Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 3/5



«Μην ταράζεστε…ακόμα βλέπουμε το trailer»



Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ.  Παρασκευή έφτασε και αφού έχουμε αφήσει πίσω νηστείες, Μεγάλες Εβδομάδες και κατσικάκια … μπαίνουμε στην ρουτίνα.


Ένα βίντεο «καίει» τον Έλληνα Πρωθυπουργό δείχνοντας πως εκτός από ανεπαρκής είναι και αδίστακτος. Φάνηκε η αδυναμία του κρατικού μηχανισμού και ο Τσίπρας αφού είχε πάει στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής και είχαμε νεκρούς οι «ιθύνοντες» του έλεγαν πως η φωτιά είναι σε … «ύφεση»…. Παράλληλα πηγε μετα από καιρό στο Μάτι με την ομπρελοβαστουσα και το επαιζε γαλαντομος να φτιαξει νοσοκομείο…με λεφτα από δωρεα της Κυπριακής Δημοκρατίας….


Ο Ερντογάν διάλεξε μεριά και πήγε με την Ρωσία…. Η γνωμη μου είναι πως είναι ΣΩΣΤΗ ως επιλογή σε μια ακατάλληλη περίοδο…Και ως γνωστον ο Πουτιν δεν θα τον έχει και πολύ λασκα…… Ηδη διερρευσαν εγγραφα της ΜΙΤ που ετοιμάζουν εξωση στην Νατοικη βάση στο Ιντσιρλικ…..


Η κυβέρνηση αρχιζει και «πουλαει» τον Μαδουρο….και θα σκάσουν από εκει «χαμπέρια» που θα κανουν την Κουμουνδουρου να είναι «ο σώζων εαυτόν σωθήτω»….


Πέσανε να φάνε την Βίκυ Φλέσσα που είπε : "Απορώ πώς ο Καρυωτάκης ήταν τόσο λυπημένος σε μια τόσο υπέροχη πόλη".   Εδώ ρε μ@λάκες ο άλλος σας ελεγε θα σκισει τα μνημόνια, πουλησε την Μακεδονία ….η δηλωση της Φλέσσα σας πειραξε…

ΜΗΝ ξεχάσετε ραντεβου Παρασκευη 3/5 στις 21:30 στον REGIUM WEB RADIO για να δουμε το EXIT POLL ....by KARL....




                                            Tα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ....στον Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ




Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget