Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 1/2/2019





Αγαπητοί φίλοι  και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ.  Κατ’ αρχήν καλό μήνα να έχετε  γεμάτο υγεία και ευτυχία. Φτάσαμε στον Φεβρουάριο και φαίνεται πως τελικά  το «πουλόβερ» της κυβέρνησης αρχίζει να ξηλώνεται  άσχημα. Για να επικαλεστώ και την λίγη κλασική αστρολογία που έχω κατά καιρούς επικαλεστεί στις εκπομπές …ο Ουρανός από τον 12ο οίκο στον χάρτη του Τσίπρα…. του «σκίζει τα πρέκια»…. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα …. Είχα προειδοποιήσει από το 2016 πως έρχονται «ειδικά δικαστήρια».  Ήδη οι εκπομπές του Γιώργου Τράγκα στα «Παραπολιτικά 90.1» επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας αυτά που σας έχω πει εδώ και χρόνια. Έλεγα πως ο Πάνος Καμμένος φτιάχνει μια μυστική υπηρεσία εντός του στρατεύματος με ισραηλινή τεχνογνωσία και προετοιμάζεται…. Ηδη οι αναλυτες με προυπηρεσία στην Mossad ξερουν μέχρι πότε φτερνίζοταν ο Κοτζιάς και ο Τσίπρας….και κατέληξαν πως 250εκ € στοιχισε στον Σορος  το θέμα της Μακεδονίας….. Και ακόμα δεν εχετε δει τίποτα….

Ο Πάνος Καμμένος αποδεικνύει πόσο «κολλημένος» είναι με την εξουσία. Τωρα , που μας τον έχουνε «φορμάρει», απειλεί θεούς και δαίμονες πως εάν του διαλύσουν την Κοινοβουλευτική Ομαδα θα εχουν πόλεμο και δεν θα φτάσουν ως κυβερνηση μεχρι την 25η Μαρτίου…. Σόρρυ ρε μάγκα πατριώτη εδώ συντελείται προδοσία καραμπινάτη και εσυ ουσιαστικά του λες εξαγοραστε μου την σιωπή;;;;

Και αφου οι Ευρωπαίοι πήραν αυτό που ηθελαν …τωρα τα κεφάλια μέσα.  Σύμφωνα με πηγές της Ευρωζώνης, η Ελλάδα δεν έχει ολοκληρώσει την εφαρμογή όλων των συμφωνημένων δράσεων, ωστόσο υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το επόμενο Eurogroup στις 11 Μαρτίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί να ληφθεί η απόφαση για την εκταμίευση. Ειδικότερα, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, καθυστερήσεις έχουν καταγραφεί στο νόμο Κατσέλη, στην αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Ταυτόχρονα, στη σημερινή συνεδρίαση αναφέρθηκε και η αύξηση του κατώτατου μισθού καθώς έχει συμπεριληφθεί στην έκθεση των θεσμών…

Η Exxon Mobil "κτύπησε" μεγάλο κοίτασμα φυσικού αερίου στην γεώτρηση «Γλαύκος» του τεμαχίου 10 στην Κυπριακή ΑΟΖ. Αυτό ανέφεραν έγκυρες πηγές από την εταιρεία Exxon Mobil γεγονός που εξηγεί και την σημερινή τουρκική φρενίτιδα με δέσμευση ολόκληρης της περιοχής για πρώτη φορά. "Τα πράγματα πάνε πολύ καλά" ανέφεραν πηγές της ExxonMobil. Αμερικανικές διπλωματικές πηγές σημειώνουν ότι τα θετικά αυτά νέα δεν είναι άσχετα με την προσπάθεια αύξησης του κλίματος έντασης στην κυπριακή ΑΟΖ, από πλευράς Άγκυρας… Ετοιμαστείτε για ένα καυτό τρίμηνο…. ΟΙ Τουρκοι θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την παραμονή του Τσίπρα στην εξουσία…..

Μην ξεχνάτε το Σαββάτο 2/2 στις 21:00 στον REGIUM WEB RADIO θα πούμε τι φέρνει ο μήνας Φεβρουάριος. Η εκπομπή θα είναι ηχογραφημένη αλλά θα έχει …πολύ ενδιαφέρον.

Πρόβλεψη δεν εχει για την ημέρα μιας και ετοιμάζουμε την εκπομπή….που θα προβλέψει όλον τον μήνα!!!!!



                                                    Eminem- RIVER ft ED SHEERAN


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget