Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 6/5



«Είναι ώρα περισυλλογής…ίσως και αλλαγής»….

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal εύχομαι να είσαστε καλά. Καλή εβδομάδα να έχετε και  όπως λέγαμε στον στρατό 20 +ΣΗΜΕΡΑ για να λάβει το «παλικαράκι» στου Μαξίμου ένα ηχηρό μήνυμα.


Ο συνδυασμός του Γ. Μώραλη κατεβάζει υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο την Νόνη Δούνια. Πολύ πιο όμορφη και πιο σικάτη από την άλλη την γαλότσα των ΚΟΚΟ-(Σ)ΑΝΕΛ που από κάργα δεξιά…έγινε πιο αριστερή αφού τέτοια θαύματα να ρυθμίσεις δάνειο για 114 έτη….μόνο με ΣΥΡΙΖΑ γίνεται…..



Άλλο ένα αεροπλάνο, ρωσικών συμφερόντων, της εταιρείας ΑΕΡΟΦΛΟΤ έπεσε και γενικά είναι μια επιδημία …που χτυπά τα ρωσικά συμφέροντα…..



Ξαφνική στροφή από το ΝΑΤΟ για το θέ4μα των S-400 . O  γ.γ. της Συμμαχίας  Γενς Στόλτενμπεργκ προχώρησε σε μια δήλωση «αθώωσης» της Τουρκίας που έχσει  δημιουργήσει εντύπωση αναφορικά με την υπόθεση των S-400. Πιο συγκεκριμένα ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε "πως είναι απόλυτα εθνικό δικαίωμα της Τουρκίας, να αγοράζει όλα από όπου θέλει". Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ σημείωσε επίσης πως η Τουρκία είναι από τις χώρες που συνεισφέρουν τα περισσότερα στη Συμμαχία. «Η Τουρκία είναι αλληλέγγυα με τις υπόλοιπες χώρες του ΝΑΤΟ», είπε χαρακτηριστικά. Βέβαια είπε πως πρέπει να υπάρχει ορθή λειτουργία με τα αλλά συστήματα (*που δεν είναι συμβατά με έξω ΝΑΤΟΙΚΑ)…



Το Ισραηλ έκανε προχτες το αυτονοητο και εκλεισε το στόμα του Ερτογαν αφου βομβαρδισε τις εγκαταστάσεις του Anadolou στην Παλαιστίνη. Και μιας και θα βγουν οι liberal μ@λάκες θα πουν πως εχει είναι γη Παλαστινιακή….Ας διαβάσουν πότε ηταν εκει οι Εβραίοι και πότε πήγαν οι αραβες…Τοσο απλά!!!




                                  ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ....ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ANADOLOU
                                                                           ΑΛΑΝΑ


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget