Επικαιρότητα και Πρόβλεψη 24/1/2019





Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Πέμπτη σήμερα και πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας. Μιας εβδομάδας που τελικά τείνει να είναι η «εβδομάδα των Παθών» για την Μακεδονία μας. Και αν πριν από 2000  χρόνια ήταν δύσκολο και μεσολάβησε μέχρι και ο «έξω από δω» για να βρεθεί ένας προδότης στο σήμερα βρίσκονται πολλοί προδότες. Απλά το «πάθημα» του Ιούδα τους δίδαξε να πουλάνε σε πολύ καλύτερες (**για αυτούς) τιμές. Σύμφωνα με το National Geographic τα χρήματα του Ιούδα αντιστοιχούν στο ποσό των 15.000€. Οι δικοί μας βουλευτές αυτά τα έχουν για peanutsΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην με ρωτησετε για το animated gif εαν εχει κάποια σημασία...ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ

Η Νέα Δημοκρατία έλεγε πως θα «κάνει τα πάντα» για να μην πουληθεί η Μακεδονία μας. Τελικά έκανε το τίποτα μιας και εκεί πέρα οι περισσότεροι έχουν ιδεολογία yo-yo…… Ο Κυριάκος τελικά δεν μπορεί να κουβαλήσει το όνομα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Στην πραγματικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήθελε ακόμα μια ήττα στο προεδρικό παλμαρέ του. Μέσα σε όλα αυτά θα κάνουν παρέμβαση ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς. Ειδικά ο Καραμανλής «επιστρέφει» μετά από 8 χρόνια αφωνίας!!!! Βέβαια μην περιμένετε θαύματα…Κανονικά αντί για παρεμβάσεις του κ@λου καλό θα ήταν αυτές οι δυο και καλά «εμβληματικές» μορφές της δεξιάς να παραιτηθούν… Και ειδικά ο Κώστας Καραμανλής που είναι και Σερραίος!!!!

Παραμένουμε στην Νέα Δημοκρατία… Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ο Κος Νίκος Δενδιας ειπε πως η ΝΔ δεν συζητα αντισυνταγματικότητα με ατομα υμνητες του Χίτλερ και του αγκυλωτού σταυρού…. Αγαπητέ κυριε Δενδια ο Ιακωβος Ροτσιλντ …όλα καλά? Και καλώς δεν θα επρεπε να μιλάτε σε τέτοια ατομα αλλά δυστυχώς τα έχετε και στο κόμμα σας και μάλιστα σε εξέχουσες θέσεις…Για να μην πω για τον ιδρυτη σας και την υπόθεση Μερτεν…..

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (***με εσωτερική πληροφόρηση) είπε πως είναι αναγκαία μια συνθήκη τύπου Πρεσπών για τα Δωδεκάνησα….. Πάντως ΕΑΝ ζητηθεί εθελοντης για απόσπασμα πάω άνετα!!!!

Μπαίνουμε σε περιόδο πολύ βαθιάς κρίσης. Eγκρίθηκε το νέο ναυτικό στρατηγικό δόγμα της Τουρκίας για την περίοδο 2019-23 και αφορά το πλαίσιο και την λειτουργία της τουρκικής Ακτοφυλακής της "Μπλέ Πατρίδας" των 462 χιλιάδων τ.χλμ, όπως λένε οι Τούρκοι. Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της τουρκικής Ακτοφυλακής και -μεταξύ άλλων- αναφέρει πως στην περιοχή αυτή δεν υπάρχουν όρια δικαιοδοσίας, που να έχουν καθιερωθεί με συμφωνίες. Συγκεκριμένα, στην 15η σελίδα αναφέρει πως: "Οι επιχειρήσεις της Τουρκικής Ακτοφυλακής στη στεριά είναι μέσα από τα σύνορα, αλλά η περιοχή ευθύνης στη θάλασσα του Αιγαίου δεν περιορίζεται από χωρικά σύνορα. Ειδικότερα, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν καθορισμένα -με συμφωνίες με την Ελλάδα- θαλάσσια σύνορα και δεν υπάρχουν όρια". Ετοιμαστείτε για θερμά επεισόδια …. Και μην περιμένετε να βγάζω χάρτες επί χαρτών…. Έχω δώσει και περιόδους και περιοχές!!!! Ακολουθεί το τι είχα γράψει στις ετήσιες του 2019: «Ετήσιοι ΑΡΗΣ, VULCANUS, ΟΥΡΑΝΟΣ: «Ο πόλεμος αποκαλύπτει τις αδυναμίες ενός λαού, όπως επίσης και τις αρετές του.» Gustave Le Bon. Κατ’ αρχήν σε οποιαδήποτε πράξη αντιδικίας η χώρα μας ουσιαστικά θα είναι μόνη της. Ο ετήσιος ΑΡΗΣ μιλά για ναυμαχίες και «εμπλοκή» με πολεμικά σκάφη. Όλα , δεν αποκλείεται να αρχίσουν από μια «θαλάσσια πειρατεία». Ο ετήσιος VULCANUS σημειοδοτεί επιτυχίες σε αθλητικό επίπεδο και ιδιαίτερα σε αθλήματα που απαιτούν είτε έκρηξη είτε μυϊκή δύναμη (* πυγμαχία, ακοντισμός, σφυροβολία, πάλη κλπ), Είναι η χρονιά όπου η κατάσταση μεταστρέφεται και μέσα από δύσκολες καταστάσεις η χώρα θα συναντήσει το …πεπρωμένο της. Μεγάλα σχέδια, για μια μεγάλη κλίμακα. Σχέδια για το απώτερο μέλλον. Τα σχέδια που απαιτούν μεγάλες αλλαγές. Ο ετήσιος Ουρανός συναντά τoν γενέθλιο Zeus και ουσιαστικά είναι η ενσάρκωση της φράσης Si vis pacem, para bellum που σημαίνει εάν επιθυμείς την ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο!!! Η χώρα θα δεχτεί αφόρητες πιέσεις για να κάνει «πίσω» σε πολλά θέματα!!! Ένας που μένει άφωνος από ένα μεγάλο, ξαφνικό και τυχερό γεγονός. Εντελώς απρόσμενα κερδίζω. Εντελώς απρόσμενα γίνομαι ηγέτης. Ξαφνικά αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες και τα εμπόδια. Μια ξαφνική και αφόρητη πίεση. Βρίσκομαι ξαφνικά σε μια κακή κατάσταση.»

Οι κυβερνήσεις της Βραζιλίας, της Κολομβίας, της Παραγουάης, της Χιλής αναγνώρισαν τον πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης και ηγέτη της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαϊδό προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας, ακολουθώντας την απόφαση που έλαβε νωρίτερα σήμερα η Ουάσινγκτον. Παράλληλα ο Λουίς Αλμάγκρο, Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών αναγνώρισε και «συνεχάρη τον Γκουαϊδό, πρόεδρο της Βενεζουέλας». Οι Αμερικάνοι, αυτοί οι ειρηνοποιοί, θέλουν μια άλλη μαριονέτα ….Κοίτα που ο Πούτιν θα τους ανάψει φωτιά στην πόρτα τους (*επίσημη πρόβλεψη είναι αυτή!!!)

Ο Μάθιου Νίμιτς ουσιαστικά ΑΠΕΙΛΕΙ για το τι θα μπορούσε να συμβεί ΕΑΝ δεν ψηφιστει η συμφωνία. Πιο συγκεκριμένα  είπε: «εάν η Συμφωνία των Πρεσπών δεν τεθεί σε ισχύ, οι συνέπειες της αποτυχίας, θα ήταν βαθιές και πιθανόν και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να επανεξετάσουν πολλά στοιχεία τα οποία είχαν συμφωνηθεί. Δεν πιστεύω ότι θα ήταν πιθανή μια "ταχεία λύση" σε σχέση με αυτήν τη συμφωνία που έτυχε προσεκτικής διαπραγμάτευσης. Μπορώ να προβλέψω πολλά διαφορετικά σενάρια τα οποία θα μπορούσαν να είναι δυνατά, μερικά από αυτά αρκετά επικίνδυνα». Ο κ. Νίμιτς τονίζει, μιλώντας στο Πρακτορείο, ότι η καλύτερη εκτίμησή του είναι πως η επίτευξη μιας νέας συμφωνίας «θα απαιτούσε χρόνια, όχι μήνες, δεδομένου ότι όλα τα ζητήματα (συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του ονόματος του κράτους έναντι όλων - erga omnes) θα είναι και πάλι στο τραπέζι, δεδομένου ότι είναι πιθανό να υπάρξει διαφορετική πολιτική δυναμική και στις δύο χώρες καθώς και αλλαγές στο περιφερειακό και παγκόσμιο περιβάλλον».

URANIAN SAYS:  Η 24η Ιανουάριου 2019 είναι για την Ελλάδα μια μέρα όπου θα «πέσουν οι μάσκες». Ο τράνζιτ ΗΛΙΟΣ ισούται με Βόρειο Δεσμό και WI/NE=ME/MA=MC/KR=MA/SA αυτό ερμηνεύεται ως Ψευδαισθήσεις - παραισθήσεις. Ασθένειες που σχετίζονται με το αίμα. Προβλήματα στο σώμα εξαιτίας εξάρτησης από φάρμακα, ουσίες κλπ.. Παράλογες απαιτήσεις. Η φωνή. Η γλώσσα. Ένα άτομο που καταφέρνει να ανεξαρτητοποιηθεί. Μια προσωπικότητα που καταφέρνει να παρουσιάσει ένα έργο. Μια μεγάλη προσωπικότητα. Θάνατος, ασθένεια, προσωπικές δυσκολίες. Ο τράνζιτ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ισούται με το KN/KR=UR/AD=JU/PL=ME/KR=AS/PO και αυτό μας δίνει ερμηνεία Αναβολή. Απελευθέρωση. Χωρισμός. Οι σχέσεις μεταξύ κορυφαίων ανθρώπων, οι οποίες διαλύονται. Ανεπιτυχής σύνδεση με τις Αρχές. Αποφυλάκιση (είτε με υφ’ όρων απόλυση είτε κανονικά). Μια μάταιη επανάσταση. Οι επαναστάσεις και οι φασαρίες είναι μάταιες. Έναρξη της απίστευτης τυχερής αλλαγής. Δώρο ρητορικής. Ασαφείς σχέσεις με το Κράτος και τις Αρχές. Αβεβαιότητες για το μελλοντικό τρόπο να ενεργήσει το κράτος. Ψυχική ή συναισθηματική εξαπάτηση.
Σύνοψη: Η μέρα είναι εξαιρετικά δύσκολη αφού όπως είπα και στην αρχή είναι μια μέρα «που θα πέσουν οι μάσκες». Υποδηλώνει πως κάποιοι είναι αποφασισμένοι να πράξουν με δόλιο τρόπο και κάποιες απαιτήσεις θα είναι παράλογες ακριβώς για να περάσουν κάποια τεχνάσματα. Κάποιες αποφάσεις ή ακόμα και συνεδριάσεις θα αναβληθούν (*εστω και προσωρινά). Ισως έχουμε κάποιες εκπλήξεις σε ζητήματα πειθαρχίας ενώ κάποιες ομιλίες -αγορευσεις θα γινουν σημεία αναφορας ….




                                                ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ-ΝΟΤΗΣ

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget