Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 31/1/2019





Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian journal σας χαιρετώ. Τελευταία μέρα του Ιανουαρίου 2019 και οι ειδήσεις έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό. Σαν σήμερα το 1996 χάθηκαν 3 παλικάρια του ΠΝ με ένα ελικόπτερο Augusta Bell στην περιοχή των Ιμίων. Μετά από 24 έτη οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες. Ασφαλώς και όλα έπεσαν επάνω στα άτυχα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού. Βέβαια το ελικόπτερο παραμένει σε αποθήκη και μη πρόσβασιμη…. Ασφαλώς και καταρρίφθηκε. Η τουρκική ομάδα των «κομμάντο» εξολοθρεύθηκε μέσα σε διάστημα μερικών ετών από αδιευκρίνιστες συνθήκες (**όταν θέλουν οι υπηρεσίες…κάνουν σωστές δουλειές)…

Το Ίδρυμα Σόρρος συνέταξε μια έκθεση- µια εκτίµηση για την επίδραση της συµφωνίας στο εκλογικό αποτέλεσµα, υποστηρίζει ότι «σε κάθε περίπτωση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί απώλειες σε σχέση µε την επίδοσή του το 2015, αλλά κυρίως εξαιτίας άλλων λόγων και όχι εξαιτίας της Συµφωνίας των Πρεσπών».

Ο Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, λίστα με εταιρείες που διαχειρίζονται τις μίζες του υπουργείου Εξωτερικών, γεγονός που οδήγησε στην έξοδο του κ. Κοτζιά. Ο κ. Καμμένος, έχει λάβει επιστολή από τον Νετανιάχου στην οποία του εκφράζει την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του. Μάλιστα, πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης του Ισραήλ και πρώην πράκτορας της Μοσάντ, ήταν σύμβουλος του Καμμένου.

Οι επαφές Καμμένου έδωσαν στα χέρια του ένα πλήρη φάκελο με τις επαφές Σόρος. Όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας τις επόμενες ημέρες, όπως μπροστά μας θα βρούμε και την υπόθεση του Πετσίτη. Ξαφνικά ο κ. Πετσίτης όπως ανέδειξαν δημοσιεύματα του τύπου, παρουσιάστηκε ως σύμβουλος εταιρειών των Λαυρεντιάδη και Κοντομηνά, με έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων.
Διεγέρθη ο εισαγγελέας για τον κολλητό του υπουργού επικρατείας, για το πως έφτασε να διαχειρίζεται τέτοιες υποθέσεις. Με το που τους πλησίαζε ο φίλος του Παππά τους περνούσε ο πονόδοντος των δανείων».


Κακός χαμός στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Μέχρι στιγµής έχουν υποβάλει τις παραιτήσεις τους στον γραµµατέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, 108 µέλη από διάφορες περιοχές της χώρας, όπως την Αττική, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, τους Νοµούς Κορινθίας, Μεσσηνίας και Φθιώτιδας. Ο κύριος λόγος της παραίτησής τους είναι, όπως οι περισσότεροι υποστηρίζουν, ότι το Κίνημά Αλλαγής δεν κατάφερε να αποκτήσει σαφές προοδευτικό στίγμα και να πείσει ότι στρατηγικός αντίπαλός του είναι η Νέα ∆ηµοκρατία.

Ο Βουλευτής του Σύριζα  Νάσος Αθανασίου λειτούργησε ως «λαγός» της κυβέρνησης. Δήλωσε από βήματος της Βουλής: ««Θεσσαλονίκη ξέρω πάντα σε πείραζε, πάντα σε αγκύλωνε στην καρδιά να σε αποκαλούν συμπρωτεύουσα. Το συμπρωτεύουσα υπαινισσόταν ότι δεν μπορείς να είσαι πρωτεύουσα. Πρωτεύουσα χωρίς αυτό το «συμ«. » Κλείνοντας, έθεσε ένα ερώτημα: «Θεσσαλονίκη, θα αρνηθείς τώρα να γίνεις πρωτεύουσα; Πρωτεύουσα των Βαλκανίων;» Μιλώντας ιατρικά στα παρελθοντικά χρόνια η ασθένεια της σύφιλης  είχε εκτεταμένη χρήση υδραργύρου πειράζει στον εγκέφαλο…

Η Νέα Δημοκρατία "κατα λάθος" δεν έριξε την κυβέρνηση καθώς βουλευτές της ψήφισαν "ναι" στo νομοσχέδιo του ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις και ΑΣΕΠ. "Ρήγμα" εμφανίστηκε και στην Ένωση Κεντρώων καθώς δυο εκ των βουλευτών του κόμματος ψήφισαν «παρών». «Από λάθος υπερψηφίσαμε το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνουν οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δικαιολογήσουν το «Ναι» στη ψηφοφορία για τo νομοσχέδιo. Οι ίδιοι διατείνονται ότι ήθελαν να ψηφίσουν «Όχι»! Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν ή μας κάνουν πλάκα!!!!

Καλό θα είναι να είμαστε προσεχτικοί έως τα μέσα Μαΐου γιατί οι Τούρκοι ανάβουν τις πολεμικές μηχανές….

URANIAN SAYS: Σε γενικό πλαίσιο θέληση μεγάλη προσοχή μιας και ο ΗΛΙΟΣ ισουται με NE/HA=WI/SA=WI/AP=KN/KR=HA/VU και ολο αυτό ερμηνευεται ως : Αποδυνάμωση, κίνδυνος μόλυνσης. Κίνδυνος καταστροφής του σώματος. Κίνδυνος στο νερό. Θάνατος από πνιγμό. Θαλασσινά ταξίδια. Η μέρα ενός χωρισμού. Ένας βιολογικός ή συναισθηματικός θάνατος. Το κύκνειο άσμα.Κλήση για δικαστήριο. Το άτομο που μπορεί να εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα ενάντια της πολιτείας ή του Κράτους. Το αυτεπάγγελτο.Μια ζωή εξάρτησης. Μια περίοδος γεμάτη αναποδιές και εμπόδια. 


Για την Ελλάδα  ο ΗΛΙΟΣ ισούται με SA/KR=KN/AP=AS/NE=KN/PL=MO/PL και αυτο ερμηνευεται ως : Εξασθένηση ενός ανεξάρτητου προσώπου. Μια ανεμπόδιστη εξέλιξη. Επιτυγχάνοντας ένα προσωπικό επίτευγμα. Η ώρα που δείχνει πως έφτασε η στιγμή κάποιος να ανεξαρτητοποιηθεί. Προσωπικές ή σωματικές απώλειες μέσω άλλων προσώπων ή επηρεαζόμενος από άλλους. Κίνδυνος δηλητηρίασης.  



                                                 Alexander the Great-IRON MAIDEN

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget