Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 15/2/2019



«Αριστεροί ιδεασμοί με άρωμα από Σοβιέτ & Γκουλάγκ»


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian journal σας χαιρετώ. Παρασκευή σήμερα και η εβδομάδα «τελείωσε»…. Αυτά που έχουν παιχτεί μέσα στην Βουλή θυμίζουν άλλα καθεστώτα σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Και ασφαλώς μέσα στην πολιτική ζωή θα πρέπει να θυμάστε την φράση του Νίκου Κούρκουλου στην ταινία «Η δίκη των δικαστών»: «Αυτοί που φωνασκούν περισσότερο για την ανάγκη της Ελευθερίας είναι άπληστοι για κυριαρχία και δεσποτισμό». Ετσι και οι Συριζο-ΝουΔουλες με ποτάμια στο κεντρο με μπλε και πράσινους κόκκους.


Μεγάλο θέμα έχει γίνει η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Τώρα ποιανού προέδρου και ποιας Δημοκρατίας …θα σας γελάσω… Ο ΠτΔ είναι εντελώς διακοσμητικός για παρελάσεις και για να υπογραφεί…. Δεν παίρνουμε έναν printer laser λέω εγώ να ξεμπερδεύουμε? Η μόνη εξαιρεση ηταν ο Κωστής Στεφανόπουλος!!!!


Η ομογένεια της Αμερικής δειχνει τα δόντια της στους Έλληνες Βολευτες (*σωστα το εγραψα, όχι δεν είναι λάθος). Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσκληση θα σταλεί μόνο σε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, που συμμετείχαν στις αντιδράσεις για να μην περάσει η Συμφωνία. Ειδικότερα, το παρών θα δώσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ως Πρόεδρος των Δημάρχων της Ελλάδος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας ως εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην Βόρεια Ελλάδα και ο Δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος ως Αντιπρόεδρος των Δημάρχων της Ευρώπης.


Τελικά βγήκε καπνός!! Σε συμφωνία κατέληξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, κυβέρνηση και τράπεζες όσον αφορά τα κριτήρια του προστατευτικού πλαισίου που θα αντικαταστήσει το νόμο Κατσέλη. Η νέα συνάντηση των δύο πλευρών που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαξίμου οδηγεί σε ύψος υπολοίπου δανείου στις 130.000 ευρώ με την αντικειμενική αξία να διαμορφώνεται στα 200.000 ευρώ. Βέβαια για όσους βιαστούν να πουν πως είναι μια εξαιρετική συμφωνία να τους πω πως ο «διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»…


Πολλά θα πούμε το Σαββάτο 16/2 στον Regium Web Radio στις 9 το βράδυ!!!!


URANIAN SAYS:  η μέρα είναι αρκετά περίεργη και κρύβει εντάσεις και βιαιότητα. Ο ΗΛΙΟΣ ισούται  ME/PO,PL/CU,JU/AP,SA/HA, AD/VU, NE/AD και αυτό ερμηνεύεται ως Ο άξονας των ιδεών και της πνευματικότητας. Τα ιδανικά και τα πιστεύω κάποιου. Το μέλος μιας ένωσης. Ένα άτομο που μετέχει στους κοινωνικούς αγώνες. Ένας άνθρωπος που είναι ενεργός συνεργάτης στην ενίσχυση μιας οργάνωσης. Οι πολλές και τυχερές ημέρες. Επιτυχία στην επιστήμη ή το εμπόριο. Ο κεφαλαιοκράτης. Τιμές και δόξα. Σοβαρή ασθένεια του σώματος. Άνεργος. Σύλληψη. Προφυλάκιση. Απώλειες ανθρώπων. Ημέρες κατά τις οποίες μόνο η επιμονή οδηγεί σε θετικά αποτελέσματα. Το άτομο που πρέπει να παρουσιάσει μεγάλη σταθερότητα χαρακτήρα. Ο όρος των αλλαγών σωμάτων. Το άτομο που εισάγει τις διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης. Ημέρες όταν ο καιρός αλλάζει. Πάγωμα-ξεπάγωμα. Ένα έδαφος πτωχό σε διατροφικά συστατικά. Επιπρόσθετα  ο ΆΡΗΣ ισούται με NE & VU, CU/AD, WI/SA,ME/AD,KN/JU και αυτό σημαίνει Ο άξονας των μολύνσεων και της αποτροπής. Η αποχαύνωση της δράσης. Αποτροπή. Μολύνσεις. Μια καταστροφή. Η απόρριψη. Τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ με παρασύρουν. Ο άξονας της μυϊκής δύναμης. Μηχανική ενέργεια. Κινητική ενέργεια. Στρατιωτική άσκηση. Πράξεις βίας. Ισχυρή θέληση. Μοιραίες δράσεις. Μεγάλος αθλητής. Δύναμη. Επιθετικότητα. Αυτός που τα «δίνει όλα» εν ώρα εργασίας. Γάμος κάτω από άσχημες περιστάσεις. Χωρισμός αμέσως μετά από το γάμο. Το άτομο θα χωρίσει από μια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό σχετικά με τη δραστηριότητα. Ένα πρόσωπο που είναι μόνο στην εργασία. Οι προσπάθειες ενάντια στη σπατάλη των δυνάμεων ή τη στήριξη των συνεταιριστικών σχέσεων είναι μάταιες. Παύση της εργασίας. Συνταξιοδότηση. Μηνύματα που σχετίζονται με το τέλος. Αναστέλλοντας τις επαγγελματικές δραστηριότητες. Αντιμετωπίζοντας την καθυστέρηση ανάπτυξης κάποιου. Ο φόβος της απόσυρσης και της διανοητικής εγκατάλειψης. Οι κοινές δραστηριότητες στο ζευγάρι είναι απολαυστικές. Αρραβώνας και απόγονοι. Ένωση.

Τωρα σε σχεση με τον χάρτη της Μεταπολίτευσης της ΕΛΛΑΔΑΣ έχουμε ΗΛΙΟΣ ισουται AS/VU,SA,JU/AD, WI/UR και αυτό σημαίνει Σωματικός έλεγχος. Μια ομάδα ανθρώπων που ανήκουν σε ένα «ανώτερο» επίπεδο ισχύος. Οι προσωπικές δυσκολίες που ορθώνονται ως τείχος και εμποδίζουν την εξέλιξη. Η ωριμότητα. Η κακή φυσική κατάσταση. Μικρόσωμος. Μέρα (ή χρονιά σε περίπτωση annual) πραγμάτωσης του κάρμα. Η μέρα (ή χρονιά σε περίπτωση annual) που θα έχουμε κακή διάθεση ή ακόμα και πένθος. Ο εκπρόσωπος μιας όχι και τόσο «ευχάριστης» Αρχής (συνήθως ελεγκτικού ή εποπτικού χαρακτήρα). Ένα άτομο που τρώει από τα έτοιμα από την σύνταξη, την Κοινωνική Πρόνοια ή ένα κομπόδεμα. Οι επιπτώσεις των γεγονότων που συμβαίνουν στον περίγυρο δημιουργούν μια ένταση, η οποία αντανακλάται στο σώμα. Η αντίδραση του σώματος υπό συνθήκες πίεσης και έντασης. Ο ΑΡΗΣ ισούται ΗΛΙΟΣ=VE/MA=MA/AP=KN/ZE=CU/AD=MA/PL Υποκινητής μιας καταστάσεως. Εκτελώ κάτι από κοινού. Πρόσληψη. Το άτομο που θα επιλεγεί για μια εργασία. Αναστάτωση σε θέματα εργασίας. Η δοκιμασία από έναν χωρισμό ή διάλυση ενός συνεταιρισμού.





Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget