Η Αστρολογική εκτίμηση μηνός Μαρτίου 2019


                                 

«Αν δεν υπάρχει εχθρός δεν υπάρχει μάχη, αν δεν υπάρχει μάχη δεν υπάρχει νίκη, κι αν δεν υπάρχει νίκη δεν υπάρχει στέψη.» Τόμας Καρλάΐλ

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian-Journal σας χαιρετώ. Καλό μήνα να έχετε και καλώς ήλθατε στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Μαρτίου 2019.  Τελικά η Ε.Ε μας είπε «τέρμα το διάλειμμα… τα κεφάλια μέσα» και η κυβέρνηση φαίνεται πως διαπραγματευτικά … έχει αποτύχει.
Από την άλλη η «κυβέρνηση» σπάει Καλλικρατικούς δήμους και ελληνοποιει με ρυθμούς fast track με σκοπό να φτιάξει μια «μαγιά» για μελλοντικές χρήσεις….Το μόνο όμως που μπορεί να περιμένει είναι μια ήττα!!! Και προσπαθεί να την περισώσει όπως=όπως….



Οι πρόοδοι προειδοποιούν: «Μπορείς να σταματάς όταν ανεβαίνεις, αλλά όχι όταν κατεβαίνεις.» Ναπολέων

Ο προοδευμένος HADES ισούται με Vulcanus της Ελλάδας και αυτό μας μιλά για ωμή βία, σκοτεινές πράξεις και «παρατυπίες» που δείχνουν πως τελικά είμαστε στα όρια της κατάλυσης του πολιτεύματος και της Συνταγματικής εκτροπής. Η κυβέρνηση, και γενικά άτομα που διαθέτουν ισχύ, θα χρησιμοποιήσουν την ισχύς τους με λάθος τρόπο. Η κυβέρνηση φαίνεται πως θα «μεθοδεύσεις» κάποια άτομα να έχουν ένα τετ α τετ με τις Αρχές και τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του Κράτους. Ο προοδευμένος ΑΡΗΣ μιλά για ζητήματα με αγρότες και την αγροτική παραγωγή. Θα πρέπει όμως να προσεχθεί η χώρα θα προκληθεί… Μεγάλη προσοχή στο «αντάρτικο πόλης».
Ο προοδευμένος Ποσειδώνας υποδεικνύει εμπόδια που τελικά οδηγούν στο απόλυτο μηδέν. Η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τ’ αποτελέσματα των μυστικών συμφωνιών  και τα αιτήματα της θα είναι μη αποδεκτά και άκαρπα. Διάχυτη ανησυχία στην κοινωνία. Ο KRONOS σημειοδοτεί προβλήματα με μετασχηματιστές και καλώδια υψηλής τάσης. Η κυβέρνηση διατάζει αιφνιδιαστικούς ελέγχους. Κάποιος πολιτικός θα βρεθεί σε εξαιρετικά δύσκολη θέση!!!! Ο Προοδευμένος ZEUS σημειοδοτεί κινήσεις από άτομα που υπηρετούν στο Στρατό ή στα Σώματα Ασφαλείας. Μιλά για προβλήματα με το πλήρωμα ή με τα βαγόνια μιας αμαξοστοιχίας. Τα προμηνύματα για μια ταπείνωση, για μια συντριβή. Πράγματα που επιχειρεί η κυβέρνηση «δεν θα της βγαίνουν». Ο Δίας από πρόοδο υποδεικνύει μιλά για μια νέα σύμβαση η οποία ίσως «έχει καλύτερο τίμημα». Ο Βόρειος Δεσμός ισούται με HADES υποδεικνύει σχέσεις με το στανιό. Αύξηση της παραβατική συμπεριφοράς και από μυστικές ενώσεις και επαφές. Πολλές φορές θα νοιώσουμε «λες και μας έχουν μουτζώσει». Δεν αποκλείεται να έχουμε σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα!!! Το MC υποδεικνύει φωτιές καταστροφικές που είναι προϊόν εμπρησμού. Ψευδείς πράξεις και ψευδείς εικόνες κάνουν μια ομάδα ανθρώπων να πάσχουν. Κάποια άτομα από αφέλεια δική τους ή από εσκεμμένο δόλο των άλλων, τελικά χάνουν κάτι από τα υπάρχοντά τους.

Η μηδενική Κριού (*WI) υποδεικνυει  Ισχυροί δεσμοί με το κοινό. Η σπίθα που βάζει φωτιά στο δημόσιο αίσθημα. Ένας λαός σε απόγνωση. Η απελπιστική κατάσταση μιας ομάδας ανθρώπων που οδηγείται σε εξαθλίωση και αφανισμό. Δημιουργικές δραστηριότητες. Ένας τσαμπουκάς (φασαρία). Αύξηση του πληθωρισμού. Εικονικά τιμολόγια. Χρηματική κομπίνα. Το χρηματιστηριακό «σορτάρισμα». Ανησυχία για το χρηματοοικονομικό κλίμα που επικρατεί. Η προοδευμένη Αφροδίτη  μιλά για λήψη μιας  βοήθειας  και συνδρομή από γνωστούς – φίλους και μη. Οι προοδευμένοι Σελήνης & Πλούτωνας μιλούν για πρόσωπα που μπορούν να επιβάλλουν την ισχύ και το κύρος. Κυβερνητικές διαταγές, οι οποίες αποσύρονται. Ξαφνική αλλαγή στην αρχή. Τρόμος κατά την διάρκεια της νύχτας. Ένας τρελός που είναι σε παραλήρημα. Ένας φανφαρόνος.  Μεταμορφώσεις και αλλαγές που δεν είναι εμφανείς στην επιφάνεια. Ένα άτομο που εργάζεται μοναχικά και απομονωμένα. Εκτελώντας τα καθήκοντά τους κάπου ήσυχα. Η ανάπτυξη κάποιων μυστικών όπλων. Υπόγειες διεργασίες.
Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο ΕΡΜΗΣ, σημειοδοτεί δυσάρεστες ειδήσεις σχετικά με ζητήματα εργασίας και ασφάλισης. Γραπτά και ευρήματα αρχαιολογικής φύσεως  δημιουργήσουν ένα σούσουρο. Μέσα στον χώρο της πολιτικής  τα κόμματα θα βρεθούν σε δύσκολη θέση αφού επικοινωνιακά θα γίνουν διαδοχικά λάθη επί λαθών. Ένα άτομο που δια μέσου της ομιλίας του προσβάλει τους άλλους. Ο ηλίθιος. Οι κρυφές σκέψεις. Δυσάρεστες ειδήσεις. Ταραγμένα νεύρα. Προβλήματα με γείτονες και μέσα μεταφοράς. Οι μη αναγνωρισμένες σχολές. Μηχανικές βλάβες στο αυτοκίνητο.

Ο προοδευμένος Ωροσκόπος μιλά για ομιλίες και πρόσωπα μου με τις θέσεις τους εντυπωσιάζουν το πλήθος. Έχοντας καλή σχέση με άτομα που διατάζουν και με τις Αρχές, με άτομα που ξέρουν να προσεγγίζουν με τον κατάλληλο τρόπο τα κατάλληλα πρόσωπα. Ο Poseidon σηματοδοτεί ζητήματα με την εκπαίδευση. Παγκόσμιες φιλοσοφικές ή θρησκευτικές - ιδεολογικές διαφορές σε μια οικογένεια ή μια κοινότητα. Ο Ουρανός υποδεικνύει απειλή χειροδικίας ή επίθεσης αλλά και κάποια «ταραχοποια» στοιχεία που δημιουργούν πολλά προβλήματα. Η έλλειψη συναίσθησης. Η εξαπάτηση μιας επανάστασης.

Ο Cupido σημειοδοτεί πτωχεύσεις εταιρειών και δικαστικές εμπλοκές. Ειδική εργασία σε μια ομάδα, σε μια μικρή επιχείρηση. Συνεταιριστική εργασία σε έναν μικρό κύκλο. Ανεπιτυχής συνεταιριστική εργασία. Ζητήματα με «φιλειρηνικές» ομάδες ή ΜΚΟ. Ο ΗΛΙΟΣ μιλά για απότομη αλλαγή στις καιρικές συνθήκες, αλλά και πως η χώρα θα βρεθεί εμπλεκόμενη εντελώς ξαφνικά σε μια εξαιρετικά δυσάρεστη συγκυρία. Ο μηνας αυτός γενικά έχει πολλά εμπόδια , αποκαλύψεις και υπόγειες διεργασίες.

Οι διελεύσεις πυροδοτούν: «Η απουσία εναλλακτικών λύσεων καθαρίζει υπέροχα το μυαλό». Χ.Κισσιγκερ

Ο διελαύνων Cupido υποδεικνύει ζητηματα με ατομα που μεσα από «φιλίες» τελικά καταφέρνουν και αναρριχούνται ψηλά στην κοινωνική, οικονομική ή ακόμα και πολιτική ζωή. Παράλληλα θα έρθει στο φως ζητήματα της χώρας που σχετίζονται μέσα από την καθοδήγηση μιας μυστικής κοινότητας. Παύση στη διαχείριση ενός συνεταιρισμού ή μιας εταιρείας. Κρυμμένες ή μυστικές δυνατότητες, κρατημένη μυστική υπόγεια μετακίνηση. Κάποια ταξίδια πολιτικών προσώπων ίσως τελικά αποδειχθούν  πως γίνονται με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων. Ο Hades λειτουργεί διαβρωτικά μέσα σε πολιτικούς σχηματισμούς και δεν αποκλείεται να έχουμε «αποχωρήσεις» και «διαζύγια». Οι σκοτεινές δυνάμεις που πράττουν σκοτεινές πράξεις. Ασθένεια μοιραία. Μεγάλος κίνδυνος. Πολλές ασχολίες. Εξαναγκασμός. Οι κακές συνήθειες. Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει ην ισχύ και την δύναμη που έχει, με τρόπο άσχημο.  Δωροδοκία. Θλίψη ή απώλεια μέσω τετ-α –τετ με τις αρχές. Σύνδεση με τις αρχές εξ αιτίας επαίσχυντων ενεργειών, εγκλημάτων κλπ.. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ο KRONOS σηματοδοτεί από πλευράς της κυβέρνησης πρακτικές που δεν συνάδουν με τα δημοκρατικά πολιτεύματα.  Κατοχή μέσω της κυβέρνησης ή των ανωτέρων. Επιβολή με το έτσι θέλω. Θάνατος μιας μεγάλης προσωπικότητας. Κακοήθεις πράξεις που διαπράττονται από κορυφαίες προσωπικότητες, από το κράτος, από τον προϊστάμενο ή από την ίδια την κυβέρνηση. Ασυνήθιστος θάνατος του πατέρα. Δολοφονία που υποκινείται από τις αρχές. Δολοφονία για νομικά ζητήματα. Ζητήματα έχουν να κάνουν με την Ιερά σύνοδο ή με  ιερείς που βρίσκονται σε ανώτερο ιεραρχικά επίπεδο. Ο Κρόνος μιλά για άτομα προχωρημένης ηλικίας που δείχνουν ταγμένα σε μια ιδέα και ως εκ τούτου δεν κάνουν  πίσω. Επιτυχία στις εμπορικές συναλλαγές. Επιτυχία στις μετοχές που πωλήθηκαν ή «ξεφορτώθηκαν» πολύ αργά. Δυσάρεστες έρευνες των αρχών. Πρόκληση ή άρνηση της άποψης των αρχών. Ένα αποτέλεσμα που το αμφισβητώ. Ένα αποτέλεσμα που θέλω να το προσβάλω νομικά.

Ο ZEUS υποδεικνύει μια επιτυχία που θεωρείται εξασφαλισμένη. Η παθιασμένη θέληση για να εργαστεί. Η ψυχική ζέση και φλόγα για δημιουργία. Η θέληση και το κίνητρο για τα μεγάλα επιτεύγματα. Αγοροπωλησίες όπλων. Προπαρασκευαστικές ενέργειες σαν να επίκειται πόλεμος. Απειλές προς την χώρα στο να αποδεχτεί άνευ αντιλογίας κάτι. Σιγά -σιγά νέα πρόσωπα θα φανούν οι μπροστάρηδες σε έναν κοινωνικό αγώνα. Ο Πλούτωνας ισούται με WI και μιλά για μαζικές αλλαγές. Μια «ώθηση» στην ανάπτυξη. Μεταμόρφωση. Αυξανόμενη έλλειψη πρώτων υλών. Επαναλαμβανόμενη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου. Ζητήματα με την οικονομία της χώρας.

Ο Βόρειος Δεσμός ισούται με την Αφροδίτη και δείχνει πως πολλοί θα «ποντάρουν» στην ματαιοδοξία του πλήθους. Μια ένωση – ένα σωματείο σχετικά με την εργασία. Σχετικά με τις δυνάμεις της φύσης. Μια υπολογίσιμη δύναμη.  Θλίψη μαζί με κάποιους άλλους. Ένα πεπρωμένο κοινό με δυσάρεστες εξελίξεις. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ σημειοδοτεί την πιθανότητα ενός σεισμού (* και τονίζω όταν μιλάμε για ΣΕΙΣΜΟ μιλάμε από 5R και άνω…). Ξαφνική διακοπή επαφών και σχέσεων εξαιτίας της αδιαλλαξίας. Ειδήσεις θα φέρουν μια γενικότερη αναστάτωση!!!

Ο VULCANUS μιλά για ανάλγητη πολιτική. Οι δυσκολίες δεν μου επιτρέπουν να κάνω χάρες και καλοσύνες. Αυστηρή μέθοδος. Σύστημα επίβλεψης. Κάποιες πολιτικές θέσεις θα παρουσιάσουν αισθητή μεταβολή. Ο Δίας μιλά για μια  ευχάριστη απογοήτευση. Απροσδόκητα εύκολα κερδισμένα χρήματα. Τα χρήματα που βγαίνουν όμως τελικά δεν αξιοποιούνται. «Μία η άλλη». «Τι είχαμε τι χάσαμε»; Δώρα μέσω των φιλανθρωπικών προσώπων. Χρηματοδοτήσεις.
Ο Ποσειδώνας ισούται με τον ΗΛΙΟ και μιλά για την μάταιη προσπάθεια τρίτων για ένα εγχείρημα. Εργαζόμενος μαζί με άλλους προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα. Εμπόδια και καθυστέρηση στη καθιέρωση μιας εταιρείας. Η απώλεια της πραγματικότητας και της αίσθησης του χρόνου. Η ροπή προς τις μολύνσεις. Ο πλανήτης των μη αναστρέψιμων καταστάσεων , ο ADMETOS υποδεικνύει τύχη που έρχεται από το υπέδαφος. Μειωμένη παροχή υπηρεσίας. Μείωση των ανώτερων υπαλλήλων. Η περίφημη «αξιολόγηση» στο δημόσιο τομέα. Ο POSEIDON μιλά για Αρχαιολατρία. Μυστική ή απόκρυφη κοινωνία. Ερευνώντας την απόκρυφη ιστορία ή γνώση. Συμμετοχή σε εγχειρήματα ή οργανώσεις με μυστικιστικό ή αποκρυφιστικό χαρακτήρα. Έντονος περιορισμός και υποβολή σε εμπόδια από τη μοίρα. Διανοητική δουλεία. Η χώρα υπό αυστηρά κηδεμονία.

Τέλος ο APOLLON υποδεικνύει έναν «πονοκέφαλο» σε ζητήματα που σχετίζονται με το  εμπόριο και τις αποδοχές. Πολλοί άνθρωποι σε μια τοποθεσία, σ’ ένα μέρος (**συγκέντρωση). Επαφές με το κοινό μέσω του εμπορίου και της επιστήμης. Η συγγραφή, η ομιλία και η γνώμη του ατόμου είναι το «δυνατό» του χαρτί για κοινωνική αναγνώριση. Ένα «χτύπημα» στην γλώσσα μας!!!




















Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget