Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 30/1/2019



Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Φτάσαμε στις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου του 2019 προκειμένου ο παρόν ιστότοπος αλλά και οι εκπομπές μέσα από το Regium Web Radio (* και από τον albedo παλαιότερα)να έχουν μια ηθική και αστρολογική δικαίωση. Σημερα στην εκπομπή «Εν Αθήναις» του κ. Γιώργου Τράγκα επιβεβαιωθηκαν όλα αυτά που εχουμε πει εδώ και καιρό:
·         Ο Πάνος Καμμένος «κατέγραφε» τα πάντα έχοντας μια «δική του Υπηρεσία Πληροφοριών» στο Πεντάγωνο παρακάμπτοντας την Λεωφόρο Κατεχάκη του Γιάννη Ρουμπάτη (** Εκπομπή Αστρολογικό Champions League) με την συνδρομή ανθρώπων που υπηρετούσαν στην MOSSAD.
·         Το θέμα των Σκοπίων ήταν ένα προϊόν συναλλαγής  και θα σκάσουν διευθύνσεις , νούμερα και ονόματα….(* Δόθηκε λίστα …είναι όλοι καταχωρημένοι). Κατι για 250.000.000 ακούγονται
·         Το Σαββάτο 26/1 (* είχα κάνει εισαγωγή 2 βδομάδες νωρίτερα) σας μίλησα ξεκάθαρα για Lega της Βορείου Ελλάδας (** ηδη η εφημερίδα Κοντρα το ειχε πρωτοσέλιδο στο φύλλο της στις 29/1/2019)
Εκ των παραπάνω προκύπτει πως ο παρόν ιστότοπος κάνει πολύ καλά την δουλειά του!!!



Το σλαβόφωνο κόμμα «Ουράνιο Τόξο» με έδρα την Φλώρινα δεν σταματά να εκπλήσσει, με τις ανιστόρητες και σκοπιανές θέσεις που εκφράζει. Σε ανακοίνωσή του καλεί την Ελλάδα να  «να ζητήσει συγγνώμη για τα οργανωμένα εγκλήματα που διέπραξε εναντίον του μακεδονικού λαού»! Το εν λόγω κόμμα είναι ουσιαστικά βραχιόνας Σορρος και Solidarity….Και πολλοί πιστεύουν στον Σόρρος, σε ένα άτομο που κατέδιδε τους ίδιους τους συμπατριώτες του Εβραίους. Μάλιστα αυτό το ομολόγησε ανερυθρίαστα στην εκπομπή 60 minutes. Η γνώμη μου είναι πως σε λίγο χρονικό διάστημα θα μετοικήσουν οι κυριοι…….



Το πρώτο «μπλόκο» στην κυβέρνηση μετά το διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ είναι γεγονός. Δεν περνά το νομοσχέδιο για τον ΑΣΕΠ αφού δεν υπάρχει πλειοψηφία. Ονομαστική ψηφοφορία αναγκάζεται να ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στο πρώτο νομοσχέδιο που έρχεται στην Ολομέλεια για ψήφιση μετά το κυβερνητικό διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φαίνεται να μην υπάρχει η απαραίτητη πλειοψηφία προκειμένου να “περάσει”. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ωστόσο έχουν δηλώσει ότι θα καταψηφίσουν τα τρία αυτά επίμαχα άρθρα, μαζί και ο εισηγητής των ΑΝΕΛ. Αυτό σημαίνει ότι με την βάση τη δύναμη των κοινοβουλευτικών ομάδων, τα άρθρα αυτά δεν συγκεντρώνουν την απαιτούμενη πλειοψηφία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει 145 βουλευτές. Αυτή η εξέλιξη, αναγκάζει τον ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία, που σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την Τετάρτη (30.01.2019). Φαίνεται πως άρχισαν τα «όργανα» και πως  σιγά-σιγά αποδομείτε η «κυβέρνηση».

Μέσα σε όλα αυτά μας βρήκε και η «Μακεδονική κουζίνα» και τα «αδέρφια» του Τσίπρα λένε καταχρηστικά πως ο περίφημος μουσακάς… είναι δικό τους φαγητό….. Σε λίγο καιρό θα καταλάβουν στην Βόρειο Ελλάδα την οικονομική ζημιά που έρχεται ….και θα βγουν οι νεκροί από τα μνήματα.

Ο Παπαχριστόπουλος επέστρεψε… «Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνει στο News 24/7 ο Θ. Παπαχριστόπουλος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει κάνει καμιά διαπραγμάτευση και καμιά συμφωνία και ότι «θα βοηθήσει αυτή την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα από οποιαδήποτε θέση». Την βοηθησες και θα εισαι προτεινόμενος για την ΧΡΥΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ 2019-01-29
Σκηνικό έντασης στήνουν οι Τούρκοι στα Ίμια με αφορμή την επέτειο της κρίσης των Ιμίων τον Ιανουάριο του 1996.  Όπως μπορείτε να δείτε αν κάποιος πληκτρολογήσει στους χάρτες της Google τη λέξη Ίμια εμφανίζονται φωτογραφίες με Τούρκους στρατιώτες πάνω στις ελληνικές βραχονησίδες. Mάλιστα οι βραχονησίδες πλέον χαρακτηρίζονται «οικολογικά πάρκα».

URANIAN SAYS: Σημερα δεν θα έχω προβλεψη…Θα σηκώσω βιντεο 30/1 μετα τις 14:00


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget