Ζακ Ντελόρ και τα "πακετα"...




Οι καλές εποχές της Ελλάδας, της ανάπτυξης και της ευημερίας ήταν συνδεδεμένες με την φράση: "Τα πακέτα Ντελόρ". Ο Έλληνας ως γνωστόν είδε το τυρί μα όχι την φάκα...και τώρα την πλήρωσε.

Αυτός ο καλός "κυριούλης" εδινε λεφτά, σε ατομα που γνωριζε πως θα τα "ετρωγαν"....με σκοπο την υποδούλωση....Ως γνωστόν σχεδόν πάντα σε ενα "εγκλημα" υπάρχει ο αυτουργός (** ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) χρειαζεται συνήθως και ενας ηθικός αυτουργός (* ΝΤΕΛΟΡ)


ο Ζακ Ντελορ ειχε με μια "προχειρη" μελέτη στον χαρτη του!!!




KN/ZE: Η περιέργεια. Εργασία σε μέρη όπου έχει μεγάλη ζέστη ή και ατμούς (κλιβάνους, χυτήρια κλπ..). Η ένωση με μια ομάδα ανθρώπων με σκοπό τη δημιουργία. Η καρμική κατεύθυνση. Οργανώνοντας το πλήθος. Επαφές δια μέσου προσκλήσεων. Σεξουαλικές επαφές. Οι μυημένοι.


AS/JU:  Όμορφο φυσικό περιβάλλον. Τυχερές περιστάσεις. Τύχη μαζί με άλλους ανθρώπους ή τύχη που προέρχεται από άλλους ανθρώπους! Οι καλές πράξεις κάτω από τις κατάλληλες περιστάσεις.

MC/KR=NE: Κινήσεις και επενδύσεις που είναι αποτυχημένες. Ένα υπερεκτιμημένο άτομο που δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.

JU/NE=KN=ZE : Τυχερό συναίσθημα μέσω των σχέσεων. Προσποίηση πως κάποιος
έχει άκρες και γνωριμίες. Συμμετέχοντας σε υποθέσεις κερδοσκοπίας.Αποδοχές και απολαβές χρημάτων μέσω εφευρέσεων. Δικηγόρος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. Πατέντα. Πνευματικά δικαιώματα μέσα από πατέντες, ευρεσιτεχνίες.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget