Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 19/3



Will be done”

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετώ. Τελικά το χτύπημα στην Νέα Ζηλανδία έχει αρχίζει και δείχνει πως έχει πολύ “ψωμί”. Στην εκπομπή Karl’s flash της 16ης Μαρτίου κάναμε ανάλυση του χτυπήματος στην Νέα Ζηλανδία και τονίσαμε πως έχει στοιχεία , **ως αντιγραφή, του Αντερς Μπρέιβικ. Πράγματι εξ οσων φαινεται και απο τα ρεπορτάζ και επαφή ειχε παλαιότερα αλλά και ειχε ταυτιστεί με τα ιδεολογικά του μανιφέστα. Επιπρόσθετα είχαμε πει για χτύπημα μεχρι τελος του μηνα στην Κεντρικη Ευρωπη και τελικά, κατα τας Uranian γραφας, εγινε στην Ουτρεχτη!!!! Σιγα-σιγα σας δειχνω τι προβλεψημότητα διαθετεί η Uranian!!!!

Στις προβλέψεις για την Αμερική 2019 είχα γραψει :”Η Αμερική θα βγάλει το «κάλυμμά» της εγγυήτριας, για την ειρήνη, δύναμη και θα προβεί σε στυγνούς εκβιασμούς. Προβλήματα από πλημμύρες και σεισμούς ενώ η καταστροφική πυρκαγιά στην Καλιφόρνια να είναι τοtrailer αυτών που μέλλει να δούμε το 2019. Οικονομικά προβλήματα. Πραγματι η άνοδος της στάθμης των υδάτων έπληξε μεγάλο μέρος της πολιτείας της Νεμπράσκα, όπως και τις πολιτείες της Αϊόβα και του Ουινσκόνσιν. Όλες αυτές οι περιοχές είχαν κηρυχθεί, από την προηγούμενη εβδομάδα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ο Αλέξης Τσίπρας “έκλεισε” κάθε συζήτηση για πρόωρες εθνικές εκλογές!!! Έτσι οι εκλογες πάνε για, εκτος συγκλονιστικού απροόπτου, 20/10/2019 οπου ο Ελληνας Πρωθυπουργός θα δεχτεί μια ανευ προηγουμένου ηττα.. Και αν νομίζουν πως ο Τσίπρας δεν χάνει ποτέ ...πάντα υπάρχει μια πρώτη φορα...Αν και ο Τσιπρας στο δημοψηφισμά ...συνετρίβει…



ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ!!!

Μην χάσετε Τρίτη 19/3 στις 22:00 την εκπομπή “Μακροκοσμικές προκλήσεις” οπου ο Λουκάς Ντουρτουρέκας εχει καλεσμένο μέσω ζωντανης συνδεσης τον Γιώργο Βαφειαδη για να μιλήσουν για τα οφελη και τις χρησεις της Γιόγκα!!!


                                   ΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...γιατι ΤΩΡΑ αρχίζουν τα δύσκολα

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget