Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 31/5




Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Παρασκευή πλέον και ο Μάιος μας αφήνει με μια ψιλό περίεργη γεύση. Από την μια λες ο Τσίπρας τον «ήπιε» και από την άλλη μόλις κοιτάς τον Κούλη λες: «Ρε μήπως τον ήπιαμε εμείς τελικά;»


Το μόνο τελικά που μας αφήνει ο Αλέξης ως ανάμνηση είναι 3ο μνημόνιο, ταπείνωση, εμπαιγμός και την διάλυση των μισών κομμάτων. Ολετήρας ο Αλέξης….. Ακόμα και η «αρπαγμένη» η Μεγαλοοικονόμου ανακάλυψε πως μάλλον τελικά «δεν είναι και τόσο μεγάλος ηγέτης» …..γιατί το να σου ρίξει 9,5% ο Κούλης,,, δεν χωνεύεται….



Τωρα στην Αθήνα είτε βγει ο Μπακογιάννης (*που θα βγει) ειτε το άλλο το ζαβό ο Συριζαίος με Πασοκικές «ριζες» θα τρελαθείτε στις πολύχρωμες σημαιούλες και τα φιμέ παιδάκια και στα σουβλατζίδικα μόνο κοτοπουλάκι και ντονέρ…. Τωρα αφου το θεωρούν οκ γιατι πρέπει να το δηλώνουν με σημαίες και νταούλια είναι μια άλλη υπόθεση…..


Ο Ερντογάν εκανε μια καλή χερωνυμια απελευθερώνοντας έναν Αμερικάνο και την άλλη μέρα μαθαίνει για «ΝΕΑ ΓΙΑΛΤΑ» μεταξυ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ  και η Τουρκία στην απέξω….Ταγίπ δεν σε πάει αστο…. Αλλά αυτός που!!! Ετοιμάζει χερσαία επιχείρηση για να «χαλασει» τα σχεδια των Αμερικανων (*και των Ρωσων και των Ισραηλινων)….Εντάξει θα σκουπίζεσαι με λίρες…τουρκικές…



Παρασκευή 31/5 στις 21:30 εμεις έχουμε το ραντεβού μας στον REGIUM WEB RADIOΘα μιλήσουμε για εκλογές αλλα και το φλέγον θέμα της Θράκης μας….ΟΛΟΙ πρέπει να έρθουν πρό των ευθυνων τους….




Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget