Η αστρολογική εκτίμηση μηνός Δεκεμβρίου 2018


                                     

«Μερικά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον κόσμο έχουν επιτευχθεί από ανθρώπους που δεν ήταν αρκετά έξυπνοι για να αντιληφθούν ότι ήταν ακατόρθωτα.» Doug Larson

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες καλώς ήρθατε στην αστρολογική εκτίμηση μηνός Δεκεμβρίου 2018. Είμαστε λοιπόν στην «τελευταία στροφή» για το 2018. Ήδη από την παρατεταμένη «οικονομική δίαιτα των μνημονίων» έχουμε περάσει στο «μοίρασμα-μέρισμα» αλλά φρούδων υποσχέσεων. Στην κυβέρνηση επικρατεί μια «παγωμάρα» αφού μετα τις «καταγγελίες Καμμένου» περί πακτωλού χρημάτων του Σόρρος στην Κυβέρνηση, κόμματα, δήμους και υπουργεία έπεσε ξαφνικά …»μαύρο». Ακόμα και ο λαλίστατος Κυβερνητικός εκπρόσωπος επι του θέματος θύμιζε κάτι από την «Μαρίνα της σιωπής».


Και ξαφνικά τα «επαναστατημένα νιάτα» των Πανεπιστημίων «εποιησαν την νήσσαν» μιας και οι ινστρουκτορες των «κομμάτων» δεν τους έδωσαν το πράσινο φως και έτσι πήρε μπροστά η «πιτσιρικαρία» αυτή που την λέμε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ πως είναι χωρίς ενδιαφέροντα, χωρίς στόχους , χωρίς ιδανικά …με ένα i-phone στο χέρι. Κόντρα σε αυτούς κάτι αριστερόστροφοι μαθητές που ο καθένας κουβαλούσε ένα ρόπαλο και είχε περάσει προ πολλού την  πρώτη επιστροφή του Κρόνου στην ζωή του… Ωραίος ανδρισμός… 30ρηδες + εναντίων U-18…. Μέσα σε όλα αυτά προκαλεί αλγεινή εντύπωση η στάση της ΟΛΜΕ που αν και κατά το παρελθόν ήταν υπέρ των καταλήψεων ακόμα και για το ζήτημα των εκδρομών τώρα είναι «απέναντι» ελέω Μακεδονίας. Δηλαδή ένας «νόμος» τον  οποίο τον κατασκεύασαν και θέλουν να τον ψηφίσουν απάτριδες & ψυχιατρικά διαταραγμένες προσωπικότητες θα πάει κόντρα στο συμπαντικό Νόμο και την λογική!!! Τα 3000 έτη Ιστορίας. Υπήρχαν και στο παρελθόν Νόμοι όπως η στείρωση των ψυχικά αρρώστων …δεν πιστεύω πως τον υποστηρίζετε πως είναι σωστό και λογικό??


Ήδη ανακοίνωσε συντάξεις, μισθούς. Μείωση ΕΝΦΙΑ και προσπαθεί να ξεγελάσει τους Έλληνες ψηφοφόρους…. Όμως οι Έλληνες αποδέχτηκαν την οικονομική τους «μοίρα»…. Τώρα μεγάλο ρόλο θα παίξει η στάση στα εθνικά θέματα. Εκεί θα παιχτούν τα ποσοστά των εκλογών και όχι στην δέσμη των οικονομικών μέτρων.

Σε κυβερνητικό επίπεδο, μιλάμε για vertigo,αφού από την μια ο Καμμένος καταγγέλλει πως ο George Soros «λάδωσε» την κυβέρνηση με 50 εκατομμύριά € προκειμένου αυτή με την σειρά της να «λαδώσει συνειδήσεις» επιφανών ατόμων στα Σκόπια και στην Αλβανία. Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκεί φαίνεται ο «άδειος πάγκος» που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι επιλογές του τόσο σε Πειραιά , Θεσσαλονίκη και Περιφέρεια Αττικής φαίνονται …καταδικασμένες σε ιστορική ήττα -συντριβή.

Αλλά ας δούμε τι μέλλει γενέσθαι για τον μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2018 για Ελλάδα…



Οι πρόοδοί προειδοποιούν: «Ένας σφετεριστής υποψιάζεται συνεχώς τους πάντες
                                                                                                                               Vittorio Alfieri

 Ο προοδευμένος Hades υποδεικνύει μειωμένες δαπάνες, κάποια έργα που τελειώνουν όπως-όπως αλλά μιλά και για λιτότητα. Κάποιες «ειδήσεις» για κοιτάσματα και γενικά προϊόντα που προέρχονται από την γη. Η κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει την ισχύ που διαθέτει με άσχημο τρόπο. Παράλληλα θα υπάρξει έξαρση της βίας και «κλείσιμο» λογαριασμών με κανόνες υποκόσμου.  Γενικά υποδεικνύει μια παρακμή, κακόβουλες αλλαγές αλλά και κατάρρευση ή πολλά προβλήματα με τα δημόσια ταμεία. Προβλήματα και υπαινιγμοί για διαφθορά στην πολιτική ζωή. Ο προοδευμένος Άρης σημειοδοτεί ζητήματα με τις αγροτικές εργασίες και τους αγρότες γενικότερα. Ο προοδευμένος Ποσειδώνας σημειοδοτεί προβλήματα της τελευταίας στιγμής σε καλλιτεχνικά σχήματα. Οι μυστικές συμφωνίες και οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις δεν βγάζουν σε καλό. Ψέματα που δημιουργούν μεγάλες δυσκολίες.
Ο KRONOS (*υποθετικός) μιλά για προβλήματα στην κυβερνητική συνοχή. Η κυβέρνηση σκέφτεται το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες αφού διακρίνει πως τα «δωράκια» δεν έχουν δημοσκοπικό αντίκτυπο. Σοβαρά προβλήματα θα ανακύψουν στις σχέσεις Κράτους-Εκκλησίας ενώ ίσως έχουμε παρωδικά black-out από καλώδια υψηλής τάσης. Άτομα μέσα στον κυβερνητικό συνασπισμό τελικά … επαναστατεί. Ο Zeus σημειοδοτεί αλλαγές στα θέματα εκπαίδευσης αλλά και το «κάλεσμα» της χώρας να πράξει τις συμβατικές της υποχρεώσεις σε μια «ομάδα εθνών» (*πχ ΝΑΤΟ). Προβλήματα με τα  σχολεία και με μέτρα-αντίποινα που θα επιβληθούν σε αυτά. Ζητήματα με τουρίστες αλλά και με ένα πλήρωμα τραίνου ή λεωφορείου.


Ο προοδευμένος Δίας σημειοδοτεί συλλογικές αλλά και ατομικές συμβάσεις εργασίας. Η χώρα «κυνηγά» κάποιους νέους ευνοϊκούς όρους και εκεί που «ψάχνει» προστασία από ισχυρούς τελικώς θα βρεθεί να την «προσφέρει»… Ο Βόρειος Δεσμός υποδεικνύει επαφές με στρατιώτες, δημιουργία νέου σχεδιασμού «μάχης» αλλά και προβλήματα από παραβατική συμπεριφορά τρίτων. Μυστικές ενώσεις και επαφές δημιουργούν έντονο προβληματισμό. Κάποιες αρχαίες σκαπάνες που έρχονται στο φως θα βοηθήσουν την χώρα να δείξει πως ο «Τσίπρας και ο κάθε Τσίπρας» που θέλει να χαλάσει την ιστορία μας παραχαράσσοντας την η ελληνική γη θα «ξερνάει» αποδεικνύοντας πως όταν οι Σκοπιανοί ανακάλυψαν πως  το φαγητό εκτός σπηλαίων εμείς το είχαμε ρίξει στην χώνεψη και στην φιλοσοφία…..



Το προοδευμένο Μεσουράνημα σηματοδοτεί ένα συμβούλιο αλλά και ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών. Κάποια που θα αντιταχθούν της επίσημης κυβερνητικής γραμμής θα εμποδισθούν με σφοδρότητα. Εμπρησμός, εριστικός λόγος. Μίσος. Παράλυση. Ένα μη θετικά σκεπτόμενο άτομο. Το WI μιλά για Ένας λαός σε απόγνωση. Η απελπιστική κατάσταση μιας ομάδας ανθρώπων που οδηγείται σε εξαθλίωση και αφανισμό. Ένα γεγονός που λειτουργεί ως η σπίθα που βάζει φωτιά στο δημόσιο αίσθημα. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί μια ομάδα ατόμων που μπαίνει ξαφνικά σε μια κατάσταση πανδαισίας και ενθουσιασμού. Μια «ψυχρή» αποχώρηση από ένα κόμμα.


Ο Apollon μιλά για ζητήματα με σχολεία αλλά και με ανακοινώσεις από ομάδες καταναλωτών. Παράλληλα θα υπάρξουν ζητήματα με παρεκκλίνουσες και παραβατικές συμπεριφορές σε χώρους πανεπιστημίου και εκκλησιών. Κάποιοι από το «κυβερνητικό στρατόπεδο» παραδεχτούν πως κάποια πράγματα ίσως είναι λάθος. Οι προοδευμένοι Πλούτωνας και Σελήνη αντίστοιχα μιλούν για μια ομάδα ανθρώπων που μάχονται για τα ιδανικά τους. Παράλληλα ίσως κάποιοι χρειασθούν και εμφανιστούν αυτοβούλως για να πιστοποιήσουν και να καταθέσουν για μια κατάσταση. Ο Vulcanus σημειοδοτεί άσχημες πράξεις και τέλεση  σοβαρών πλημμελημάτων και τα κακουργημάτων. Η εκτελεστική εξουσία έχει επίγνωση των δυνατοτήτων της αλλά έχει «δεμένα» χέρια. Ο μήνας αυτός έχει «μοιραία γεγονότα» που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση του κλίματος της κοινής γνώμης. Η χώρα θα βρεθεί να είναι τελικά η «μεγάλη» χαμένη της υπόθεσης με την μοιρασιά.



Ο Admetos δείχνει ι την πατρίδα. Επίσης δείχνει τον συντηρητισμό. Τα σώματα που στηρίζονται κάπου. Τα δεκανίκια, οι πατερίτσες. Η εμμονή σε πράγματα και αντικείμενα. Η ακίνητη περιουσία, το έδαφος αλλά και η ακινητοποίηση του σώματος. Η μοναξιά. Ο μήνας της αρχής, μα και του τέλους. Διαπραγματεύσεις για ένα νεκρό και μη αναστρέψιμο ζήτημα. Έχοντας επαφές με κάποια άτομα από παλιά. Επαφές που είναι ψυχαναγκαστικές. Το κλείσιμο μιας υπόθεσης. Τα μικρά γκρουπ. Η καρμική σχέση με την πατρίδα μου. Μόνιμες συμμαχίες. Το τέλος μιας συνάντησης. Η παρεμπόδιση μέσω τρίτων. Οριστικός χωρισμός. Σχέσεις με βαθιές ρίζες. Κρύο. Δύσκολες συνθήκες εργασίας. Έλλειψη εργασίας. Ανεργία. Μεγάλη ζημία από το κρύο, το ψύχος, τον πάγο. Επιπρόσθετα ο προοδευμένος Ήλιος ισούται με τον ZEUS και υποδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για να βρεθεί κάποιος να βγάλει τα «κάστανα από την φωτιά». Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας είναι εγγύηση αποτρεπτική. Ο Προοδευμένος Cupido ισούται με τον Ουρανό και μιλά για βιαιοπραγίες σε Τεχνικές Σχολές-ΕΠΑΛ ή ΤΕΙ. Ανεπιτυχής συνεταιριστική εργασία. Πτωχεύσεις εταιριών. Καθοδήγηση μιας μυστικής κοινότητας. Παύση στη διαχείριση ενός συνεταιρισμού ή μιας εταιρείας. Κρυμμένες ή μυστικές δυνατότητες, κρατημένη μυστική υπόγεια μετακίνηση.


Ο Προοδευμένος Ουρανός προϊδεάζει για μια  εσωτερική επανάσταση. Η αποκάλυψη των ψεμάτων και η γνωριμία με την αλήθεια λειτουργούν ευεργετικά. Το άτομο που ξέρει να συνεπαίρνει το κοινό. Ο επαναστάτης. Αυτός που φαίνεται (ίσως και να είναι) εκκεντρικός. Ασκώντας μια απίστευτη επιρροή στο κοινό. Εδώ ίσως έχουμε ενδείξεις που αλλάζει η στάση του κόσμου απέναντι σε κάποιο πρόσωπο. Ο Poseidon μιλά για διανοητικά ή επιστημονικά προβλήματα αποτελούν θέμα κοινωνικής συζήτησης. Συνομιλία σε μια θρησκευτική ή φιλοσοφική ομάδα. Εξετάζοντας ή συνδράμοντας στην αποκατάσταση διανοητικά ανάπηρων ή τυφλών. Εξαγγέλλοντας νέα δέσμη μέτρων για την παιδεία και ειδικά για τα ΤΕΙ και ΑΕΙ.


Ο προοδευμένος Κρόνος ισούται με τον Hades και αυτό μιλά για μια περαιτέρω «περιπέτεια» ενός πολιτικού προσώπου που θα φλερτάρει  με τον Κορυδαλλό. Επιδείνωση μιας κατάστασης μέσα από σχέσεις και υπολείμματα του παρελθόντος. Δυσκολίες μέσα από σχόλια και κουτσομπολιά. Έλλειψη χρημάτων. Προβλήματα με Μετανάστες - πρόσφυγες. Τέλος ο Ερμής ( Οι κρυφές σκέψεις. Δυσάρεστες ειδήσεις. Ταραγμένα νεύρα. Γραπτά σε σχέση με την αρχαιότητα, αρχαίες επιστήμες και πολιτισμούς ή γλώσσες «νεκρές» (π.χ. σανσκριτικά, αραμαϊκά κλπ.). Το μετρό. Τα επικοινωνιακά λάθη.) μιλά για ιατρικά επίτευγμά.


Οι διελεύσεις πυροδοτούν: «Υπάρχει ένα αλάνθαστο ένστικτο που δίδασκε στους αρχαίους το φόβο των ξένων. Γνώριζαν καλά ότι η αξία μιας χώρας δεν μετριέται με βάση τον αριθμό των κατοίκων της, αλλά με βάση τον αριθμό των πολιτών της» Gustave Le Bon


O διελαύνων Κρόνος μιλά για επιβράδυνση της οικονομίας. Μια έρευνα θα βγάλει πολλά άπλυτα στην φόρα. Προβλήματα θα υπάρχουν με μυστικές υπηρεσίες  αφού κάποιοι θα φανούν πως  κάποιο άτομο που είναι ύποπτο και που βρίσκεται κάτω από αυστηρή και μη ορατή παρακολούθηση ενδεχομένως να κινδυνέψει. Η χώρα θα φανεί πως βρεθεί αντιμέτωπη  με άδικα μέσα. Μια σκληρή αντιμετώπιση. Ο Hades σηματοδοτεί μια υπηρεσία που θα επιχειρήσει να διαλευκάνει υποθέσεις πολύ περίεργες με εμπλοκή πολιτικών και επιφανών προσώπων. Προβλήματα με βροχές, πάγο και χιόνι. Ο Kronos μιλά για μια διαμάχη μεταξύ των αρχών ή μέσω ενός διατάγματος της κυβέρνησης. Κυβερνητική διαταγή η οποία αγγίζει τα όρια της δικτατορικής εντολής. Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα μας και ο αντίκτυπος που έχουν τελικά στην κοινωνία. Ξαφνικές διατάξεις, εντάλματα και αποφάσεις που συγκλονίζουν. Τελικά η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν έχει δύναμη.


Ο Πλούτωνας μας λέει πως αυτός που θέλει να διατάζει πρέπει να ξέρει και να ακούει. Μια ασθένεια αναπτύσσεται. Η ανάπτυξη μιας ασθένειας υποσκάπτει την ζωτικότητα. Μολυσμένα τρόφιμα. Πράγματα ή θέματα που απογοητεύουν μέσω της κακής ποιότητας. Τα αντικείμενα που είναι β’ διαλογής. Τα τρόφιμα κατώτερης ποιότητας και διατροφικής αξίας. Ο Ζευς υποδεικνύει πως θα βρεθεί αυτός που είναι ο μπροστάρης σε έναν αγώνα. Αυτός που θα αντέξει την πίεση ή τον εξαναγκασμό μιας ισχυρής οργάνωσης. Απειλές!!! Προβλήματα και απώλειες στο Πυροσβεστικό Σώμα ή που εργάζονται ως Μηχανικοι ή οδηγοί σε οχήματα σταθερής τροχιάς (Τρένα, προαστιακός, τραμ, τρόλεϊ). Μια συμφωνία για στρατιωτικά όπλα και μηχανήματα!!! Στρατιωτική επέμβαση. Άτομα που χειρίζονται όπλα. Ο πυροβολισμός. Πατώντας την σκανδάλη. Φωτιά –πυρκαγιά. Ειδικός σε τεχνικά ζητήματα. Ο ανώτερος υπάλληλος. Εργασία στον στρατό. Στρατιώτης. Συστηματική εργασία. Σχεδιάζοντας μια μάχη. Αθλητική δραστηριότητα. Στρατός.



Ο Βόρειος Δεσμός  σηματοδοτεί μυστικες και κρυφες σχέσεις και των επαφές με απατεώνες. Όνειρα καρμικά ή προφητικά. Μυστικές επαφές. Θέματα μέσα από ασθένειες που δεν μπορούν εύκολα να διαγνωσθούν. Παρασκηνιακές επαφές και διαβουλεύσεις. Η ξαφνική μεταστροφή μιας κατάστασης που μοιάζει να έχει «κλείσει». Αλλαγή σε μια συμφωνία. Ο Ουρανός ισούται με Vulcanus (*** Εκρήξεις, αστραπή, κεραυνοί, πυρκαγιές. Μεγάλη ένταση. Η ιπποδύναμη. Ο ηλεκτρισμός. Δυναμίτης. Έκρηξη εξ αποστάσεως. Μια ένταση, μια μοιραία έκρηξη που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Πυροτεχνήματα. Εξέγερση. Αστρολογικό πεπρωμένο.) και υποδεικνύει πως  οι παλαιές αμαρτίες και οι αποτυχίες αντιδρούν. Τα προηγούμενα λάθη και οι κακές πράξεις τα βρίσκουμε μπροστά μας. Ο Vulcanus μιλάει για σχέδια για το απώτερο μέλλον. Τα σχέδια που απαιτούν μεγάλες αλλαγές. Η μέρα όπου θα συναντήσει κανείς την μοίρα του. Ο «expert» (η αυθεντία σε κάτι). Η δυνατότητα και η θέληση κάποιος να αναγκάσει με την ισχύ που διαθέτει. Η χώρα που έρχεται αντιμέτωπη με ένα επίδοξο κατακτητή.
Ο Apollon μιλά  για επαφές με το κοινό μέσω του εμπορίου και της επιστήμης. Η συγγραφή, η ομιλία και η γνώμη του ατόμου είναι το «δυνατό» του χαρτί για κοινωνική αναγνώριση. Μεγάλη αποδυνάμωση. Το άτομο που υποφέρει από πολλές εχθρότητες. Δημιουργώντας πολλούς εχθρούς. Στατικές μελέτες. Μεγάλα κτήματα. Γαιοκτήμονας. Στατικές μελέτες. Τοπογράφος, πολιτικός μηχανικός. Προσοχή! κίνδυνος εξαπάτησης σε θέματα οικοπέδων. Ο Poseidon μας λέει πως έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Πολύ προπαγάνδα για να μην «λυπηθούμε» από μια κατάφορη αδικία. Η χώρα που θα πρέπει να υποστεί μια δοκιμασία και μια αδικία. Ο Admetos ισούται με τον AS και μας προεικονίζει για μια απόσυρση, η παραίτηση Ασθένειες που προκαλούνται από το κρύο και την υγρασία. Θάνατος μέσω του κρύου. Το ύδωρ στο έδαφος, φρεάτια, πηγές ύδατος. Χιόνι και πάγος. Άχρηστες μάχες. Ξαφνικές μεγάλες ήττες και καταστολή. Ξαφνική και σοβαρή κακοτυχία. Μεγάλες καταστροφές. Αναστολή στα οικονομικά.



Ο Δίας σηματοδοτεί το ταλέντο στην ομιλία. Ταξίδι αναψυχής. Επίτροπος για τα χρήματα. Ταμίας. Δίνοντάς μου χρήματα για να τα χρησιμοποιήσω ως δώρο ή για να τα φυλάξω. Το άτομο που θα είναι τυχερός στα γηρατειά. Αλλάζοντας θέση μέσα από εύνοια ηλικιωμένων ατόμων. Αλλαγή τόπου διαμονής (πόλη, χώρα, ήπειρο). Ο Ποσειδώνας υποδεικνύει αναξιόπιστους υπαλλήλους για μυστικό θυμό. Μια «στημένη» μάχη, ένα «στημένο» παιχνίδι. Η βενζίνη. Η γιάφκα στην οποία κρύβονται όπλα. Αντιπάθεια και δοκιμασίες δια μέσου της σεξουαλικότητας. Ο Cupido μιλά για μυστικές σέχτες και οργανώσεις. Το καρτέλ του πετρελαίου



Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget