Επιβεβαιωση Νο 3: Παραβατικές συμπεριφορές σε χώρους εκκλησιαστικούς



Στην Αστρολογικη εκτίμηση μηνός Δεκεμβρίου 2018 έγραφα: "Ο Apollon μιλά για ζητήματα με σχολεία αλλά και με ανακοινώσεις από ομάδες καταναλωτών. Παράλληλα θα υπάρξουν ζητήματα με παρεκκλίνουσες και παραβατικές συμπεριφορές σε χώρους πανεπιστημίου και εκκλησιών"


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pronews  Έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί της Πέμπτης στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι. Υπάρχει τραυματίας αστυνομικός ο οποίος μεταφέρθηκε ήδη στο 401 ενώ τραυματίστηκε και ο νεωκόρος της εκκλησίας. Αυτόπτης μάρτυρας είπε πως ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Το συμβάν έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Σκουφά και Λυκαβηττού. Κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου​.Η έκρηξη σημειώθηκε σε κουτί έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά .Το κουτί εντόπισε ο νεωκόρος της εκκλησίας και ειδοποίησε τον αστυνομικό του τμήματος Εξαρχείων. Ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο και άρχισε να περιεργάζεται το μεταλλικό κουτί που φέρεται να είχε μέσα έναν ωρολογιακό μηχανισμό.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget