Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 26/2/2019



«Αλέξης θα συντρίψει την ακροδεξιά»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian journal σας χαιρετώ. Ο καιρός είναι παγωμένος και μάλλον επικρατεί σύγχυση στο μυαλό του Τσίπρα αφού η Νοτοπούλου στην Θεσσαλονίκη δεν βρίσκει ούτε ψήφο. Από την προαγωγή της από ιδιαίτερα πρωθυπουργου σε υποψήφια Δήμαρχος ένοιωσε μια ολοκλήρωση… Τωρα την βλέπω να κάνει γλυκά μάτια στον Πανίκα (*που είναι και μερακλής)…. Μέσα σε όλα αυτά ο Αλέξης δήλωσε πως θα τα βάλει με την ακροδεξιά… Αλλά ποια ακροδεξιά;;; Αυτή που βλέπεις παντού στα συλλαλητήρια ή την κανονική;;; Στην ακροδεξιά περιλαμβάνεται και ο Αδωνης για παραδειγμα;;;

Κατ΄αρχην ένα μεγάλο μπράβο στον Γιωργο Λανθιμο….Τι να σου κάνει ο ανθρωπος εάν ωρες πριν την εναρξη των Ισκαρ πάει να δει την ταινία ο Κυριάκος με την Μαρέβα…Εκεί τελειωσαν όλα…και  ουτε λίγο ουτε πολύ ο Λανθιμος είναι στα βραβεία κάτι σαν τον Ρακιντζή στην Eurovision….

Και μιας και πιάσαμε τα των Οσκαρ ειδατε στο βιντεο ης Uranian που ειχαμε βαλει προ 10 και πλέον ημερων πως φαινότανε πως για τον  Rami Malek η «ενσαρκωση» του F. Mercury θα είναι ο ρόλος της ζωης του…..


Ο «Ντάνος» την είδε συγραφέας και χιλιάδες «Ντανούλες» βρεθηκαν στο βιβλιοπωλείο για να τους υπογραψει ο Ντάνος το αντιγραφο του βιβλίου του… Οι κριτικές βέβαια δεν ηταν διθυραμβικές αλλά ο Ντάνος το φιλοσόφησε και δηλωσε «οι κακές κριτικές είναι το αντίθετο των καλών κριτικών» …. Τι Κοέλιος και μ@λακίες.... Φαντάσου να θέλει να περιγραψει ο πείραμα με την γάτα του Σρέντιγκερ…. «Μπορεί να ζει …αλλά ισως να ψόφησε»….





Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget