Επικαιρότητα και Πρόβλεψη 11/3



Καλή Σαρακοστή και Καλά Κούλουμα


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του URANIAN JOURNAL σας χαιρετώ. Σας εύχομαι καλή Σαρακοστή  και πραγματικά εύχομαι ας καθαρίσει η ψυχή μας από την μοχθηρία... και τον Τσίπρα.  Προσέξτε μην κάνετε καμιά χαζομάρα και πάτε πουθενά με κανέναν Μακεδονικό χαλβά γιατί παίζει να πάτε στο κρατητήριο με βάσει τον αντι-Σκοπιανό νόμο και την διακριτική "παρακολούθηση" του διδύμου bottox & Lithium της Κατεχάκη.

Βέβαια το καρναβάλι και η διασκέδαση έχουν δώσει ρέστα αλλά τολμώ να πω πως υπάρχει μια διακύμανση από δήμο σε δήμο και από σπίτι σε σπίτι ανάλογα με την "πολιτική τοποθέτηση"... Αυτός ο αναθεματισμένος ο Τσίπρας μας γ@μησε μέχρι και τα γλέντια... Πάνε οι εποχές που επι ΠΑΣΟΚ βαρούσε όλη μέρα Καρρας, ΛΕ-ΠΑ, Αντζελα κλπ.... Η άλλη απέναντι γ@μω την καταθλιψη της εκανε Αποκριά με Μποφίλιου και Ζουγανέλη... Εκεί ή βαζεις Οικονομόπουλο και της την σπας , ή Παντελίδη ή κάνεις την υπέρβαση και λειτουργείς σαν γνήσιος Ελληναρας και παίρνεις την POLIZIA.... Ενας σκυλάς απέναντι βάζει στα καπάκια "Παμε στοιχημα θα ξαναρθείς" αλλά το παράφραζε που και που και φωναζε "Παμε στοιχημα θα γ@μηθεις".....βγαζοντας με από την δυσκολη θέση.... Που πάμε ρε τζουστη μου....Αποκριά με Μποφίλιου...Δηλαδή σε λίγο μαθηματικά θα οδηγηθουμε να πινουμε τίποτα από αυτα που επινε ο συγχωρεμενος ο τραγουδιστης των Prodigy...



Οι Τούρκοι επιχείρησαν να κάνουν "ντου" στην περιοχή του Γερίου-Αγίου Σωζομένου με αρματα μάχης αλλά ήταν άμεση των τεθωρακισμένων Τ-80 της Εθνοφρουράς..... Μόνο τιμη στα τεθωρακισμένα και νοσταλγία δεν σας το κρύβω....

Η Ιταλία παίζει μεγάλη μπάλα και μπήκε στον δρόμο του μεταξιού με την Αμερική να φαινεται να τρωει την φάπα πίσω από την άλλη. Ας θυμηθούμε τι έγραψα στις ετήσιες 2019 για την ΙΤΑΛΙΑ: "Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάς: Το 2019 είναι μια αρκετά δύσκολη χρόνιά τόσο για την Ευρώπη όσο και για την ίδια την Ιταλία. Το Κράτος μπαίνει σε κατάσταση ήρεμου alert και προσπαθεί να δείξει πως το «παιχνίδι» της Ε.Ε, δεν λειτουργεί αλλά κυρίως δεν παίζεται επι ίσης οροίς. Εντός της κυβερνήσεώς δεν αποκλείεται να υπάρχει ρήξη και να οδηγηθεί η  χώρα σε πρόωρες εκλογές. Προβλήματα με τις τράπεζες. Απειλή φυγής ή εκδίωξης από ένα συνασπισμό χωρών."   Επίσης στις ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ 2019 έγραψα ΞΕΚΑΘΑΡΑ: "Από7/3/2019 ο κόσμος αλλάζει. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κάποιες συμμαχίες, ακόμα και κάποιες εξ αυτών που θεωρούσαμε «αιώνιες» ή «σίγουρες» , ενδέχεται να «σπάσουν» ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ένα νέο ξέσπασμα πολέμου σε κάποια πλευρά του πλανήτη. Οι ισχυροί του πλανήτη (*πχ Αμερική) θα κάνουν λανθασμένη χρήση της ισχύος που διαθέτουν και θα χάσουν «παίχτες» από την σφαίρα της επιρροής τους. Γενικά η γεωστρατηγική φαίνεται πως αλλάζει. Οι κυβερνήσεις θα φανούν πολύ σκληρές ενώ μεγάλο ρόλο σε εκλογικές διαδικασίες θα παίξουν τα δόγματα της πίστης.
Σε οικονομικό και γεωπολιτικό επίπεδο θα πρέπει να περιμένουμε καταβαράθρωση κάποιων «σίγουρων» νομισμάτων, αύξηση της τιμής του πετρελαίου και έντονα οικονομικά προβλήματα στην Αμερική μιας και σταδιακά ο πλανήτης αποδολαροποιειται. Ο κόσμος θα διαπιστώσει πως τελικά οι τράπεζες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ασφαλές καταφύγιο αποταμίευσης……" Και να συνεχίσω πως κάπως ετσι είναι τα πράγματα...κατα τας URANIAN αστρολογικας γραφάς!!!




Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget