Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 25/3




Αγαπητοί φίλοι & αναγνώστες του Uranian journal σας χαιρετώ. Χρόνια πολλά συνέλληνες . Ψηλά τις καρδιές και τα κεφάλια. Και να θυμάστε πως το HIT της ημέρας ειναι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ!!! Πρέπει να ακουστεί απ’ ακρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα. Να σταλεί το μηνυμα πως οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ την ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΗ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Τ/ΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!!!

Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ οπου πάνε τρωνε γιούχα, ροχάλες και κατάρες και αυτό οσο περνά ο καιρός τελικά γιγαντωνεται. Ο Κος Βαρεμένος πήγε στην Αυστραλία και τον γιουχάρανε λέει “Χρυσαυγίτες”… Εντάξει και μόνο λόγω του επιθέτου του δειχνουμε μια παραπάνω κατανόηση και συμπάθεια.

Στις ραδιοφωνικές εκπομπές που κάνω στον Regium Web Radio αλλά και στις αναλυσεις που γραφψ στο uranian journal ειχα πει πως η Ρωσία θα φέρει το πρόβλημα της Βενεζουέλας στην “πόρτα” των ΗΠΑ. Για παράδειγμα στις 11/2 ειχα γραψει στο “Επικαιρότητα & Πρόβλεψη” : “Περίεργες κινήσεις των Αμερικανών πλησίον του Καράκας προϊδεάζουν για απόπειρα ανατροπής του Μαδούρο. Για τους «δημοκρατικούς» που υπερασπίζονται τον Γκουάιδο να πούμε πως είναι «τσάτσος» των Αμερικάνων που θέλουν να βάλουν «χέρι» στην Βενεζουέλα. Ειτε Μαδούρο, ειτε Γκουάιδο ο χαμένος είναι ο λαός της Βενεζουέλας… Πάντως το ξανατονίζω οι ΗΠΑ θα βρουν το κακό στην πόρτα τους.” Αυτή ενδεχομένως να ειναι και μια συγκλονιστικη πρόβλεψη αφου ηδη η Ρωσία αιφνιδίασε την Αμερική και εστειλε 100 spetznatz με 35 τονους στρατιωτικό υλικό!!! Προφανώς οι της CIA χρειάζονται καλύτερους αναλυτές ή η FSB διαθέτει καλύτερους αναλυτες -αστρολόγους. (* Ειναι γνωστό πως η FSB εχει επιτελείο ανάλογο).

Από την άλλη η Αμερική αναγνωρισε τα “Υψίπεδα του Γκολάν”ως Ισραηλινό έδαφος και η Τουρκία τελικά θα θέσει το θέμα στον ΟΗΕ…. Οι Τουρκοι ας ετοιμαστουν για μια ανευ προηγουμένου επίθεση στην “λίρα” τους!!! Χουρέμ κανε υπομονή θα περασουμε μαζί μουρλια!!!GREEK HOSPITALITY!!!!

O Ερντογάν, καλή ωρα, ειπε σε προεκλογική εκδηλωση να κανει τζαμί την Αγιά Σοφιά!!! Εντάξει βλέπω να πάρω οικόπεδο στην Πρίγκηπο….









Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget