Επικαιρότητα και πρόβλεψη 29/1/2019





Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian-journal σας χαιρετώ. Ελπίζω να την παλεύετε με αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου ενός δύσκολου έτους. Το δυστύχημα είναι πως σε μια τέτοια περίπλοκή κατάσταση ο λαός είναι φοβισμένος και απογοητευμένος.

Κατ’ αρχήν δεν απαντώ σε προκλήσεις περί ορθότητας ή όχι των πολιτικών προβλέψεων. Κάντε υπομονή και το βράδυ των εκλογών θα δούμε ποιος και πόσο έχει δίκιο….  Τόσο απλά….

Ο σύντροφος Αλέξης αποδομείται μέρα με την ημέρα και οδηγείται σε μια ήττα (**παρά την νοθεία) πολύ δύσκολα διαχειρίσιμη και με τον Ουρανό στον 12ο οικο που βγάζει αποκαλύψεις!!! Και όταν η αποδόμηση έρχεται από τον Καμμένο έχει σημασία και είναι επίπονη….. Παράλληλα εξέφρασε την αποψη πως οι εκλογές θα γίνουν πριν την 25η Μαρτίου 2019….

URANIAN SAYS: Η μέρα είναι για εργασίες κάπως γρήγορες αλλά που απαιτούν και ακρίβεια. Η επιτυχία πολλών ανθρώπων να λύσουν τα δεσμά τους και να ανεξαρτητοποιηθούν. Οσον αφορά τα της Ελλάδος υποδεικνύει ανωριμότητα και ψεύδος από μεριάς πολιτικών. Ένα οικονομικό εγκλημα θα επισκιάσει πολλά πράγματα. Αποφυγετε τις διενέξεις







Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget