Επικαιρότητα και πρόβλεψη 9/1





Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian journal σας χαιρετώ. Ήρθε ο Τηλέμαχος , φεύγει και έρχεται η Υπατία…άλλο φαινόμενο. Και στην Ελλάδα βλέπεις με 1 ½ πόντο χιόνι η άλλη έβαλε αλυσίδες αλλά φόραγε 12ποντο και μου ζήτησε να την βοηθήσω να περάσει απέναντι λες και ήμουν στο 2ο Σύστημα προσκόπων…. Και να πεις ότι ήταν κανένα «πιπίνι»  πάει στο καλό…. Αλλά είναι σε εκλείψεις να σε πηγαίνει….. Ο άλλος παππούς άνθρωπος και βγαίνει με σκαρπίνι στο παγωμένο χιόνι με βήμα κάτι μεταξύ «συγκαμένου» και Smooth Criminal με τον Μιχαλάκη τον Τζάκσον …στις δόξες του… Είμαστε όμως και γ@μώ τους λαούς.

Η Κυρία Χρυσοβελώνη βλέπει ο πολιτικός της χρόνος να «τελειώνει» και θέλει για το καλό της πατρίδας πάντα να μείνει υπουργός και να ψηφίσει και την Συμφωνία. Ο άλλος των ΑΝΕΛ ο γυρολόγος , είναι πιο κύριος, αφού μετα την ψήφιση θα την παραδώσει  την έδρα για να την πάρει ο Τέρενς Κουίκ…που είναι persona non grata για τους ΑΝ.ΕΛ…. Πραγματικά ο Καμμένος πρέπει να νοιώθει σαν να τον έχουνε κατουρήσει κουνάβια και ασβοί…Πρόεδρε όποιος σου έκανε «ποδαρικό» το 2019 πρέπει να του κόψεις και την καλημέρα….

Ποινική δίωξη για «βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη εκ προθέσεως», σε βαθμό κακουργήματος, ασκήθηκε εναντίον του 26χρονου Έλληνα αυτοκινητιστή που είχε αποκλειστεί μαζί με άλλους οδηγούς από παράνομους μετανάστες, κατά τη διάρκεια της χθεσινής «διαμαρτυρίας» έξω από το κέντρο παραμονής αλλοδαπών των Διαβατών Θεσσαλονίκης. Ο κατηγορούμενος οδηγός νταλίκας κατηγορείται ότι συνεπλάκη με πρόσφυγες, όταν εκείνοι απέκλεισαν με το έτσι θέλω το δρόμο που περνάει από το «σημείο της διαμαρτυρίας.» Ξαφνικά οι εν λόγω απίθανοι τύποι ζητούν φαγητό, χρήματα αλλά για να δουλέψουν ούτε λόγος…Είναι οι ιδανικοί, θα έλεγα , για το ελληνικό δημόσιο.

Έντονες πιέσεις για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis δέχεται η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, μετά μάλιστα και τις καταγγελίες της εφημερίδας "Δημοκρατία" ότι αρνήθηκε να παραλάβει αποδείξεις εις βάρος πρώην υπουργού.  Μάλιστα, όπως διαρρέεται, η κα Τουλουπάκη έχει εκφράσει τις ανησυχίες της για το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης με αφορμή την υπόθεση Novartis, αφήνοντας ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραίτησης. Όπως έχει αναφερθεί, το Νοέμβριο του 2018 έγινε στην Βιέννη συνάντηση της Ελληνικής Ομάδας των Εισαγγελέων Διαφθοράς με Εισαγγελείς της Αμερικανικής πλευράς και με στελέχη του FBI. Εκεί, προτάθηκαν στην ελληνική αντιπροσωπεία στοιχεία που αφορούσαν τραπεζικούς λογαριασμούς εμπλεκομένου υπουργού. Η Εισαγγελέας αρνειται να τα παραλάβει;;; Και σε εξεταστικη τα στοιχεία λογαριασμων του Τσοαχατζόπουλου οι κκ Βενιζέλος και Λοβερδος ελεγαν πως είναι …τηλεφωνικοί αριθμοί….

Η μέρα υπό το πρίσμα της Uranian: H μέρα θέλει προσοχή αφου η λεκτικη αντιπαρεθεση ειναι στο "μενού" της ημέρας. Έχοντας MA/HA=ME  (Ελαττωματική ομιλία, καταχρηστικές λέξεις. Η σκέψη για δραστηριότητες που προκαλούν απώλειες ή ζημίες. Εγκληματικές σκέψεις. Σκέψεις δολοφονίας. Το άτομο σκέφτεται να βάλει τέλος στην ζωή του. Ηλιθιότητα. Σκέψεις αυτοκτονίας.) & ΗΛΙΟ = ME/VU=KN/KR=HA/VU Κλήση για δικαστήριο. Το άτομο που μπορεί να εμπλακεί σε δικαστικό αγώνα ενάντια της πολιτείας ή του Κράτους. Το αυτεπάγγελτο.

Καλό θα είναι να προσεχουμε τα νευρα μας ενω σε πολιτικό επίπεδο θα εχουμε μάλλον "μετακινήσεις" και αποπομπες

                                                      Inner Wish-Needles in my mind

*** Καί όμως ειναι ελληνικό συγκρότημα!!! Ακούστε φωνητικά απίστευτα και τον drummer να τα "σπάει" σε ενα εξαιρετικά μελωδικό metal !!!!!   

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget