Predictions for Italy 2019


Αποτέλεσμα εικόνας για italygif flag
«Corrupto Optimi pessima» Η διαφθορά από τα καλύτερα είναι το χειρότερο.

Για την Ιταλία, το 2018 ήταν μάλλον μεταβατική. Ήταν μια χρονιά ακριβώς όπως είχα προβλέψει και μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα μου.

Εκλογές με ένα αποτέλεσμα που άφησε τους ανθρώπους στις Βρυξέλλες συγκλόνισε. Από τώρα και στο εξής, ο πονοκέφαλος των Βρυξελλών έχει και όνομα και επίθετο (Μ Salvini).
Το έτος 2019, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι σαν (να πατήσετε το κουμπί πυροκροτητή) για να πυροδοτήσει ένα κτίριο το οποίο περιβάλλεται με εκρηκτικά.

Η Ιταλία θα είναι στο κέντρο της έλεος της φύσης. Σε γενικές γραμμές, θα δείξει τάσεις διαχωρισμού, ωστόσο οι «σύμμαχοι» θα επιδείξουν ισχυρό χαρακτήρα τους. Οτιδήποτε που δεν είναι αρεστό, θα απορρίπτονται. Οι νόμοι θα έρθει σε αντίθεση πλήρως με την ίδρυση στις Βρυξέλλες.

Ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί, που προσποιείται να ασκήσει τη βούληση του λαού, προκειμένου να επιβάλει ένα ρόλο μέσα στην κυβέρνηση του χρόνου.

Εμείς δεν θα αποκλείει τη δυνατότητα της χώρας αντιμετωπίζει και πάλι εκλογές. Το κίνημα των 5 αστέρων (5 *) έχει μια μεγάλη διαφορά με τη Νομική Nord του Salvini ο οποίος πήρε ένα κόμμα από το 4% στο 36,5%, σύμφωνα με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Η ετήσια κορύφωση της Ιταλίας, μας δείχνει μια προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της χώρας. Η έκφραση της Ιταλίας θα είναι εξαιρετικά εκρηκτικό και θα χαρακτηρίζεται ως δεξιά-φτερωτό. Μέσα από τις κινήσεις μετά την 21/01/2019, η Ιταλία θα δείξει τη θέλησή της στην επίδειξη δύναμης.

Η Ιταλία θα κάνει ό, τι μπορεί για να μειώσει τα μέτρα και τους κανονισμούς που έχουν τεθεί από την ΕΕ. Θα είναι μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της διαφθοράς στο δημόσιο τομέα. Νόμοι και νομοθεσίες θα είναι ενάντια στις αρχές της ΕΕ.
Τα δικαστήρια θα αρχίσουν επίσης να δείξει και να επιδείξει ιδιαίτερη μεταχείριση για τους αλλοδαπούς που θα διαπράξει αδικήματα !!

Οι επόπτες και οι εργαζόμενοι θα έχουν ένα πολύ σκληρό χρόνο στον τομέα των βιομηχανιών και των υπηρεσιών τους.

Το ετήσιο ωροσκόπιο ισούται με τη Βόρεια Ισοπαλία και Vulcanus και τι μπορούμε να δούμε εδώ είναι οι προτάσεις που θα υπάρξουν προβλήματα με κατασκόπους και γενικά με ανθρώπους που «κάνουν τη βρώμικη δουλειά» για λογαριασμό τρίτων.

Η συμφωνία για την ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ των 5 * και Λέγκας του Βορρά δείχνει να είναι προβληματική. Η Ιταλία θα λάβει αποφάσεις που δεν θα λειτουργήσει γι 'αυτούς.

Η κυβέρνηση δείχνει να έχει κατά νου ένα «Σχέδιο Β», το οποίο θα αρνηθεί να αποκαλύψει. Την τελευταία στιγμή, η Ιταλία θα δείξει ότι είναι πραγματική δύναμη στην Ευρώπη.

Η ετήσια φεγγάρι δείχνει μαζικές συνελεύσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της ζωής του ιταλικού λαού συνολικά. Η Ιταλία θα προσπαθήσουν να κερδίσουν χρήματα, εκμεταλλευόμενοι είναι ο τουρισμός, αλλά και μέσα από τον κόσμο του κινηματογράφου. Η κυβέρνηση θα έρθει κατά τμήματα της κοινωνίας, που κάποτε θεωρούνταν προνομιούχα, στρέφονται βίαια εναντίον της κυβέρνησης.

Η ετήσια Κρόνος μας δείχνει ότι θα υπάρξει Κυβερνητικών Υπαλλήλων και Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας που ασκούν το καθήκον τους σε μια ειλικρινή τρόπο.
Η κυβέρνηση θα προσποιηθώ ότι όλα πηγαίνουν μια χαρά ..... ενώ κατηγορείται για τη σκληρότητα τους, μαζί με την κατάχρηση της εξουσίας. Ταυτόχρονα, θα πετύχει και να κερδίσει μια ειδική ρύθμιση που κρύβει παγίδες.
Η κυβέρνηση θα παρέμβει κατά της μαύρης αγοράς με τυχαία επιδρομές.

Θα υπάρξουν αργές αλλαγές (που δεν θα είναι ορατό) σε σχέση με τις εποπτικές αρχές, τους διευθυντές και τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη εξουσία στο δημόσιο τομέα.

Η ενασχόληση με τη δύναμη (εκτός Ιταλίας) απίστευτα έντονη.

Σύνοψη - Το χρώμα της χρονιάς.

2019 θα είναι μια αρκετά δύσκολη χρονιά τόσο για την Ιταλία και την Ευρώπη.
Το κράτος εισέρχεται σε μια κατάσταση «ηρεμίας συναγερμού» και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι το «παιχνίδι» της ΕΕ δεν λειτουργεί και θα δείξει κυρίως ότι η ΕΕ δεν παίζει εξίσου.
Εντός της κυβέρνησης, δεν είναι απίθανο ότι θα υπάρξει καταστολή με τη χώρα πηγαίνει για μια άλλη εκλογή.
Είναι πιθανό ότι θα δούμε ότι θα υπάρξουν προβλήματα με τις τράπεζες. Θα υπάρξουν, επίσης, τις απειλές που γίνονται από μια έξωση από το συνασπισμό.

Copyright 2018 - 2019

Karl Heinz-Ottinger

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget