Επικαιρότητα και Πρόβλεψη 18/2/2019



«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα κύριε Σόρος…και συνεργάτες»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Καλή εβδομάδα να χουμε αν και το βλέπω κομματάκι «χλωμό». Σήμερα ορκίζεται και οι 6 «νέοι» υπουργοί του ΠΑΣΟΚ , (*σορρυ του ΣΥΡΙΖΑ ήθελα να πω). Κοιτα γκαντεμιά να κουβαλάς ομπρελα στον Τσίπρα, το βιογραφικό που έχεις να μην προσλαμβάνεσαι ουτε καμαριερα σε ξενοδοχειο ημιπαραμονης (*γ@μηστροναδικα κατά την νεα ελληνική) να γινεσαι Υπουργός και η κυβέρνηση σε λίγο καιρό να πέσει….
Ο Τραμπ τα έβαλε με τον Σόρος και την ΝΤΠ δείχνοντας πως θέλει να τ’αλλάξει όλα!!!! Ο Ουρανός από την άλλη επιστρέφει στην γενεθλια θέση από οπου ο Σορος ρουφιάνευε τους αδερφους του Εβραίους και περνουσε ζωάρα…. Έτσι και οι Εβραίοι Θεού θέλοντος και Ουρανού επιτρέποντος είπαν « τωρα θα δεις …τι θα πάθεις».


Από την άλλη στα δικά μας οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ εκτος που οπου σταθουν τους κράζουν και δημοσκοπικά …τον πίνουν στεγνά. Από την άλλη ο Τσίπρας επιχειρεί να «ξεκαθαρίσει» το κόμμα από «αντιπολιτευόμενες  κριτικές και συνιστώσες» και με τα «μπάζα» της Χαριλάου Τρικούπη πάει να χτισει νέο σπίτι….

Τέλος του μήνα και ο διάδοχος Νόμος Κατσέλη τελικά δεν θα είναι και τόσο «φιλικός» αφηνοντας στο έλεος του Θεου χιλιάδες ανθρωπους και σπίτια. Αυτό το λες δημοκρατία όταν οι ΑΠΑΤΕΩΝΟΤΡΑΠΕΖΕΣ πάνε για 5η ανακεφαλαιοποιηση (**δηλαδή παίρνουν δανεικά και αγυριστα από εσενα ) και από την άλλη το παίζουν πως ειμαστε ιδρυματα πυλώνες της οικονομίας!!!!!

URANIAN SAYS:  Ο ΗΛΙΟΣ ισούται με PL/HA,WI/UR, NE /PO,& AD και ολο αυτό σημαινει το άτομο που αποτυγχάνει φυσικά, μια άσχημη σωματική κατάσταση που επιδεινώνεται. Χρόνια πάθηση. Οι επιπτώσεις των γεγονότων που συμβαίνουν στον περίγυρο δημιουργούν μια ένταση, η οποία αντανακλάται στο σώμα. Η αντίδραση του σώματος υπό συνθήκες πίεσης και έντασης. Το άτομο που είναι γνωστό. Το άτομο που ακολουθεί λανθασμένη πίστη ή που υποστηρίζει ένα καταστρεπτικό δόγμα ή που εργάζεται για την καταστροφή της υπάρχουσας έννοιας ενός δόγματος. Μηδενιστής - καταστροφολόγος. Ο άξονας της ημέρας του θανάτου. Ο άξονας που δείχνει την πατρίδα. Επίσης δείχνει τον συντηρητισμό. Τα σώματα που στηρίζονται κάπου. Τα δεκανίκια, οι πατερίτσες. Η εμμονή σε πράγματα και αντικείμενα. Η ακίνητη περιουσία, το έδαφος αλλά και η ακινητοποίηση του σώματος. Η μέρα της ανάπαυσης. Η μοναξιά. Η μέρα της αρχής, μα και του τέλους. Το άτομο που αναγκάζεται να ξαναδεί την ζωή του από μηδενική βάση. Τα προσωπικά εμπόδια στην ζωή. Σκληρός πατέρας. Σκληρός σύζυγος. Επιπροσθετα ο ΕΡΜΗΣ ισουται με τον ΟΥΡΑΝΟ αλλά και τους άξονες KN/MA, WI/SO,ME/NE και όλο αυτό σημαίνειΟ άξονας της πνευματικής επαναστατικής σκέψης. Τηλεγραφήματα. Λογική σκέψη. Λογική. Καλός μαθηματικός. Ειδήσεις. E-mail, fax, SMS. Η ελευθερία της σκέψης, αλλά και της εκφοράς της γνώμης. Ένα θαύμα. Κάποιος που έχει χάσει τον έλεγχο. Τηλεπικοινωνίες. Ανεμπόδιστη ομιλία. Το ερωτικό «πέσιμο». Μια κρύο, μια ζέστη. Ξαφνικές εντάσεις. Μια ξαφνική συνάντηση. Ξαφνική εύρεση εργασίας. Ένα άτομο σε κίνηση. Το σκεπτόμενο άτομο. Το σώμα κατά την ηλικία της νεότητας. Ζητήματα που σχετίζονται με την εποχή της νεότητας ή που αφορούν άλλους πιο νέους από εμένα. Μια ομάδα σκεπτόμενων ατόμων. Τέλος ο  ΑΡΗΣ ισούται με τον APOLLON με τον ME/JU,PL/PO & JU/NE και αυτό μας δίνει ως ερμηνεία Ο άξονας του εμπορίου και του Χρηματιστηρίου. Γενναιόδωρος τρόπος. Ειρηνική, επιστημονική και εμπορική δραστηριότητα. Επιτυχής δραστηριότητα. Αύξηση της αγοράς. Εκτεταμένη δραστηριότητα. Μορφωτική ενασχόληση. Κάποιος που καταπιάνεται με πολλά θέματα ταυτόχρονα. Ταξίδια με σκοπό την εργασία. Όταν κάποιος πονά σε πολλά σημεία ταυτόχρονα. Οι αντανακλαστικοί πόνοι. Αγάπη για δράση. Αντιμετωπίζοντας τα πάντα με χαμόγελο, σαν να πρόκειται για παιχνίδι. Αρραβώνας που είναι για πλάκα. Μακριά και αγαπημένοι. Όμορφη εξωτερική εμφάνιση, αλλά αποκρουστικό εσωτερικό («από έξω κούκλα άλλα από μέσα... πανούκλα»). Δραστηριότητες με αρνητικά αποτελέσματα, που τελειώνουν με απώλειες. Η καλή τύχη που βρίσκεται στο μέλλον. Εύκολα κερδισμένα χρήματα μέσω της επιστήμης ή του εμπορίου. Πολλά χρήματα που κερδίζονται εύκολα.

Τώρα στα της ΕΛΛΑΔΟΣ η ημέρα είναι αρκετά δύσκολη. Ο ΗΛΙΟΣ ισούται με UR/PL,MO/UR, MC/SO,VE/CU,CU/AP και αυτό ερμηνεύεται ως Το άτομο υιοθετεί ξαφνικά έναν άλλο τρόπο διατροφής, ο οποίος αλλάζει ξαφνικά στο τι και στο πόσο θα τρώει. Δίαιτα. Ενεργητική γυναίκα. Μια γυναίκα με έντονη προσωπικότητα. Ένας άνδρας που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής μιας γυναίκας. Μια εργασία, μια επιχείρηση που δίνει απόλαυση και ευχαρίστηση. Το άτομο που είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας ή μιας ευρείας κοινότητας. Επιτυχία ως καλλιτέχνης ή επιστήμονας. Το άτομο που θα γίνει γνωστό και αναγνωρισμένο υπό αυτήν τη μορφή. Ένα μέλος μιας ερευνητικής ομάδας. Ημέρες που αφιερώνονται στην τέχνη και την επιστήμη. Επιπρόσθετα ο ΆΡΗΣ ισούται με ΔΙΑ και ME/HA,MC/NE,SA/HA,KN/JU,SO/AD Ο άξονας της απόλαυσης που προσφέρει η δράση και η εργασία. Η ευχάριστη τελική κατάληξη μιας υπόθεσης. Αρραβώνας. Τα παιδιά. Η εγκυμοσύνη. Οι αθλητικές ικανότητες και επιδόσεις. Κύηση. Ενθουσιασμός με επιτυχή κατάληξη. Αύξηση της πίεσης του αίματος. Η μεγάλη όρεξη. Σκέψεις ληστείας και δολοφονίας. Προκαλώντας απώλειες σε άλλους. Μαθαίνοντας για μια δολοφονία ή για μια παράνομη ή ανήθικη πράξη, το άτομο εκβιάζει τους αυτουργούς. Απατεώνας, και μάλιστα περιβόητος. Αναποφάσιστος. Εργασία που δεν είναι ικανοποιητική και δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένη. Ενασχόληση με το μεταφυσικό , το άυλο αλλά πάντα με την έννοια της «αρπαχτής». Υποφέρω σε θέματα υγείας λόγω της εργασίας μου. Θάνατος ως αποτέλεσμα της μακροχρόνιας ασθένειας ή από ένα όπλο. Οι κοινές δραστηριότητες στο ζευγάρι είναι απολαυστικές. Αρραβώνας και απόγονοι. Ένωση. Δραστηριότητα σε ένα περιορισμένο πλαίσιο ή με ένα ειδικό θέμα. Όργωμα του χώματος. Αγροτική εργασία.

                                          Με μια πιρόγα (**ΕΡΩΤΙΚΟ)- Δ.Μητροπάνος 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget