Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 8/5





« εξήγγειλε μέτρα…ή θα  του πάρουν τα μέτρα»

Ο Αλέξης Τσίπρας προσπάθησε  την Τρίτη 7/5 στις 19:29  να «μοιράσει» προεκλογικές εξαγγελίες προκειμένου να περισώσει ότι περισώζεται…. Αλήθεια όμως τι θα μπορέσει να αποκομίσει τόσο αυτός όσο και ο λαός.?

Η προσέγγιση που θα κάνουμε θα προσπαθήσει να αποδείξει-προβλέψει τα κάτωθι:
·         Τι ήθελε να πετύχει ο Πρωθυπουργός.
·         Τι μπορεί να περιμένει ο λαός
·         Τι αντίκτυπο έχει δημοσκοπικά
·         Πόσο «χτυπούν» την αξιωματική αντιπολίτευση;


Ξεκινάμε με την μέρα (**WI/SO) =PL=SO/CU=AS/KR: ζητήματα με την διατροφή. Καλλιτεχνικά ταλέντα και δραστηριότητες. Αλλαγή στις συνθήκες διαβίωσης μιας σχέσης, ενός γάμου, ενός συνεταιρισμού. Προσπαθώντας για καλές σχέσεις.

Τωρα θα αντιπαραβάλω τον χάρτη της εξαγγελίας με τον γενέθλιο του Αλέξη Τσίπρα: (**WI/SO)= SO/SA=CU/PO=SA/AD=AS/NE=NE/KR=UR που σημαίνει Φασαρία. Η ένταση του σώματος. Η έντονη ανησυχία. Προβλήματα ή απώλειες μέσω των ηλικιωμένων. Ξαφνική ενόχληση. Ένα απότομο φρενάρισμα. Οι τρίτοι έχουν μια υποκειμενική άποψη και δεν βλέπουν τα πράγματα σαφώς. Ξαφνικά γεγονότα που έρχονται διαδοχικά. Έλλειψη κατανόησης από τρίτους. Ξαφνική επέμβαση μιας κυβερνητικής δύναμης χωρίς επιτυχία. Μια επανάσταση από ανωτέρους. Μια επανάσταση που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση.

Οι κυβερνητικές εξαγγελίες (** ME/UR=KR)  = NE/VU=SO/AD=MA/PL=WI/KN=WI/ZE: Διάλυση, παραίτηση. Μεγάλος ηθοποιός. Καρμική ασθένεια. Λανθασμένη χρήση δυνάμεων και προνομίων. Μεγάλη απογοήτευση. Η μέρα της αρχής, μα και του τέλους. Το άτομο που αναγκάζεται να ξαναδεί την ζωή του από μηδενική βάση. Ο άξονας της εκτέλεσης, της οργάνωσης και του προγραμματισμού. Το πεπρωμένο μαζί με τον κόσμο, μαζί με την χώρα όπου βρίσκομαι. Συνδέσεις με το κοινό. Γενικές επαφές. Πολλές ενώσεις, συμμαχίες. Ένωση ή συμμετοχή πολλών προσώπων σε ένα εγχείρημα. Πόλεμοι. Πολεμικές δυνάμεις. Ένας λαός που είναι έτοιμος να εξεγερθεί. Γενική ώθηση προς μια δραστηριότητα. Νόμοι και δυνάμεις της φύσης. Πυρκαγιές. Ελεγχόμενη πυρκαγιά


Οι κυβερνητικές εξαγγελίες (** ME/UR=KR)  σε σχέση με τον χαρτη του Τσιπρα SO/ZE=HA=MC/MA=SA/VU=ZE/AD=ME/AP: Ήττες. Μια αναφορά - έγκληση στην αστυνομία και αυτή με την σειρά της που συντάσσει μια έκθεση. Οργανισμοί που καταστρέφονται από την πυρκαγιά. Ο μηνυόμενος. Το άτομο που θα θελήσει να πάρει το «αίμα» του πίσω. Το άτομο θα βλαφτεί και θα εμποδιστεί από την έλλειψη και άλλες λυπημένες περιστάσεις. Βρίσκομαι σε μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας των εχθρών. Οι υπάρχουσες συνθήκες είναι άσχημες και μη υποφερτές. Όχι καλή περίοδος για την επίτευξη στόχων. Ομιλία με πολλούς για το παρελθόν. Έχοντας την αίσθηση πως κάποιοι καταπιέζονται και δεν τολμούν να εκφράσουν την άποψή τους. Κάποιοι που κρύβουν τα συναισθήματά τους.

To MC = MA/JU=WI/NE=MC/MA=MA=AS/KR=NE/CU: Ικανοποίηση από την δραστηριότητα κάποιου. Εξαπάτηση από τους άλλους. Σχέσεις ανειλικρινείς. Ομιχλώδεις καταστάσεις. Ο επαγγελματίας με «χαμηλό» προφίλ. Ο υπάλληλος που έχει «σκυμμένο» κεφάλι. Δουλοπρέπεια. Το άτομο που είναι γεννημένος για υπάλληλος.

Εν κατακλείδι: Ο Αλέξης Τσίπρας φαινεται πως την έχει "πατήσει" οπως η ιστορία του Πέτρου με τον λύκο.Ακόμα και αν λεει αλήθεια (**που δεν παίζει) λίγοι θα τον πιστέψουν. Δημοσκοπικά ισως προσωρινά "πιάσει" κάτι αλλά αυτο γυρνά μπουμεραγκ με τις ...πρωτες διαψεύσεις..... Ομως αυτό δεν καταφερνει να το καρπωθεί η νυν αξιωματικη αντιπολίτευση. Ένα θεατρο του Τσίπρα οπου σαν κορτιζόνη θελει να επικαλύψει την "πληγη" της Μανδρας και του Μάτι Αττικης.....



                                                         Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΑΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget