Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 3/6/2019






«Μετά το πέρας του Α’ ημιχρόνου»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Καλή εβδομάδα να έχετε γεμάτη υγεία και ευτυχία. Η συμπαντική δικαιοσύνη τελικά υπάρχει. Και είναι παρούσα και εμφανίζεται όταν κρίνει η αλάνθαστη σοφία του Σύμπαντος. Αφού τελειώσαμε με αυτό το πανηγυράκι των ευρωεκλογών -δημοτικών και περιφερειακών ….έχουμε σκορ στο ημίχρονο …πολλά μηδέν!!!!   Εχουμε και λέμε λοιπόν: ΚΈΡΔΙΣΕ Η ΝΔ - θα ισοφάριζε το +7 του Σεπτεμβρίου 2015 που κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κερδίσει ολες τις περιφέρειες ΠΛΗΝ της ΚΡΗΤΗΣ!!! Ειχα βάλει και χαρακτηριστικά το τραγούδι IM BLUE!!!!


Έτσι η Νέμεσις ήρθε για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Δούρου αλλά και το πουλέν του Κούλη στην Σαλόνικα, τον Νίκο Ταχίαο… Παράλληλα όμως η Νέμεσις χτυπά την Αθήνα …..Τώρα θα μου πεί κάποιος γιατί….

Σήμερα, θα σας πω καθαρά τα μελλούμενα που έρχονται και ασφαλώς θα είναι ανατριχιαστικά. Θα μπορούσα να τα πω στις εκπομπές και να μαζεύω πολλά μπράβο αλλά μετά από τόσα χρόνια ανελλιπούς παρουσίας κάπου είπα να κάνω μια … μικρή εξαίρεση. Κατ’ αρχήν ο Σύριζα και ο Αλέξης Τσίπρας, σε πείσμα πολλών, έχασε κατά κράτος. Στις εκπομπές, εάν θυμάστε, σας είπα πως η ΝΔ θα πάρει όλες τις περιφέρειές πλην της Κρήτης.


Το ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά μετά το ανέλπιστο ποσοστό στις ευρωεκλογές κατάφερε να βάλει ένα απίστευτο αυτογκόλ με την ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Και άσχετα με το τι διαβάζετε σε πολιτικά site και όχι μόνο ….περισσότερες πιθανότητες έχει να «τελειώσει» το ΠΑΣΟΚ παρά να «χάσει» ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο διελαυνων Ουρανός δημιούργησε ένα πρόσκαιρο ΤΑΥ-ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ενεργοποιώντας το γενέθλιο ΟΥΡΑΝΟ τετράγωνο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και του έφερε την ρήξη. Όμως δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως για τα επόμενα 2 έτη θα έχει JU/PL=VU που βγάζει ως ερμηνεία: « Τυχερές αλλαγές και μετασχηματισμοί με μεγάλη δύναμη.» ενώ παράλληλα ο διελαυνων KRONOS θα παίξει από 22.30 με WI/MO και αυτό σημαίνει «Οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι του Κράτους. Οι προϊστάμενοι. Τα άτομα με ισχύ. Οι γυναίκες του σπιτιού (υπό την έννοια του ποιος κάνει κουμάντο).»


Η λανθασμένη επιλογή στην Θεσσαλονίκη του Νικου Ταχίαου θα πρέπει να προβληματίσει την ΝΔ και ιδιαίτερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι τόσο για το θέμα της απώλειας όσο για το ότι ο Ταχίαος ουσιαστικά εξέφραζε την liberal agenda της Νέας Δημοκρατίας πράγμα που σημαίνει πως τελικά η ΝΔ εάν δεν κάνει τα δέοντα για τις Πρέσπες….θα βρεθεί ΣΥΝΤΟΜΩΣ στην θέση του Τσίπρα.

Από την άλλη η εκλογή του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο της Αθήνας θα έρθει σε μεγάλη κόντρα με το πρόγραμμα «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» της ΕΛ.ΑΣ και κατ’ επέκταση με την πολιτική ηγεσία και τον ίδιο τον πρωθυπουργό….

Τώρα όσον αφορά τον πατριωτικό χωρο καλό θα είναι να μην βιαστουν υπο τις παρουσες πλανητικές και πολιτικές συνθηκες. Ετσι και αλλιως όπως σας ειπα η κυβερνηση Μητσοτάκη δεν θα μακροημερευσει……..


                                                             There's no one like me

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget