JU/AD=NE: «Το ευαίσθητο σημείο που καίει την Ευρώπη»



                                       Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα

Αγαπητοί φίλοι του Uranian Journal σας χαιρετώ.  Το ευαίσθητο σημείο (**sensitive point) JU/AD=NE είναι μια μεταβλητή που πρέπει να την έχουν κατά νου ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ασχολούνται με την πολιτική και την χρήματο-οικονομική αστρολογία (*ή νομίζουν πως ασχολούνται), Πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω πως πατούν πάνω σε δικές μου προβλέψεις  και αυτό μου δίνει την ευχαρίστηση μα και το κίνητρο να συνεχίσω. Ασφαλώς και στις προβλέψεις μου ακολουθώ το «δόγμα Τιτσιάνο» που έχει πει στον Ελ Γκρέκο « Ο κόσμος ζητά να μάθει την αλήθεια μα δεν την θέλει. Άκου την συμβουλή μου. Ποτέ να μην τους τα αποκαλύψεις όλα. Δεν θα στο συγχωρέσουν ποτέ».
Είχα προειδοποιήσει για τα Capital control, για τα κουρέματα καταθέσεων στην Κύπρο και για το «εναλλακτικό €» που θα είχαμε για τα Capital control. Όμως όπως έχω πει αυτό το «εναλλακτικό € των capital control» δεν είναι η τελική κατάληξη το τελικό σχέδιο. Ο Δίας είναι το χρήμα, ο Admetos ο περιορισμός, ο «θάνατος» και η στασιμότητα και ο Ποσειδώνας η εξαπάτηση. Όλο μαζί ερμηνεύεται ως : λάθος επενδύσεις, απώλειες καταθέσεων…..




Στην Κύπρο στις 16/3/2013 αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση Αναστάσιαδη το κούρεμα καταθέσεων της τάξεως του 47.5% στα ποσά άνω των 100.000€. Αν ανατρέξουμε στο ετήσιο (*ANNUAL)  του 2013 για την Κύπρο και τοποθετήσουμε το εν λόγω ευαίσθητο σημείο επι του γενέθλιού χάρτη θα το «βρούμε» στο 74ο .39.53’’ ακριβώς επάνω στον ετήσιο ΕΡΜΗ. Αυτό μας δινει την ευκαιρία να μετασχηματίσουμε και το ευαίσθητου σημείο σε double half sum Α/Β=C/D δίνοντας του τελικά την μορφή JU/AD (**οικονομική απώλεια. Χάνοντας αυτά που θεωρώ σίγουρα και κεκτημένα. Απώλειες εισοδήματος)=NE/ME( ** Ο άξονας της εξαπάτησης, του πνευματικού παραλογισμού και του ψέματος. Αναλήθεια και αβεβαιότητα.)

Αν προωθήσουμε αυτό σημείο επί του ηλιακού τόξου (** 74ο .39.53’’ +50ο,56.46) θα μας δώσει άθροισμα 125.36.39. Όμως λόγω του ότι είναι μεγαλύτερο του κύκλου των 90ο τοτε αφαιρώ 90ο και μας δίνει άθροισμα 35ο,36,39 είναι επάνω στους άξονες (Από 22.30) SA/NE (**άξονας της κακής υγείας. Απάτη, κλοπή. Απώλειες. Χρόνιες ασθένειες. Ψυχικές ασθένειες (το «σαράκι» που μας τρώει την ψυχή). Χάνοντας την ελπίδα.) MC/KR (**Οι Αρχές του Κράτους (όχι όμως, η αστυνομία και ο στρατός, διότι αυτές ως Αρχές έχουν κατασταλτικό και επεμβατικό χαρακτήρα και βρίσκονται σε άλλη εξίσωση). Το άτομο που θέλει ν’ ανεξαρτητοποιηθεί. Η τοποθέτηση σε μια δημόσια – κρατική ή κυβερνητική θέση. Νομοθέτης. Ένα άτομο που ξέρει πώς να διακρίνεται. Η αίσθηση της ανεξαρτησίας. Ένα επάγγελμα που θέλει δεξιότητες πέραν του μέσου όρου. Γραφειοκρατία. Η ώρα του δικαστηρίου. )



Στην Ελλάδα όταν έγινε το εγκληματικό PSI των ασφαλιστικών ταμείων τον Μάρτιο του 2012 που είχε σαν αποτέλεσμα το «κούρεμα» 197 δις € και την κατάρρευση ταμείων & τραπεζών. Αν τοποθετήσω το ευαίσθητο σημείο της απώλειας καταθέσεων JU/AD=NE θα μας δώσει γενέθλια αριθμητική τιμή 46ο,03.40 και πέφτει επάνω στους UR & HA του ετησίου (**  UR/HA:Ξαφνικός θάνατος, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας. Μεγάλη καταστροφή και αγριότητα. Βιαστική συσκευασία. Ύπουλος φόνος.). Παράλληλα εάν προσθέσω στην αριθμητική τιμή 46ο,03.40 το ηλιακό τόξο του έτους 35ο 55.09 θα μας δωσει 81.08.49 που τελικά ισουται με ADMETOS αλλά και NE/AP (**Ο άξονας της εξαπάτησης του πλήθους και της δωροδοκίας. Η κατάχρηση. Άχρηστη διδασκαλία. Λανθασμένη επιλογή γνωστικού αντικειμένου. Πολλά όνειρα. Παίζοντας τυχερά παιχνίδια με χρήματα με γνώμονα την διαίσθηση.)  Ενώ η εξίσωση που δημιουργειται  NE/AP=AD:   Μας  δίνει ως ερμηνεία: Η αγορά είναι στα κάτω της. Πτωχεύσεις, παύσεις πληρωμών, οικονομικές διαλύσεις.  (***Όπως και ‘εγινε)

Πάμε τώρα στο «κλείσιμο των τραπεζών» πάλι σε μια ύπουλη και τονίζω παράνομη κατάσταση μιας και και εκ της συστάσεως της η ΕΚΤ απαγορεύεται να συμμετάσχει σε πολιτικά παιχνίδια και μοχλεύσεις. Στις 29/6/2015 επάνω στις 46ο,03.40 (**λάθος επενδύσεις, απώλειες καταθέσεων…..) ήταν ο SARC VULCANUS. Στην προκειμένη περίπτωση η εξίσωση μας JU/AD=NE ισούται με Vulcanus και μετατρέπεται σε JU/AD=NE/VU (**Ο άξονας της σωματικής ανικανότητας (στην όραση, την ακοή ή ακόμα και από παραπληγία - τετραπληγία κλπ..). Διάλυση, παραίτηση. Μεγάλος ηθοποιός. Καρμική ασθένεια. Λανθασμένη χρήση δυνάμεων και προνομίων. Μεγάλη απογοήτευση. Απώλεια δύναμης και ενέργειας.)


Κάνοντας χρήση αυτής της μαθηματικής εξίσωσης έχουμε πως κατά την τριετία 2019-2022 Η Γερμανία , Ιταλία, Ισπανία αποκτούν ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα….Όσον αφορά για την Ελλάδα …θα τα πούμε με νέο άρθρο!!


KARL -HEINZ OTTINGER 2019
        All rights are reserved

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget