Επικαιρότητα και Πρόβλεψη 12/3/2019




Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετώ. Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά και να περάσετε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η Σαρακοστή ειναι για να καθαρίσει το πνεύμα όχι από την ύλη αλλά από την δυσάρεστη και αρνητική σκέψη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά “ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα” αφού κάνει την βόμβα μολότωφ από κακούργημα σε πλημμέλημα λύνοντας έτσι τα “χέρια του στρατού του”.

Η χωρα μας πήρε “ακυρο” για την εκταμίευση του 1δις € και κολλάει το θέμα με την προστασία της 1ης κατοικίας και των δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Κατα τ’ αλλα ειμαστε ...εκτός μνημονίου!!!


H Αχτσιογλου πρέπει να τα χει παίξει τελειως αφου ουτε λίγο ουτε πολύ αποτινάσει το κεητροαριστερο προφιλ του ΣΥΡΙΖΑ και λεει πως ειναι ριζοσπαστικά αριστερό κόμμα. Εντάξει αυτή τωρα πάει καρφί για Βρυξέλες και ασε εδω τον Τσίπρα να σκοτωθεί με αυτους που τον εφεραν στην εξουσία γιατι θα προτιμησει να βάλει παλαιοπασόκους….

Ασφαλώς και το βράδυ της Τρίτης 12/3 στις 22:00 θα ακούσετε REGIUM WEB RADIO την εκπομπή Μακροκοσμικές Προκλήσεις με τον Λουκά Ντουρντουρέκα. Καλεσμένη θα είναι η Κυρία Ελένη Γιαννακουρη ολιστικη θεραπευτρια της Ιριδολογίας.


Επίσης να μην ξεχνιόμαστε Τετάρτη 13/3/ και ωρα 19:30 θα είμαι Θεσσαλονική για μια παρουσίαση Uranian!!! Ελάτε να γνωριστουμε και να γνωρίσετε την Uranian πως λειτουργεί, τι είναι και πως μπορει να γινει ενα εξαιραιτικό εργαλείο πρόγνωσης μα και εξελιξης.




Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget