Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 10/1/2019



Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian Journal σας χαιρετώ. Έρχεται η Μέρκελ στην Ελλάδα και πρέπει οι υπόδουλοι να την υποδεχτούν σαν Θεό!!! Η Αγκελα Μέρκελ ερχεται για να στείλει μήνυμα στον Κυριακό και να του πει «άσε τους λεονταρισμούς και διευκόλυνε την ελληνική κυβέρνηση»… Και ο δικός μας εδώ σεβόμενος τα «παντελόνια» του θα υποκλιθεί…. Η Γερμανία και η Γαλλία είναι σε καλή κατάσταση αφού ξεφόρτωσαν τα τοξικά ομόλογα και μας πήραν τους πόρους.

Ο Αλέξης ως γνήσιος μίμος του Ανδρέα είπε και αυτός το mea culpa . Σημειολογικά και μόνο μετα το Νταβός και το mea culpa ο Ανδρέας έχασε τις εκλογές ..και ήρθε ένας Μητσοτάκης.  Ο Αλέξης όμως έχει «διαβάσει» το φόβο της πολιτικής επόμενης μέρας του Καμμένου και έτσι έστειλε μήνυμα: «Είτε με στηρίζεις, είτε ζητώ ψήφο εμπιστοσύνης» μέσα από την συχνότητα του Open Beyond. Έτσι ο Αλέξης σου βάζει ένα μεγάλο δίλλημα στον Υπουργό Αμύνης. Πολιτικό χαρακίρι ή ατιμωτική ολιγόμηνη παραμονή….

Από την άλλη ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στους ΑΝ.ΕΛ αφού οι περισσότεροι θέλουν Τσίπρα μέχρι τέλους. Και είναι φυσιολογικό αφού οι περισσότεροι μέχρι πριν μερικά χρόνια δεν είχαν μαντίλι να κλάψουνε. Και αυτά που λένε κατά συνείδηση είναι για να γελά ο κόσμος. Όπως είχε πει και ο Καλογήρου στον Νίκο Κούρκουλο « Πολλά τα λεφτά Άρη»


URANIAN SAYS: o Cupido είναι στην Μηδενική Κριού και συναντα AD/VU=KR=HA/AD και ολοαυτό ερμηνευεται ως: Ζώντας σε ένα δύσκολο κράτος ή περνώντας μια σκληρή δοκιμή από ή με μια ένωση. Καλλιτέχνης που βρίσκει μπροστά του τεράστια εμπόδια. Ένα άτομο που θα σημειώσει κάτι που είναι εξαιρετικό. Εφιστώντας την προσοχή μέσω των ασυνήθιστων γεγονότων και των περίεργων ή ιδιαίτερων μοιραίων περιστατικών. Μια μικρή ένωση που πάσχει από διαφορετικά είδη έλλειψης. Ασυμφωνία στις ενώσεις συνεργατών.  Γενικά η μέρα δεν είναι πολύ καλή μιας και πολλές συνεργασίες μα και σχέσεις σημερα μαλλον θα λήξουν.




                                                      MEA CULPA-ALEKSIS TSIPRAS
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget