Ακόμα μια επιβεβαιωση- Τελος η Μερκελ




Ακριβές απόσπασμα απο το τι είχα γραψει για το ετος 2018 για την Μερκελ: 

Η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται πως έχει πάθει ζημιά και μάλιστα σοβαρή. Βέβαια και για αυτήν δεν φταίει ο Σόιμπλε αφού ο Σόιμπλε ήταν η φωνή της Μέρκελ και όχι η Μερκελ το σκυλί του Σόιμπλε.
Ο προοδευμένος KRONOS σηματοδοτεί μια νέα εποχή αφού φαίνεται πως το «άστρο» της ξεθωριάζει. Οι εξισώσεις που εμπλέκονται μιλούν για χρόνια συμπτώματα διάλυσης στην κυβέρνηση, για κρατική επέμβαση. Χωρισμός μέσω του κράτους. Απώλειες εδάφους ή απώλειες της κυβέρνησης. Η πτώση από υψηλή θέση. Χάνοντας την πρωτιά, χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία ή πλεονέκτημα. Κυβερνώσα προσωπικότητα σε μια δύσκολη θέση. Και αυτά τα έχω πει εδώ και 2 και πλέον χρόνια από ραδιοφώνου ενώ τα είχα γράψει και στις ετήσιες για το 2017.
Ο προοδευμένος Ωροσκόπος ισούται με ME/VU,ME/MA=KN/AP και αυτό θα μπορούσαμε να το ερμηνεύσουμε ως μπλεγμένη  μέσα στην πολυπλοκότητα της επαφής. Διαπραγμάτευση με άλλους. Συζήτηση. Ένωση των ελεύθερων και ίσων ανθρώπων.  Η Μέρκελ φαίνεται να μην είναι φέτος διατεθειμένη για να διαπραγματευθεί πραγματικά.
Προβληματίζει ο ετήσιος Admetos που ισουται με Βόρειο Δεσμό αλλά και MA/SAHA/VUMA/HAσηματοδοτώντας ετσι Έχοντας επαφές με κάποια άτομα από παλιά. Επαφές που είναι ψυχαναγκαστικές. Το κλείσιμο μιας υπόθεσης, το τέλος των θεμάτων. Τα μικρά γκρουπ. Η καρμική σχέση με την πατρίδα μου. Μόνιμες συμμαχίες. Το τέλος μιας συνάντησης. Η παρεμπόδιση μέσω τρίτων. Οριστικός χωρισμός. Η αρχή ενός πολύ λυπημένου χρόνου. Ασθένεια, χωρισμός ή διακοπή της εργασίας για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο. Διαφθορά και κακές πράξεις σε ένα περιορισμένο πεδίο.
Μια χρονιά εξαιρετικά δύσκολη που κάτι θα αναγκαστεί ν’ αποχωριστεί.



Το αποτέλεσμα:  Η ίδια η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφια για την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) στο συνέδριο που θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel, η ίδια είπε: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφια για επανεκλογή ως επικεφαλής του CDU».
Η εξέλιξη αυτή θεωρείται αναμενόμενη αφού και χθες το κόμμα της έπαθε πανωλεθρία στις τοπικές εκλογές της Εσσης. Ήταν η δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα που το κόμμα της Γερμανίδας Καγκελαρίου παθαίνει μεγάλη ήττα σε τοπικές εκλογές. Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα είχε τα μικρότερα ποσοστά του από το 1966 στο κρατίδιο της Έσσης.

https://www.crashonline.gr/diethni-nea/1265940/vomva-merkel-den-tha-eimai-ksana-ypopsifia-gia-tin-igesia-tou-cdu/

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget