Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 17/6



«Συγκάλεσε ΚΥΣΕΑ με δηλώσεις…ΦΑΤΣΕΑ»           

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του URANIAN JOURNAL σας χαιρετώ. Δεύτερα σήμερα, του Αγίου Πνεύματος και ο Θεός να δώσει και να φωτίσει τους κυβερνώντες. Ο πρωθυπουργός μας συγκάλεσα ΚΥΣΕΑ και οι δηλωσεις του θύμιζαν ….Φατσέα… Αν εχει κάνει γεώτρηση θα τους κάνει «ντα» η Ευρωπη. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης της Κύπρου πρέπει να έχει εκδώσει φιρμάνι να μην ακουμπάνε το θεμα των γεωτρήσεων  αφου πολλοί φιλοι από Κύπρο μου λένε πως πρωτο θέμα είναι ο serial killer Ορεστης….




Θα ενημερώσω πρώτα την Ευρωπη, και όχι την αντιπολίτευση, δηλωσε ο Πρωθυπουργός….Θα σκάσουν κάτι κομμάντα από Μάλτα και Λουξεμβούργο που θα γίνει της Νταρντανας το κάγκελο. Μην το συζητάς…..

Από την άλλη ο Ερντογάν κάνει μαγκιές αλλά ποντάρει στην «κόκοκο» κυβέρνηση αλλά και σε μια πλειονότητα των Ελλήνων αξιωματικών που έχουν νοοτροπία …δημοσίου υπαλλήλου….Οι μαγκιές του θα σταματήσουν με τον πρώτο EXOCET στην πλατφόρμα…..


Ο Βασίλης Λεβέντης μαζί με τον Γιωργο Νικολοπουλο ανακοίνωσαν συνεργασία και δηλώνουν πως «στον κεντρώο χωρο γινεται κάτι σοβαρό»… Τωρα ο Νικολόπουλος πότε εγινε κεντρώος είναι μια άλλη υπόθεση…..

Από την άλλη ο ηθοποιος Νίκος Ορφανός (* πρωην Ποτάμι) και ο αδερφός του Αλέκου Παναγούλη , ο Στάθης, κατεβαίνουν με το ΚΙΝΑΛ…..Το ΚΙΝΑΛ θυμίζει κάτι από ομάδα που θελει να χτυπήσει πρωταθλημα με ποδοσφαιριστες «παλτά»……

Η εξίσωση της ημέρας: MA=VE/AD=SA/PL=PL/ZE=KR/VU=ME/PL: Μονιμότητα, σταθερότητα και πίστη. Ένα σχέδιο εργασίας, το οποίο πραγματοποιείται μόνο μετά από σοβαρά εμπόδια και διαταραχές. Δυσκολία στις νέες συνθήκες εργασίας αλλά το άτομο το παλεύει. Προγραμματισμός και εκτέλεση ενός χωρισμού σταδιακά. Στρατιωτικό καθήκον. Μια προσωπικότητα που δρα βγάζοντας πολλή ενέργεια. Πολιτική δραστηριότητα. Παλεύοντας υπέρ ή ενάντια στην υπάρχουσα μορφή κρατικής εξουσίας. Ασκώντας δύναμη του κράτους - δρώντας για λογαριασμό του κράτους.

                                                                                                                         
Η εξίσωση της ημέρας επί του χάρτη της Ελλάδος:  MA (TR)= MA/ZE=JU/HA=SO/ME=PO= SO/SA= AS/CU=AD/VU:  άξονας της στρατιωτικής επέμβασης. Άτομα που χειρίζονται όπλα. Ο πυροβολισμός. Πατώντας την σκανδάλη. Φωτιά –πυρκαγιά. Ειδικός σε τεχνικά ζητήματα. Ο ανώτερος υπάλληλος. Εργασία στον στρατό. Στρατιώτης. Συστηματική εργασία. Σχεδιάζοντας μια μάχη. Αθλητική δραστηριότητα. Στρατός. Ενώ υπάρχουν οι δυνατότητες και οι προδιαγραφές, τελικά η επιτυχία είναι μειωμένη λόγω έλλειψης χρημάτων. Επιδεινωμένη εργασία. Ταραχές με τους υπαλλήλους. Ένα νέο αγόρι. Ένας νεαρός άνδρας. Εργασιακός οργασμός και εγρήγορση. Ο ρυθμός της εργασίας. Σκέψεις σχετικές με πράξεις βίας ή βιασύνης. Ο άξονας της ηθικής. Ένα δυνατό και δραστήριο μυαλό, με ηθικά στοιχεία. Ηθικές δράσεις. Η αναζήτηση της αλήθειας. Το fair play σε έναν αθλητή. Επιθετικές πράξεις στο όνομα μεγάλων ιδανικών π.χ. η Μεγάλη Ελλάδα του Ελ. Βενιζέλου. Το μόνο ή το απομονωμένο άτομο, ο χήρος. Ένα πρόσωπο το οποίο ηθελημένα ή μη θα είναι η αιτία ενός θανάτου. Ο θάνατος του πατέρα. Μέσω των ενεργειών κάποιου και την παρέμβασή του, το άτομο θα υπερνικήσει επιτυχώς τα προσωπικά εμπόδια και τους περιορισμούς. Διακοπή ή σοβαρό εμπόδιο στην εργασία που επιβάλλεται από τη μοίρα. Τέλος μιας μάχης. Παραίτηση - Απόσυρση. Παραδίνομαι. Ο προπονητής που «πετάει την πετσέτα». Λευκή σημαία παράδοσης.





Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget