Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 25/2/2019





«το BBC λέει το αυτονόητο όταν είσαι μ@λάκας»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Καλή εβδομάδα να έχετε γεμάτη υγεία και ευτυχία. Το BBC ουσιαστικά είπε το αυτονοήτο!!! Όταν κάθεσαι και σου πιάνουν τα «πισινά» ε, τότε είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι θα στον «ακουμπήσουν»…  Βέβαια το θέμα είναι πως η ΝΔ λέει πως το «BBC  δεν είναι documento»… Το θέμα είναι πως αμα βγει η ΝΔ στην εξουσία…θα υπάρχει documento???

Στην εκπομπή του Σαββάτου σας έλεγα για τον αστροχαρτογραφικό χάρτη  του Αλέξη Τσίπρα και τι φαινότανε από πρόοδο (**SARC)Για το ταξίδι που έκανε  στην Κων/πολη και στον Ερντογάν. Στην μέση του Αιγαίου Πελάγους (25ος παράλληλος) περνα ο διακκεμομένος αξονας MA/KR (**Ο άξονας της επέμβασης της αστυνομίας. Η δύναμη του κράτους. Αυταρχισμός. Ο εξειδικευμένος σε χρήση κάποιων τεχνικών ή εργαλείων. Χειρουργός. Ένας εξαιρετικά καλός αθλητής. Διεκδικητής του τίτλου. Κάποιος που μέσω της προσπάθειάς του μπορεί να διεκδικήσει έναν «τίτλο». Η κεφαλή του σπιτιού. Ανεξάρτητη δράση.) ενώ πάνω από την Κων/πολη υπήρχαν τα μεσοδιαστήματα: ME/KR, JU/UR & SO/VU

ME/KR: Ο άξονας της λήψης και εκτέλεσης αποφάσεων. Ευγενής σκέψη. Δείκτης Νοημοσύνης (IQ.). Διατάγματα, διαταγές. Ένας ευγενής τρόπος. Αξιότιμη σκέψη. Τιμιότητα. Η δύναμη έρευνας του κράτους. Μεγάλες ιδέες. Επίσημες επιστολές. Απόφαση δικαστηρίου. Ένας προνομιούχος νέος. Το νομικό πλαίσιο, το νομικό σύστημα. Τα δημόσια σχολεία, η δημόσια εκπαίδευση. Μια κρατική πιστοποίηση - έγγραφο.


JU/UR: Ξαφνική μεταστροφή της τύχης (αναπάντεχα κέρδη). Υλική επιτυχία. Τυχερά γεγονότα. Ασυνήθιστο επάγγελμα. Γρήγορο ταξίδι. Παρορμητικές επενδύσεις. Νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Μια χαρούμενη έκπληξη.

SO/VU: Ο άξονας της ζωτικότητας και της δύναμης. Η μυϊκή δύναμη. Η μέρα όπου θα συναντήσει κανείς την μοίρα του. Ο «expert» (η αυθεντία σε κάτι). Η δυνατότητα και η θέληση κάποιος να αναγκάσει με την ισχύ που διαθέτει. Κατακτητής.

O ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ πήγε λοιπόν να εκτελέσει διαταγές που του δόθηκαν σχετικά με έρευνα και διάσωση (**επι του Αιγαίου), σε ένα γρήγορο ταξιδι και να μιλήσει για θεματα δημόσιας εκπαίδευσης (**Τουρκικα στα σχολεία και Σχολή της Χάλκης). Εκει συνάντησε έναν κατακτητή μα και την «μοίρα» και εξαναγκάστηκε να δωσει πράγματα….




Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget