Επικαιρότητα και Πρόβλεψη 26/1/2019


  

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Βιώσαμε την Μεγάλη Παρασκευή της γενιάς μας. Ξέρεις, φίλε αναγνώστη, πολλές φορές η «ήττα» και ο τρόπος της απώλειας της νίκης είναι αυτές που δίνουν αξία , όχι στον νικητή, στον ηττημένο. Κοιτώντας πίσω ήμουν έφηβος όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία με τα Σκόπια. Και επειδή οι Έλληνες βαστούσαμε Θερμοπύλες είπαν να εξολοθρεύσουν τους άξιους και να φέρουν επάνω τους χρήσιμους Εφιάλτες. Στα 3 συλλαλητήρια (δεκαετία 90, 2018,2019) ήμουν εκεί. Παρών. Ειδικά στα 2 τελευταία γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους και στάθηκα δίπλα τους. Η μαγκιά, δεν είναι στα μπράτσα και στα «τατουάζ» αλλά στην καρδιά. Τα χημικά που φάγαμε ειδικά στην τελευταία ήταν ουσιαστικά σαν να «κοινωνήσαμε» το Άχραντο των μυστηρίων της λευτεριάς.


Παρασκευή 25/1 (* 4 χρόνια μετα την ανάληψη της εξουσίας) ήρθε ο Τσίπρας να θυμίσει ποιος κάνει κουμάντο στην χώρα αλλά κυρίως να υπενθυμίσει τι μ@λακία έκαναν κάποιοι που το ψήφισαν. Έπεσαν οι μάσκες φίλοι. Χρειάστηκε να αποδομηθει το πολιτικό σύστημα για να βρεθούν οι «χρήσιμοι» οι οποίοι θα είναι αναθεματισμένοι στον αιώνα τον άπαντα. Αλήθεια για αυτούς τους 153 Εφιάλτες η Εκκλησία γιατί δεν τραβάει έναν αφορισμό;;;


Η Νέα Δημοκρατία ουσιαστικά είναι πατριωτικό-δεξιό κόμμα όσο ο Ζαεφ είναι απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο Κυριάκος είναι ένας τοσοσδούλης αρχηγός που θα παραμείνει ΕΛΑΧΙΣΤΟ στην εξουσία!!! Σε μια τέτοια ιστορική στιγμή έκανες πίσω. Και Κυριάκο ο Καμμένος, μέσα στις τόσες ηλιθιότητες  ειπε και κάτι σωστο. Αν η βουλή εχει κατω από 200 βουλευτές δεν μπορεί να λειτουργήσει!!!  Αλλά εσυ στο ότι πει η Μερκελ… Όπως ειχε πει και ο Ιησούς «δεν μπορείς να υπηρετείς δυο αφέντες. Και Θεό και Μαμωνά». Καλώς ή κακώς είσαι συνυπεύθυνος!!!!


Ο Παπαχριστόπουλος είναι βουλευτης και ως εκ τουτου λέει-και ξελέει!!! Τωρα ΔΕΝ παραιτείται αλλά θα περιμένει να ψηφίσει και την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ!!! Χτες ετρωγε κατσικάκι στην γάστρα με πατατουλες , ο Σορρος, και εχει αφησει σε σακουλι …αποφαγια…Αντε να φας..


ΜΗΝ ξεχάσετε Σαββάτο 26/1 στις 21:00 θα μιλήσουμε για την κυρωση της Συμφωνίας…. Από μένα μάθατε πως αυτή η κυβερνηση θα πουλησει το ονομα (* προ τριετίας) και από μενα μαθατε πως η συνεδρίαση δεν θα γινει στις 24/1…. Ε, νομίζω πως εχετε το δικαίωμα …να μαθετε και τα επομενα!!!!

                                               Αλκίνοος Ιωαννίδης- ΠΑΤΡΙΔΑ 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget