Επικαιρότητα και Πρόβλεψη 27/1/2019




Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian-journal σας χαιρετώ. Καλή εβδομάδα να έχουμε. Το σημερινό «επικαιρότητα και πρόβλεψη» θα είναι πολύ αποκαλυπτικό μιας και πλέον έχουμε μπει σε μια καυτή εποχή….

Η εκπομπή του Σαββάτου 26/1 τα ‘έσπασε από προβλέψεις αλλά κυρίως «κοκκίνισαν» οι server  εξαιτίας της ακροαματικότητας που κατέρριψε ένα ρεκόρ τριετίας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη… Το καλό με την εκπομπή είναι πως την ακούνε ΑΥΤΟΙ που πρέπει να την ακούνε… Προσπαθούμε να είμαστε χρήσιμοι για τον τόπο ΟΛΟΙ όσοι ασχολούμαστε με την πολιτική αστρολογία ασχέτως πεποιθήσεων, απόψεων και τοποθετήσεων.

Ο Πάνος Καμμένος κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση που μόλις εγκατάλειψε σαν κερατωμένος σύζυγος που λέει στον νέο γκόμενο πόσο «π@υτάνα» είναι αυτή που έχει τώρα (** την γυναίκα του)… Εντάξει πονάει όταν μαζευεις από τα αζητητα τον Κουάκ και την Κουντουρά αλλά αι μ@λακίαι πλερωνονται….. Και ξαφνικά κάνει ένα tweet το οποίο εάν το διαβάσει κάποιος με προσοχή …λέει πολλά: «Για πρώτη φορά Αρχηγός κράτους δέχεται να υπογράψει διμερή συμφωνία που ο ομόλογος του έχει αρνηθεί να υπογράψει και να νομιμοποιήσει. Κρίμα κ.πρόεδρε.....το περίμενα....» Δηλαδή ο πρώην συνέταιρος του Τσίπρα μας λεει , ουτε λίγο -ουτε πολύ, πως εχουν βάλει εν γνώση τους έναν ΠτΔ «μπροστινό» μειωμένης εθνικής συνειδήσεως…. Για αυτό όταν είχαν προτείνει Τσίπρας και Καμμένος τον Καραμανλή έλαβαν την απάντηση «για μ@λάκα ψάχνεται;;;»

Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια βαρυσήμαντη δήλωση: «Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος, κρατάμε ”το φως που δεν κράτησαν” τα θύματά του ”και την παρηγοριά δεν βρήκαν”, όπως λέει ο Νίκος Γκάτσος. Τότε και τώρα αντιστεκόμαστε στο φασισμό και το μίσος»….. Βέβαια ο Αλέξης Τσίπρας έκανε «καριέρα» ως φιλο-παλαιστίνιος και Αντι-Αμερικάνος αλλά αυτά είναι μια άλλη ιστορία…..

Η ανάπτυξή μας, το ξέρατε, περνά μέσα από τα Σκόπια; Δεν το ξέρατε;;; Η κλινική περίπτωση , Ελένη Αυλωνίτου, το είπε. Το κυβερνητικό αφήγημα για τα οφέλη της χώρα μας από τη Συμφωνία των Πρεσπών επιχείρησε να προβάλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η οποία με δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή υποστήριξε πως αν δεν υπήρχε πραγματικά η «Βόρεια Μακεδονία» θα έπρεπε να την εφεύρουμε. Το θέμα , κυρία Αυλωνίτου, να θυμάστε είναι πως ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ δεν υπάρχουν κατηγορίες εναντίων σας…εύκολα θα τις εφεύρουμε…..

DEUTSCHE BANK-ημιθανούσα…ψάχνει επενδυτές….Όλα δείχνουν ότι ο κύκλος των συγχωνεύσεων θα ξεκινήσει από τη Γερμανία, αφού η Καγκελάριος  προσπαθεί να σώσει τη Deutsche Bank από τον γκρεμό που την οδηγούν τα διαδοχικά σκάνδαλα και τα οικονομικά προβλήματα και παράλληλα να κρατήσει μακριά τα ξένα «αρπακτικά». Και εκει είναι το πρόβλημα …καλέ μου αναγνώστη…. Πολλά «αρπαχτικά» θέλουν να φάνε από το πτωμα της εν λόγω τράπεζας…. Είναι το «βαρύ τρόπαιο» και θα δείξει ποιος είναι το next big thing, o ηγέτης!!! Υπάρχουν όμως πολλά πρακτικά προβλήματα αφού η συγχώνευση με την Commerzbank δεν έχει ακόμη προχωρήσει, η UBS το... παίζει δύσκολη καθώς ο Άξελ Βέμπερ γνωρίζει καλά τα γερμανικά τραπεζικά «λημέρια» και η BNP Paribas μάλλον περιμένει στη γωνία. Ενας τραπεζικός πόλεμος ξεκινά με Ουρανό στον Ταυρο….Και δυστυχώς η Γερμανία κερδίζει τις μάχες μα χάνει στο τέλος του πολέμους…αυτό να μην το ξεχνάτε….

Υπόθεση Novartis και η Νέα Δημοκρατία  βρήκε έναν μη αναμενόμενο σύμμαχο. Τον Πάνο Καμμένο. Ο Πάνος Καμμένος ως άλλος Jeffrey Wigand (** ο ρόλος του Russell Crowe στην ταινία THE INSIDER) έρχεται να δώσει χρήσιμες πληροφορίες, σε μορφή καταγγελιών, για το πως του Μαξίμου «΄σημαδεύει» την τράπουλα. Έτσι αν και στην αρχή βγάλανε την Εισαγγελέα Ελένη Ραΐκου πως είναι ρίψασπις και «διαπλεκόμενη» έρχεται ο insider Καμμένος να δώσει μια χαριστική της Βουλής για ευθεία παρέμβαση του Μαξίμου δια της «Κας Μαρκορά» στους εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση. Και μετά από αυτές τις καταγγελίες Καμμένου… «άλαλα τα χείλη των ασεβων»….

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη του ειπε πως του πρότειναν υπουργείο ή θεση εκλέξιμη στο επικρατεις του Συριζα αλλά αυτός αρνήθηκε. Και μετά διαλύθηκε η Κ.Ο και μετα ψηφίζεις την συμφωνία των Πρεσπών …δίνοντας φιλί ζωης σε αυτούς που σε κατάντησαν παρακατιανο του Κοινοβουλίου…. Τι ανθρωπος….ανθρωπιστης θα έλεγα….

Ο Μακρόν , παίζει έξυπνα αφου η DGSE, (“External Documentation and Counterespionage Service”) έχει ενεργοποιήσει τους «πυρήνες» εντός της κοινωνίας και βγήκαν τα «αντί-κίτρινα γιλέκα» τα επονομαζόμενα «κόκκινα φουλάρια». Όμως θα ξεφουσκωσει συντόμως….

Όπως είχαμε γραψει και στις ετήσιες 2019 για Ελλάδα «μιλά για ατσαλένια νεύρα και εξαιρετική πειθαρχεία στα ενδο-οικογενειακά θέλω. Μέσα σε όλα αυτά ο πλανήτης της δημιουργίας ο Zeus σημειοδοτεί για όρεξη να πέσουμε με τα μούτρα στην δουλειά και εξοπλιστικά προγράμματα με την ένδειξη του κατεπείγοντος. Το επικίνδυνο κομμάτι της ερμηνείας είναι πως είναι σχεδόν αναπόφευκτη μια «μίνι» σύγκρουση με γείτονα χώρα. Προβλήματα θα υπάρξουν (*και ατυχήματα) με τα μέσα σταθερής τροχιάς (*τραμ, μετρό, τραίνα, προαστιακός)». Σημερα 27/1 ειχαμε έναν εκτροχιασμό μιας αμαξοστοιχίας . Όπως μεταδίδει το lamianow, οι επιβάτες που επέβαιναν στο τοπικό τρένο που είχε δρομολόγιο από Αθήνα προς Λαμία. Και ενώ το τρένο έφτασε κανονικά στον σταθμό και οι επιβάτες ανέμεναν προκειμένου να αλλάξει γραμμή και να κατευθυνθεί προς Λαμία, κατά την διάρκεια της αλλαγής γραμμής, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- το πρώτο βαγόνι -στο οποίο επέβαιναν περίπου 10 άτομα- εκτροχιάστηκε και τούμπαρε όπως βλέπετε στις εικόνες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν υπάρχουν τραυματίες ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει συνεργεία.  (*** Εντάξει αυτές δεν τις βάζω καν στις επιτυχίες… αλλά δείχνει την προβλεπτικότητα της Uranian)

URANIAN SAYS: Η μέρα σε κοσμικό επίπεδο θέλει πολύ προσοχή μιας και ο ΗΛΙΟΣ ισούται με NE/CU& AP/PO, JU/CU,WI/JU πράγμα που δείχνει καλές επιδόσεις σε οικονομικό επίπεδο πλην όμως προβλήματα με «παράνομες» σχέσεις και παιδιά. Θέλει επίσης προσοχή λόγω του ότι ο πλανήτης της δράσης ο ΑΡΗΣ ισούται με NE/HA και αυτό ερμηνεύεται ως «Καταβάλλοντας προσπάθειες μάταια, άχρηστη εργασία. Ναυμαχία. Πολεμικά σκάφη. Καταστροφή και θάνατος από το ύδωρ. Θαλάσσια πειρατεία.»
Σχετικά με την Ελλάδα είναι μια μέρα όπου θα ακούσουμε πολλά λόγια αλλά από υποσχέσεις που τελικά ΔΕΝ θα τηρηθούν. Ο πλανήτης της δράσης ο ΑΡΗΣ ισούται με AS/PO,ME/CU,HA/ZE=SA/CU=SO/VU όλα αυτά σημαίνουν πως «Διαχωρίζοντας την θέση μου από τους άλλους εξαιτίας αδυναμίας κατανόησης αλλά και αδυναμίας να βρούμε ένα κοινό σημείο επικοινωνίας. Η πραγματοποίηση των καλλιτεχνικών σχεδίων. Θέλοντας να παραγάγει. Κάποιος κάτι όμορφο. Έργα τέχνης που γίνονται από μέταλλο. Εργαζόμενος σε σιδηρουργείο. Πολύ επικίνδυνη οξεία ασθένεια, η οποία προκαλεί μεγάλη ζημιά. Μια πράξη με κίνητρο το μίσος. Απεργοί (εργασία). Πρακτική εξάσκηση επί στόχων. Ενέργειες μάχης. Πυρκαγιές. Σκοποβολή. Παράλυση. Κράμπες. Εργασία που απαιτεί μεγάλη σωματική δύναμη.

ΣΥΝΟΨΗ: Η μέρα είναι τρομερά δύσκολη ειδικά όταν εχεις να κάνεις με άλλους μιας και η επικοινωνία θα είναι αρκετα δύσκολη.  Γενικά δεν αποκλείεται να έχουμε ναυάγια, πειρατεία, καταστροφές από νερό (*πχ πλημμύρα)  αλλά και «θερμά επεισόδια» σε θάλασσες. Τώρα στα ελληνικά δρώμενα θα πρεπει να προσεξουμε ζητηματα υγείας και υγειεινης ενώ θα υπάρχουν πράξεις μισους και ισως επιφερουν και πυροβολισμούς εκρηξεις βιας κλπ.




Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget