Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 18/7





«Αυτό που λέει o Karl είναι πως θα έχουμε ΕΚΤΑΚΤΕΣ εκπομπές & podcast»….

Φίλοι και φίλες σας χαιρετώ. Πέμπτη σήμερα και ο Ιούλης έχει 24 με 28 βαθμούς κελσίου και στον βόρειο Πόλο 21. Εντάξει υπάρχουν και άλλα τρελά του καιρού πολύ παλαιότερα. Το 1895 είχε βρέξει τόσο πολύ επι 24ωρες και το νερό στους δρόμους είχε φτάσει το 1 μέτρο ενώ έπεσαν 450 σπίτια στον Πειραιά….
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άρχισε τα «φαλτσοσφυρίγματα» βάζοντας Γ.Γ.Αθλητισμού αυτό το πολιτικό Εφιάλτη τον Μαυρωτά που έδωσε την Μακεδονία. Εξ όσων φαίνεται τα παιδιά που «υιοθέτησε» ο Σορος τα φροντίζει ο Κουλης που ακόμα και στο ποδόσφαιρο υποστηρίζει Bildenberg..... Παράλληλα νέος Γ.Γ.Δημοσίας Τάξεως ο αποτυχημένος Κ. Τσουβάλας που μετ’ επιτάσεως ζητούσε την άμεση παραίτηση του… Προφανώς ο Κυριάκος προσπαθεί να ικανοποιήσει όλους…Η συνταγή, δηλαδή, της απόλυτης αποτυχίας!!!

F-35 τέλος για την Τουρκία…. αλλά με «κρύα καρδιά από τον Trump». Ο Donald Trump είναι σε ένα τεράστιο δίλλημα ….προσωπική περιουσία VS πολιτική εξουσία και γόητρο. Οσοι παρακολούθησαν το LIVE έλεγα (**ή μάλλον το είδανε οι παρευρισκόμενοι με τα ίδια τους τα μάτια) πως η Τουρκία άμεσα θα εγκαταλειφθεί. Ήδη ο Trump διώχνει άρον-άρον τους Τούρκους πιλότους και μηχανικούς. Ο Ερντογάν που νοιώθει σαν πρωτάρη που βγήκε από «οίκο ανοχής» νομίζει πως μπορεί να μπορεί να «χτυπήσει» στα ίσια την Αμερική… Επόμενο χτυπημα είναι βάση Ιντσιρλίκ, Στενά (8από πλευράς Τουρκίας) ενώ ο Trump από την μια, με το ένα χέρι,  θα «χαϊδολογεί» την Μελάνια και με το άλλο θα «βάζει δάκτυλο» στην Τουρκική οικονομία …. Ενώ παράλληλα θα δώσει «πράσινο φως» στο «Άστρο του Δαυιδ»…… Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές….



                                         ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και σοτσάκια....-ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΑΝΗ !!!!!

Χρειάζεται λοιπόν η νέα κυβέρνηση να απαιτήσει ΠΟΛΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ μιας και η Αμερική «ποντάρει» πολλά στην στρατιωτική συνεργασία ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ-ΚΥΠΡΟΥ…..


BANK RUN στην DEUTSCHE BANK υψους περι 1δις € ανα μέρα....Α, ρε κουφάλα Καρλ.....



                                                        Θα μεγαλώσει και θα στρώσει.....

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget