (*9/7/2019) επί του χάρτου της Ελλάδος μας δίνει ως ερμηνεία :      WI/SO (*9/7/2019)= SO=HA=KR/AD=VE/MA=MA/PL=CU/AD

WI/SO=HA: Απώλεια εργασίας. Δυστυχία. Προβλήματα που σχετίζονται με το σώμα. Ασθένεια.
SO/HA: Ο άξονας της αποσύνθεσης είτε με κυριολεκτική είτε με μεταφορική έννοια. Το άσχημο κορμί. Ακρωτηριασμένο σώμα. Μια παραμόρφωση. Αδυναμία του σώματος. Το κρύο και οι δυνατές βροχές. Το ακατέργαστο άτομο - ο πρωτόγονος. Ο βρωμιάρης. Ένα άτομο που αδιαφορεί για την εικόνα του. Ο ασήμαντος.
KR/AD: Περίεργος χαρακτήρας που οδηγεί σε μια απομονωμένη ζωή. Πτώση από μεγάλο ύψος. Λόφοι, βουνά, σπήλαια. Η πτώση της Κυβέρνησης. Ο ιδιοκτήτης μιας έκτασης, ενός οικοπέδου. Ο νεκροθάφτης. Μεσίτης ακινήτων. Ένας γονιός χωρισμένος και μόνος. Το κτηματολόγιο. Νομική αντίσταση ή προσφυγή. Οι οροσειρές. Οι υψηλότερες διακρίσεις.


SO/KR (* Ο επικεφαλής της κυβέρνησης) = AS/MA=MO/UR=WI/ZE=NE/VU=MC/SO=VE/KR= KR/AP=HA/PO:  Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας θα ακολουθήσει τον δρόμο προς την ηγεσία μέσα από δύσκολες καταστάσεις και βία. Αυτό ελέω και της εμπλοκής του άξονα MO/UR θα βγάλει προβλήματα από την εξέγερση του πλήθους. Γενικά ο επικεφαλής της κυβέρνησης θα πρέπει να προσέξει ζητήματα με την πειθαρχία εντός του κόμματος και της κυβέρνησης διότι δεν θα λείψουν οι παραφωνίες  και οι …διάγραφες.

Διάρκεια της κυβέρνησης: Όσοι ονειρεύονται μια γρήγορη πτώση της κυβέρνησης (πχ πριν κλείσει ένα έτος) μάλλον ονειρεύονται εσφαλμένα. Η κυβερνηση φαινεται να έχει τουλάχιστον 2 ετη ζωης.




Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget