Επικαιρότητα και πρόγνωση 29/10/2018





Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του uranian journal. H 28/10 είναι μια μέρα πένθιμη για την χώρα. Ένας Έλληνας -Βορειοηπειρώτης έδωσε την ζωή για την πατρίδα και την σημαία. Είναι όμως πένθιμη για ακόμα έναν λόγο. Για την αντιμετώπιση του γεγονότος από ελληνικής πλευράς. Το ερώτημα είναι πως θα αντιδρούσαν οι κυβερνώντες εάν ήταν ένας δικός τους «σύντροφος»;;; Με την ίδια ψυχραιμία;;;

Ο εθνομάρτυρας Κων/νος Κατσιφάς έδειξε γενναιότητα που δεν έχουν τολμήσει να δείξουν οι βουλευτές και ο πολιτικός κόσμος. Και ασφαλώς από «ελληνικής κυβέρνησης» τυγχάνει μιας απλά τυπικής ανακοίνωσης. Βλέπεις ο Κων/νος …δεν ήταν Ζακ!!!

  • Η 29/10. έχει να βγάλει σε παγκόσμιο επίπεδο:  Προβλήματα από άτομα τα οποία έχουν καταστροφικά δόγματα. Προβλήματα με χώρους εκπαίδευσης (*πανεπιστήμια, λύκεια κλπ).Ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιές απολύσεις ή «παραιτήσεις» που θα συζητηθούν!! Το να  πάσχει κανείς από διάφορες ελλείψεις και πρέπει να αποδεχτεί πράγματα και να πάει παρακάτω.


Τώρα όσον αφορά την Ελλάδα εχουμε και λέμε:
Η μέρα του θανάτου. Ο άξονας που δείχνει την πατρίδα. Αποδυνάμωση, κίνδυνος μόλυνσης. Κίνδυνος καταστροφής του σώματος. Κίνδυνος στο νερό. Θάνατος από πνιγμό. Θαλασσινά ταξίδια. Αυταρχική δράση που επιβάλλεται σιωπηλά. Πυρκαγιά. Άριστοι σκοπευτές. Πολεμικές μηχανές. Θωρακισμένα σκάφη, δεξαμενές. Δραστηριότητες με αρνητικά αποτελέσματα που τελειώνουν με απώλειες. Θεματα με πολεμικό εξοπλισμό (*αεροπλάνα, θωρακισμένα οχήματα, κρατικά αυτοκίνητα -οχήματα κλπ_)

  •  «Μαύρο» στο Mega-channel: Τι λέει ο χάρτης του κλεισίματος



Το ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου 2018 «έπεσαν οι τίτλοι τέλους» του Mega-Channel.  Το Mega-Channel βγήκε στον αέρα στις 20/11/1989 στις 18:30 ενώ έκλεισε στις 28/10/2018 στις 02:08:36 το ξημέρωμα.

Σε αυτή την φάση ασφαλώς και δεν μας νοιάζει για το τι και κατά πόσο συνέβαλε στην σωστή ή όχι ενημέρωση. Διότι κατά την γνώμη μου εάν προσπαθείς να μάθεις τι θα συμβεί από τα διάφορα κανάλια τότε μάλλον χρειάζεσαι ψυχιατρική κουρά και παρακολούθηση. Το MEGA όπως και όλα τα άλλα κανάλια ήταν ουσιαστικά φερέφωνα διαφόρων πολιτικών και κομμάτων. Η αντιμετώπιση είναι αν μη τι άλλο …άδικη. Όχι για τους «ιδρυτές-μεγαλοπαράγοντες» αλλά για τους εργαζομένους.




Ας δούμε όμως τι λέει  ο χάρτης του «κλεισίματος» . Και ασφαλώς οι ερμηνείες δεν θα είναι κατά το δοκούν αλλά ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ λέει το βιβλίο -εφαρμογή της Uranian (*το οποίο ασφαλώς και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ για το MEGA).

To MEGA κατ’ αρχήν κλείνει για λόγους πολιτικού ρεβανσισμού!!! Ο άξονας MC/AS (* Η θέση που παίρνει κάποιος. Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η σχέση με τους άλλους. Η ένωση με άλλους για έναν κοινό στόχο. Ψυχολογική επιρροή από τρίτους. Οι επαγγελματικές και οι διαπροσωπικές σχέσεις στο χώρο εργασίας ή με τους συναδέλφους.-ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΑΛΛΟΙ) ισούται με UR=ME/MA=Αντιμέτωπος με ένα σφοδρό επαγγελματικό πρόβλημα. Πολλές ζηλοτυπίες. Καταστάσεις που δημιουργούν τεράστια αίσθηση.
NE/VU=Ανάκληση διατάγματος, εντάλματος. Απώλεια της ελευθερίας.
ME/SA=Ξαφνική αναχώρηση. Ένα απρόσμενο και ξαφνικό τέλος. Έναρξη μιας περιόδου γεμάτης αντιπαραθέσεις. Η κατάσταση των νευρών.
MA/KR=Ξαφνική παρέμβαση με την δύναμη του κράτους. Καταστολή του σάλου.
NE/AP: Προσμονή για μια αλήθεια - για μια είδηση που με εξιτάρει. Ξαφνική αλλαγή της διάθεσης.
Εκ πρώτης όψεως διαφαίνεται πως η κατάσταση αυτή δεν οριστική και μη αναστρέψιμη

Ο Ηλιος του «κλεισίματος»= KR=MA/ZE=MC/ZE=SA/ZE=HA/AD=JU που μας δίνει ως ερμηνεία Ο άξονας της ανεξαρτησίας αλλά και της ηγεσίας.  Επίσημα αιτήματα από και προς τις Αρχές, η κλήτευση. Κάποιος πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον των αρχών. Η μέρα του δικαστηρίου. Το ικανό άτομο. Επιτεύγματα πέραν των προσδοκιών. Οι κανόνες και οι όροι που θέτει κάποιος. Ο ξερόλας. Ο αρχηγός.    Ενεργητική εργασία για την ημέρα. Το άτομο που εργάζεται δραστήρια. Ο μηχανικός.   Η ημέρα που τα σχέδια αποτυγχάνουν. Το άτομο που εγκαταλείπει την εργασία του.
Κατά συνέπεια το MEGA μου δινει την αισθηση πως θ’ αλλάξει «χερια και μορφή»… Κάτι σαν την Παλια ΕΡΤ που εγινε ΝΕΡΙΤ και τουμπαλιν....










   Αφιερωμένο στον Κων/νο Κατσίφα που εδωσε την ζωη του για την ΕΛΛΑΔΑ και ειναι μια περίπτωση αντιστοιχη με αυτη του Σολομωντα Σολωμου.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget