Επικαιρότητα και πρόβλεψη 6/3/2019





« Με τον Ουρανό στον Ταύρο…επισήμως θα γίνει ΧΑΜΟΣ!!!»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του URANIAN JOURNAL σας χαιρετώ…. Ο Ουρανός το πρωί επισήμως μπαίνει στον Ταύρο και τυφλοί θα δουν και κουτσοί θα τρέξουν κατοστάρι… Και ο «Ελληνας» πρωθυπουργός ετοιμάζει την εξοδο του αλλά που δεν ξέρω κατά πόσο επώδυνη θα είναι για εμάς… Βλέπεις οι «αριστερούληδες» έχουν νοοτροπία σκύλου που λέει «αφου δεν μπορείς να το φας….κατουρησε το!!!»

Η αστυνομία του διδύμου Bottox & Trollex της Κατεχάκη κάνει «προληπτικές προσαγωγες» και αν αυτά γινόντουσαν κάποιες άλλες εποχες θα φωνάζαν οι «αριστερούληδες» το κλασικό «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι»…. Βέβαια αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι Πραιτοριανοί της Αριστερας (*στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας) είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε ΕΠΙΣΗΜΩΣ το «χρίσμα» από τους Γερμανούς δια μέσω της Υπουργου Εθνικής Αμυνης που τον αποκάλεσε «ο μελλοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδας»!!! Αυτό πρακτικά σημαίνει πως μόλις ανεβεί στην εξουσία θα φυγουν οι Πραιτοριανοί του ΣΥριζα για τα πολυδύναμα Α.Τ Δονούσας (*συμπλεγμα Κυκλαδων), Σπιναλόγκας, Κρυσταλοπηγης, Κακαβιάς και Καστανιων Εβρου ή απλότερα οπου υπάρχει πινέζα και κρατά τον γεωγραφικό χάρτη της Ελλάδας!!!

Ο Λεβέντης με την Ενωση Κεντρωων θέλει να δειξει πως είναι «to hard to die» κατά την Τσίπρα αγγλικήν παιδείαν και πηρε στο κόμμα του την Σταυρινουδη και τον Δαββέτα από την ΝΔ. Αγαπητέ κυριε Λεβέντη όταν παίρνεις τερματοφυλάκα και φροντιστη για να λυσεις το πρόβλημα στο σκοραρισμα ….ειναι από εκει και πέρα θέμα αντίληψης!!!!

Η ανεξάρτητη δικαιοσυνη κατεληξε με πόρισμα πως η βιβλική καταστροφή ηταν …πλημμέλημα. Με συγχωρείτε αλλά 100 νεκροι ζητουν δικαίωση και όχι ενορχηστρωμένη ταπείνωση!!!


               ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ¨: ΗΡΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget