« Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ…έχει αλλάξει χάρτη;»




Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 17/5/2019

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Παρασκευή έφτασε και είμαστε 9 ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση όπου η προπαγάνδα δίνει και παίρνει αλλά κυρίως χρησιμοποιείται …κάθε μέσο που σας είναι απίθανο να φανταστείτε…. Και οι εκλογές αυτές είναι πόλεμος (**κυριολεκτικά)  αφού με τον Ουρανό στον Ταύρο όλα θα παίξουν μιας και όπως έχουμε κατ΄ επανάληψη πει ζούμε μέρες αντίστοιχες με το 1936-1942.


Και μιας και θυμήθηκα εκείνη την εποχή …μεγάλο ρόλο έπαιξαν και κάποιοι αστρολόγοι. ΟΙ αστρολόγοι ήταν οι Karl-Ernst Krafft και Luis de Wolh. O Karl-Ernnst Krafft ήταν ένας εξαιρετικός αστρολόγος που χρησιμοποίησε τις αρμονικές και τα μεσοδιαστήματα. Προέβλεψε με ακρίβεια την άνοδο του Χίτλερ, την απόπειρα εναντίον του μα και την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το φθινόπωρο του 1939. Όλα αυτά ήταν αρκετά στο να στρατολογηθεί από τους Ναζί ενώ οι προβλέψεις του έπαιζαν συχνά σε περιοδικά και εφημερίδες προκειμένου να ενθαρρύνονται οι Γερμανοί. Παράλληλα προειδοποιεί πως πρέπει να τελειώσουν οι εκστρατείες μέχρι το 1943. Η φυγή του Rudolph Hess (**το είχε προβλέψει) τον κάνουν να πέφτει σε δυσμένεια. Ηδη οι Βρεττανοί εχουν καταλάβει την χρήση της αστρολογίας και έχουν προσλάβει τον  Luis de Wolh και οι προβλέψεις είναι κομματάκι «αντίθετες». Ο Krafft πεθαίνει από τυφο στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Buchenwald έχοντας προβλέψει πως ο Στρατηγός Μοντγκόμερυ έχει πιο ισχυρό χάρτη από τον χάρτη του Στρατάρχη Ερβιν Ρόμελ.


Στην Αστρολογία συνηθίζεται όταν ένα κόμμα αλλάζει όνομα, όπως μια εταιρεία αλλάζει νομική μορφή τότε συντάσσουμε έναν νέο χάρτη. Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε ένα νέο όνομα με νέο σήμα και προφανώς νέο προσανατολισμό. Αυτό έλαβε χώρα στην Αθηνα στις 6 Απριλίου 2019. O Αλέξης Τσίπρας, όντως έχει κάποιες πολύ δυνατές εξισώσεις που δείχνει πως θα καταφέρει να επιβιώσει. Σε αυτό συμφωνώ με τους ανθρώπους που ΤΟΛΜΟΥΝ να κάνουν πρόβλεψη για το αποτέλεσμα των εκλογων. Η μέρα (**WI/SO) ισουται με τον Apollon αλλά είναι επάνω ακριβως στον Ποσειδώνα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ δηλαδή WI/SO=NE: Μια μαζική εξαπάτηση. Αυτό που λέμε «το δε πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής». Μυστικές δραστηριότητες. Παράλληλα αυτό που παίζει έντονα είναι και το WI/SA: Το κάρμα σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα μειονεκτήματα σε μια υπόθεση. Γενικές απώλειες και χωρισμοί. Θάνατος. Χωρισμός. Απώλειες ιδιοκτησίας. Χρεωκοπία. Οι ευθύνες του καθενός. Η έλλειψη σεβασμού.

Επιπρόσθετα έχουμε τον Βόρειο Δεσμό (ΚΝ) HA/VU=KN: Αντιμέτωπος με έναν κίνδυνο άμεσα. Συναλλαγές με άτομα που κάνουν σκληρές αγροτικές εργασίες. Επαφές με αγροίκους. Παρενόχληση από άτομα που είναι της «πιάτσας». Μπραβιλίκια.


Εχω την αίσθηση πως η ΝΔ κερδίζει αλλά αυτό που θέλουνε με 12% διαφορά δεν παίζει….



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget