Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 7/5




H Αγγλία μόλις απέκτησε εναν Βασιλιά....



Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Οι φωτο τελικά με τις «σκαφάτες» διακοπές του Αλέξη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ fake news ουτε photo-montage…Το παραδέχτηκε η κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου…. Και το έδωσε ο σύζυγός της διότι είδε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός …είναι κομματάκι κουρασμένος…. Δηλαδή ο Τσίπρας θα είναι ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ο Β» αφού ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ο Α» ήταν ο Κωστάκης ο Καραμανλής….



Αλήθεια όμως από τι κουράστηκες βρε Αλέξη? Από το γ@μησι που μας έριξες??? Πολύ σκαφατο αυτό το αριστερο παιδί που …καλά ΑΜΑ πετυχει την διαπλοκη…θα την σκίσει…



Στο facebook σας εγραφα στις 30/4 πως από 5/5 αρχιζει οικονομικός πολεμος στην Τουρκία… Γενικά θα γινει χαμός…..Πάντως μην μου πείτε …ωραίος ο Βλαντ…τον εχει αφησει να αλωνίζει μόνος του….



Στο Brooklyn της Νεας Υόρκης ιδρύθηκε και περιπολεί η πρωτη Μουσουλμανική Αστυνομία….Εντάξει δεν πάμε καθόλου… Αντε τωρα να περπατω στο  δρομο και να με «ελεγξει» ο Μιστερ Πακ επειδη φοράω κατι που δεν προβλέπει το Κοράνι…. Ε, εκει θα δειτε τον John Wick…..

Τουρκίς Τεκνολοτζυ….. η βαση του πυρινικου σταθμου που ετοιμαζουν στο Ακουγιου…τον γκρεμιζουν για να τον ξαναχτίζουν…..Ε, ρε γέλια ….ασχετιλα….







Γεννήθηκε και ο νέος Πρίγκιπας της Αγγλίας….Δηλαδή τι πρίγκιπας  ενας ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ με τα όλα του….. O ASC = ma/cu=ne/ha=PO και ολο αυτό ερμηνευεται ως Κίνδυνος πνιγμού ή από ασθένεια που σχετίζεται με το νερό ή τα υγρά του σώματος γενικότερα (π.χ. μόλυνση ύδατος, πρόβλημα με νεφρική ανεπάρκεια). Κάποιοι που αισθάνονται ότι απογοητεύονται. Ομάδες κοινού συμφέροντος. Ηθικό, διανοητικό και πνευματικό ιδεώδες για τη διατήρηση της συνοχής της οικογένειας, του γάμου ή της συνεργασίας. Τελώντας έναν γάμο για ηθικούς λόγους.  To MC ισουται ME/HA=AS/JU=AS/MA=JU/PO=MA/PO=MC/VE= HA/VU=VE και ολο αυτό εμρηνευεται ως  Κακές σκέψεις. Σκέψεις που δεν θέλω να τις φανερώσω. Μια τάση για προστασία. Προστασία από άλλους, και δη από άτομα με ισχύ και κύρος. Μια φιλία που είναι ισχυρή και έχει διάρκεια.. Ο έχων τη φρόνηση και τη νοημοσύνη. Ακούγοντας τη φωνή της συνείδησης και του λόγου. Η δυνατότητα να κρίνει κάποιος τι κάνει λάθος και τι σωστό. Το άτομο που είναι ειλικρινής με τον εαυτό του. Η προσωπική και ηθική συμπεριφορά. Η ηθική υπόσταση. Ο ηθικός. Διανοητική δραστηριότητα.




O ΗΛΙΟΣ=WI=ME/AD=MO/VU=JU/HA=MA/HA=AD/VU=CU: : Ένα μυαλό που λειτουργεί μόνιμα υπό πίεση. Μελαγχολική διάθεση γενικότερα. Γεγονότα που έχουν σημαντική σημασία. Η μεγάλη δύναμη κάποιου στις δημόσιες σχέσεις. Σε χάρτες που αφορούν έθνη ή κράτη, υποδεικνύεται ότι αυτά θα έχουν ένα ισχυρό ή παντοδύναμο κράτος. Μια πράξη που δημιουργεί αίσθηση στο πλήθος. ο άτομο που προκαλεί το δημόσιο ενδιαφέρον. Η καθημερινή ύπαρξη μαζί με ανθρώπους δημόσιου ενδιαφέροντος και επιρροής. Σοβαρή ασθένεια. Ζημιά μέσω ξαφνικής επίθεσης. Ημέρες κατά τις οποίες μόνο η επιμονή οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα. Το άτομο που πρέπει να παρουσιάσει μεγάλη σταθερότητα χαρακτήρα.




ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: O Μικρός Πριγκιπας είναι ενας γοης-δικατορας με τα όλα του. Κινδυνευει από το υδταινο στοιχείο…Το να τον δουμε Βασιλιά παραμεριζοντας την ιεραρχία δεν θα με εξέπληττε. Ωστοσο στο μέλλον ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ τεράστιο ρόλο στην αναπτυξη της Αγγλίας!!!!











                                         



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Karl, νομίζω ότι το θέμα για την Κύπρο είναι εάν και πότε θα φύγουν οι Βρετανοί από το νησί και ησυχάσουμε από αυτούς.

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget