Στησιμο το σκηνικό με τον Εθνομάρτυρα Κων/νο Κατσίφα



Στις ετήσιες 2018 για την Ελλάδα και στην ενότητα περι εξωτερικης πολιτικης είχα γραψει:
Προβληματική θα είναι η γειτονία τόσο με την Τουρκία όσο και με την Αλβανία. Ο Προοδευμένος Kronos του χάρτη της Αλβανίας ισουται με JU/HA=MC=SO/ME=AS/KRPO=SO/SA=AD/VU=KN/HA και αυτό σημαίνει Μια κυβέρνηση που κτυπάει την ακίνητη περιουσία. Έλλειψη χρημάτων ή απώλειες μέσω των αρχών. Ανώτεροι ή εκπρόσωποι της κυβέρνησης που δεν εμφανίζονται άξιοι να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους. Ο ηγέτης ανάμεσα σε δυστυχισμένους. Εντολές που πρέπει να πραγματοποιηθούν. Διατάγματα. Διαταγές. Ο άξονας του πολιτισμού μα και των μεγάλων αποκαλύψεων. Η ηθική συμπεριφορά. Το μεγάλο μυαλό. Αυτός που βρίσκεται σε νοητικό επίπεδο κοντά στον Θεό. Ιερέας (παπάς), γκουρού. Η προεδρική εκλογή (**το βλέπουμε γενικά σε ζητήματα εκλογών). Πνευματικό ύψος και μεγαλείο. Ο πατέρας. Σύνταξη από το κράτος. Θάνατος ή δυσκολίες σχετικά με τους ανωτέρους. Ο επίτιμος πρόεδρος. Ένα άτομο που θα σημειώσει κάτι που είναι εξαιρετικό. Εφιστώντας την προσοχή μέσω των ασυνήθιστων γεγονότων και των περίεργων ή ιδιαίτερων μοιραίων περιστατικών.Συναλλαγές με εγκληματίες ή οφέλη μέσα από εγκληματικές πράξεις. Η συμμετοχή σε μια συνωμοσία ή σε μια δολοπλοκία.


Σημείωση: Τα ζητήματα με τα σπίτια (*πχ στην Χιμάρα) έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος πήρε την Αλβανική υπηκοότητα.  Έτσι αυτό που περιμένουμε να εξελιχθεί είναι η σύμπραξη παρακρατικών ομάδων μαζί με ποινικούς για επιχειρήσεις (*ενδεχομένως πέριξ ή πλησίον των συνόρων) για την δημιουργία έντασης και συνθήκων αποσταθεροποίησης.


Συγκρίνοντας το γεγονός σε σχεση με τον χαρτη της Ελλάδας: Στην εκπομπή του Σαββατου Karl's flash 27/10 προς στο τεος (*μετα την 1ωρα και 27') λέμε για την 28η Οκτωβριου 2019 για την Ελλάδα: Η 28η Οκτωβρίου ειναι μια μέρα δσυκολη αφου μιλά για θανάτους και ασθενειες που δημιουργουν ενταση και αυτη αντανακλάτε στο κοινό!!!!

Ενω στην Αστρολογικη εκτιμηση μηνός ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 εχουμε πει: Ο προοδευμένος Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, μιλά για σκέψεις που αν υλοποιηθούν θα ισούται με δολοφονία. Μια είδηση (**μέσω τηλεφώνου, sms, email κλπ) προκαλεί εκνευρισμό. Είδηση-Σοκ. Το άτομο που παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Ο Κρόνος από πρόοδο ισούται με τον Hades και υποδεικνύει μελαγχολία και έλλειψη χρημάτων. Πρόσωπο της πολιτικής θα δεχθεί μια ποινή ή καταδίκη. Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί αλλαγή οπτικής και αλλαγή σε θέματα πρώτης κατοικίας,

Ο Poseidon σηματοδοτεί νέα μέτρα και τρόπο μελέτης στην εκπαίδευση. Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να εμπλακεί σε θέματα εκκλησίας . Ο προοδευμένος Ουρανός μιλά για την εξαπάτηση της επανάστασης και ένα ατύχημα ή δολοφονία θα ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Πλέον ο λαός παίρνει τον νόμο στα χέρια του και πολλές φορές χειροδικεί
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget