Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 14/5




«Ο Κοτζιάς δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα …και επιπλέον ΕΜΠΛΕΞΕ»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Ελπίζω να είσαστε καλά όλοι και να την παλεύετε …μέχρι τις εκλογές. Ο Κοτζιάς από την μια είπε σε μια συγκέντρωση «παψτε φασίστες» ενώ λίγο αργότερα δήλωσε πως «ρωσοι χακερ» υπέκλεψαν τα μηνύματα που είχε στα χέρια του ο Καμμένος. Βέβαια τα μηνύματα τα έχει δώσει ο «Άμος» μεγαλο- αναλυτής πληροφοριών της Μοσσαντ… Βέβαια οι Ρώσοι τον έχουν στην μπούκα   και θα «πλύνει» μπουγάδα….

Από την άλλη αυτοί οι δυο (**Τσίπρας και Μητσοτάκης) δεν είναι για debate αλλά για stand up comedy. Εντάξει ο Τσίπρας ίσως τα πάει πιο καλά σε ένα debate μιας και είναι πιο αλητοπο@στας και ξερει στα δυσκολα να πετα την μπάλα…εκτός γηπέδου… Κατά τα αλλα και οι δυο λένε την μια ανοησία πίσω από την άλλη….

Απελευθερώστε τους κανόνες εμπλοκής. Το Μπαρμπαρος ανήκει στα ψάρια της Μεσογείου!!! Δεν μπορεί οι Τούρκοι, που είναι κότες, να κάνουν τους μάγκες.

Τώρα στα του REGIUM WEB RADIO αλλάξαμε πάροχο στο streaming και θα βγαίνουμε από τα 128kbps στα 192kbps ποιότητα που ΕΛΑΧΙΣΤΑ ραδιόφωνα έχουν στην Ελλάδα. Επιπλέον αλλάζουμε player (*πιο ελαφρύς) και με δυνατότητα να παίζει σε ταμπλέτα ή κινητό (**Android) ή σε κινητό IOS ( Apple, MAC etc). Επίσης ένα κάποιος ενδιαφέρεται για να ασχοληθεί με το ιντερνετικό ραδιόφωνο ως ραδιοφωνικός παραγωγός (**από τον χώρο του) με θέμα επικαιρότητα, μεταφυσικό-ανεξήγητο, πολιτική, μουσική ή εναλλακτικές θεραπείες μπορεί να στείλει ένα μηνυμα στο regiumradio@gmail.com


Τέλος εύχομαι σε όλους τους συνάδελφους καλή επιτυχία στα θέματα προβλέψεων εκλογων  και ευελεπιστω ολοι μας να κάνουμε αυτό που μας προστάζει το καρμικό συμβόλαιο που υπογράψαμε με το πεπρωμένο μας πρώτού ενσαρκωθούμε …..



                                                           Θα φυγω και θα κλαις 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget