Επικαιρότητα και πρόβλεψη 25/1





Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Παρασκευή των Παθων της Μακεδονίας μας. Μεγάλη Παρασκευή θα μπορούσαμε να πούμε μα πρεπει συνάμα να θυμόμαστε πως «η προδοσία στην Γεσθημανή μέχρι την Ανάσταση απέχει μόνο τρείς ημέρες». Οι 151+ βουλευτές που «σκέφτονται» να υπερψηφίσουν την συμφωνία επικαλέστηκαν ζητήματα εθνικής συνείδησης μιας και από τα Cayman Islands δεν είχε έρθει το ΟΚ πως τακτοποιήθηκαν οι «τελευταίες λεπτομέρειες» του Β.Ε.Α (**Βουλευτικό Επίδομα  Αποστασίας)….

Και εκεί που είχαμε έναν πρωθυπουργό που αναρωτιότανε «τι κακό έχουν οι μολότοφ» (*προ καρέκλας) ξαφνικά είπε : « το αυγό του φιδιού έσκασε» λόγω της επίθεσης στο σπίτι της Ντόρκας Τζακρη. Τέτοιες μ@λακιες πίστευαν και οι Γερμανοί και έζησαν την νύχτα των Κρυστάλλων…..

Όπως λέγαμε και στο Επικαιρότητα και πρόβλεψη της 24ης Ιανουαρίου : «Σύνοψη: Η μέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού όπως είπα και στην αρχή είναι μια μέρα «που θα πέσουν οι μάσκες». Υποδηλώνει πως κάποιοι είναι αποφασισμένοι να πράξουν με δόλιο τρόπο και κάποιες απαιτήσεις θα είναι παράλογες ακριβώς για να περάσουν κάποια τεχνάσματα. Κάποιες αποφάσεις ή ακόμα και συνεδριάσεις θα αναβληθούν (*εστω και προσωρινά). Ισως έχουμε κάποιες εκπλήξεις σε ζητήματα πειθαρχίας ενώ κάποιες ομιλίες -αγορευσεις θα γινουν σημεία αναφορας ….  Για αυτό να διαβάζετε Uranian Journal αφου το «motto” μας  είναι: «What if you had tomorrow’s news…TODAY»

Ο Βλαδίμηρος Πούτιν μίλησε με τον Μαδούρο που τον αναγνωρίζει ως πρόεδρο της Βενεζουέλα. Έχω την αίσθηση πως θα σκάσουν και «οι άνθρωποι του Προέδρου» για να «ρυθμίσουν» την κατάσταση…

Ο Καραμανλής μίλησε «γραπτώς» και είπε πως «η συμφωνία δεν είναι καλή και δεν αξιοποιήθηκε το veto  που κάναμε στο Βουκουρέστι…όπως έπρεπε». Όπως έχω πει και στις εκπομπές στο REGIUM WEB RADIO οι Καραμανλήδες είναι κομπλεξικοι και ουσιαστικά πάσχουν από το «συνδρομο του Σωτήρα» που θα ερθει να παραλάβει «καμμένη γη»….. Αρχηγέ μου  αν δεν σπάσεις αυγά …ομελέτα δεν τρως…. Και στο κάτω -κατω ΕΑΝ εσυ ένα κεφάλαιο για την Δεξια, για την Μακεδονία δεν τραβάς εστω μια συμβολικη παραίτηση τότε δεστε εκει στην ΝΔ μια πέτρα και φουντάρετε ……

Ο Αλέξης ειπε και αυτό!!!! Να «λυπηθεί» ο ελληνικός λαός τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και να μην επιτίθενται εναντίον τους επειδή εκχωρούν την Μακεδονία στα Σκόπια …το ξεστόμισε από βήματος Βουλής… Φοβουνται μωρε τα παλικάρια….

Ο Ζαεφ φωτο με τον Σόρρος δηλαδή ο ιδιοκτήτης των Σκοπίων με το παιδί για τα θελήματα….Έλειπε ο «δικός» ο Ζήκος…ο Τσίπρας!!!!
Μέσα σε όλα αυτά ο Μητσοτάκης λεει «πρόκειται για εθνική ηττα»… Ωραία και τι κάνεις εσυ ρε μεγάλε… Εισαι συνένοχος? Αντε τωρα σε αρχαία τραγωδία να έλεγε ο μάντης στον Μητσοτακη να θυσιάσει κάτι για να ανοιξουν οι ανεμοι και να φυγουν τα πλοια… Μάλλον τον Τσίπρα θα θυσιάζε……

Σε μια κυνική ομολογία προέβη στην ομιλία της η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου από τα έδρανα της βουλής. «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες». Κοίτα που θα σας αρέσουν και πάλι οι τόποι με τα «σκληρά» κλίματα (*Λέρος, Γιουρα, Αη Στράτης)



                                            Τελειώσαμε αυτό που αφησε το ΕΑΜ

URANIAN SAYS: Η μέρα, σήμερα Παρασκευή 25/1 είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ φορτισμένη.  Ο άξονας WI/SO (*η πορεία της ημέρας) έχει ME/UR=HA/KR=MA/NE=SA/UR=WI/AD=NE/AD και όλο αυτό ερμηνεύεται ως Ο άξονας της πνευματικής επαναστατικής σκέψης. Τηλεγραφήματα. Ειδήσεις. E-mail, fax, SMS. Κάποιος που έχει χάσει τον έλεγχο. μεγάλος εγκληματίας. Οι ιδιωτικοί ερευνητές (detective). Σε αστυνομικά ζητήματα, είναι το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής, Το Τμήμα Ηθών και Εκβιαστών. Τα Κέντρα Υγείας, ο γιατρός. Ο ιστορικός. Αξιωματικός. Ένα αρχαίο ιστορικό πρόσωπο. Προβλήματα κατά την διάρκεια μιας πτήσης. Ένα άτομο που δουλεύει σε μουσείο. Δυσκολίες με την κυβέρνηση και τις Αρχές γενικότερα. Φτώχεια της κυβέρνησης. Μια καταστροφή. Η απόρριψη. άξονας της ακαμψίας, της φιλονικίας και του ξαφνικού χωρισμού. Απροσδόκητη απώλεια. Απώλειες εξαιτίας βιασύνης. Αντιρρήσεις σε κάθε τι που είναι υποχρέωση - καθήκον. Το blackout. Το τέλος. Ζητήματα που προκύπτουν μέσα από μυστική καταπίεση.



                                                  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ-ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

Επιπρόσθετα ο ΗΛΙΟΣ ισούται με Admetos=AS/HA=WI/KR=NE/AP=NE/PL=MC/ZE: Ο άξονας της ημέρας του θανάτου. Ο άξονας που δείχνει την πατρίδα. Επίσης δείχνει τον συντηρητισμό. Η μέρα της αρχής, μα και του τέλους. Το άτομο που αναγκάζεται να ξαναδεί την ζωή του από μηδενική βάση. Τα προσωπικά εμπόδια στην ζωή. Έκθεση του εαυτού μας σε μεγάλο κίνδυνο. Η επιτυχία πολλών ανθρώπων να λύσουν τα δεσμά τους και να ανεξαρτητοποιηθούν. NE/AP=SO: Το άτομο που εργάζεται κάτω από μια μεγάλη αυταπάτη σχετικά με το μέλλον του ή που είναι μέσα στην αβεβαιότητα σχετικά με αυτό. Δωροδοκία. Καταχρήσεις. Ένα άτομο που είναι «μη μου άπτου».

Με λίγα λόγια-εν κατακλείδι: Η σημερινή μέρα ενδέχεται να είναι η μέρα της «προδοσίας και της δωροδοκίας» ενώ δεν αποκλείεται να είναι μια ημέρα απώλειας και για άλλους λόγους. Είναι η μέρα όπου φαίνεται πόσο λίγη (*και μοιραία) είναι αυτή η κυβέρνηση!!! ¨Όμως η μέρα κρύβει και πολλές παγίδες μιας και ίσως κάποιοι τελικά «θέλει η τέτοια να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει». Θα ξεκινήσει (*ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ) ενδελεχής έρευνα για χρηματισμούς και πάσης φύσεως συναλλαγές και διευκολύνσεις. Και το κακό είναι για κάποιους πως γίνονται από άτομα και υπηρεσίες που είναι αδύνατον να βρεις και να ελέγξεις.  Η χωρα θα αρχισει να συσπειρώνεται!!!! Προβλήματα με πτησεις , καταστροφες κτηρίων ….




                            ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΡΟΚΟΠΟΣ – ΣΗΚΩΣΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget