Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 13/5




«Οι Μαραθωνομάχοι και οι Σαλαμινομάχοι δεν κέρδισαν την αιώνια δόξα επειδή ήταν «ωραίοι σαν Έλληνες». Την κέρδισαν επειδή κατέσφαξαν τους αντιπάλους τους με αδυσώπητη αποτελεσματικότητα και αιμοδιψή αποφασιστικότητα.»Μαν.Δουκίδης

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Καλή εβδομάδα να έχουμε αν και εξ αρχής σας το λέω είναι πολύ δύσκολη. Ιδιαίτερα 13/5 και 16 και 17/5 μπορούν να γίνουν τρελά πράγματα και να έχουμε και τίποτα δυσάρεστα χαμπέρια σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε γεγονότα με «τσαμπουκάδες»…


Τώρα στα εδώ τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα αφού η Τουρκία έχει αποθρασυνθεί και φαίνεται να μην καταλαβαίνει τίποτα και αντίθετα απειλεί το ΝΑΤΟ….να μην πατήσει στα νησιά μας στο Αιγαίο που τα θεωρεί δικά της. Και σας το ξανατονίζω το πρόβλημα είναι περισσότερο με την Αλβανία και λιγότερο με την Τουρκία.


Ο Τραμπ απασφάλισε και είπε πως θα γονατίσει τους Κινέζους….. Αυτό θα σημάνει τα χρηματιστήρια να πάρουν τέτοια κατηφόρα που το κραχ του 1929 θα μοιάζει με το παραμύθι της Θείας Λένας που ακούγαμε στο ράδιο μικρά…..


                                      

Δεν ξέρω αν έχει πέσει στα υπόψη σας το τραγουδι ΜΑΜΑ του SinBoy που έχει πιάσει 17εκ views….. Αυτό κανονικά θα πρέπει να  listening σε αυτους που δινουν εξετάσεις για ελληνική γλώσσα….

Παιδια 13 και ΣΗΜΕΡΑ …… και να θυμάστε οσοι πηραν τις ευρωεκλογές πήραν και τις εθνικές!!! Με εξαιρεση το 1999….



                                                   Το τραγουδι των Δημοτικών Συμβούλων 

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget