Μυστικές συμφωνίες σε ντο ελάσσονα….





Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian-Journal σας χαιρετώ.


 Βρισκόμαστε σ’ ένα σταυροδρόμι το οποίο θα πρέπει να επιλέξουμε, ως ανθρωπότητα, ποιον δρόμο θα επιλέξουμε…. Και βασικά το σύμπαν έχει τα «δικά» σχέδια και ο άνθρωπος πιστεύει πως ορίζει αυτός το πεπρωμένο του. Είναι κάτι σαν το περίφημο πείραμα «SCHRÖDINGER'S CAT» (*γάτα του Σρέντινγκερ) οπου ο περίφημος φυσικός ήθελε να «καταρριψει» την εξίσωση της κυματοσυνάρτησης που ο ίδιος είχε ανακαλύψει. Το σκηνικό του πειράματος:
Μια γάτα κλεισμένη σε ένα κουτί, μέσα στο οποίο υπάρχει μια φιάλη που περιέχει θανατηφόρο αέριο συνδεδεμένη με έναν απαριθμητή Geiger, δίπλα στον οποίο υπάρχει μια ραδιενεργή πηγή. Αν θεωρήσουμε πως εστω πως υπάρχει 50% πιθανότητα στο επόμενο λεπτό να διασπαστεί ένας ραδιενεργός πυρήνας. Η διάσπαση θα ενεργοποιούσε τον απαριθμητή Geiger, ο οποίος με τη σειρά του θα έθετε σε κίνηση το σφυρί, το μπουκάλι θα έσπαγε και το δηλητηριώδες αέριο θα σκότωνε τη γάτα! Εφόσον δεν έχουμε ανοίξει το κουτί, σύμφωνα με την κβαντομηχανική η κατάσταση της γάτας είναι μια υπέρθεση των δυο δυνατών καταστάσεων: είναι ταυτόχρονα και ζωντανή και νεκρή. Ανοίγοντας το κουτί και παρατηρώντας στο εσωτερικό του, καταρρέει η κυματοσυνάρτηση που περιγράφει τη γάτα, και βλέπουμε τη γάτα στη μια από τις δυο δυνατές καταστάσεις της: ή ζωντανή ή νεκρή. Τα πάντα συνεπώς είναι θέμα αντίληψης και παρατήρησης.

Στην περιοχή που ζούμε γίνονται τεκτονικές αλλαγές και οι περισσότεροι δεν παίρνουν μυρωδιά. Κάτι η αιθάλη του Ποσειδώνα κάτι η ανθρώπινη ματαιοδοξία και αυταρέσκεια μας κάνουν βαριά αυτιστικούς. Έρχεται ο Ουρανός όμως και μέσα από τον Ταύρο έρχεται να τα «γυρίσει» όλα. Η Ευρώπη (*όποιος δει τον χάρτη του Μάρτη του 1957) καταρρέει δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως «αλλάζει» στρατόπεδο!!!! Η Ευρώπη «φεύγει» από την Αμερικανική επιρροή και δεν αποκλείεται να στραφεί προς Ρωσία μεριά. (***Πολλοί θα σκεφτείτε είσαι Ρωσόφιλος. ΟΧΙ, είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ , πρώτα απ’ όλα, και εν συνεχεία βλέπω πράγματα που οι άλλοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να δουν). Ποιος θα πίστευε τα capital control,  τις «χειροπέδες σε πολιτικούς», την προδοσία-συνομοσπονδία της Κύπρου, το ΠΟΥΛΗΜΑ του ονόματος της Μακεδονίας;;; Μάλλον κανείς και ειδικά όταν έρχονται, ως πρόβλεψη, σε ένα σημείο που κανείς δεν περίμενε…
Το 2019 είναι ένα έτος καταλυτικό για την Ελλάδα (*μιας και οι ASC,MC) είναι σε επαφή με την μηδενική Κριού (*WI). To 2018 ήταν απλά το trailer…. Μιας και κάποια πράγματα αλλάζουν. Για παράδειγμα θα καταλάβετε τι θα γίνει με τους ηθικούς αυτουργούς μα και τους αυτουργούς της δολοφονίας του Εθνομάρτυρα Κων/νου Κατσίφα….. (* Θα τα αναφέρουμε ακριβώς στις ΕΤΗΣΙΕΣ 2019)Και αν για αυτό μοιάζει με παραμύθι ίσως είναι όπως ήταν και τα capital control, οι χειροπέδες σε πολιτικούς, οι πτώσεις αεροπλάνου, χρηματιστηρίων αλλά και σεισμοί που εχω προβλέψει…

Προσδεθείτε γιατι το Σύμπαν (* ο Θεός, Αλλάχ κλπ) ασφαλώς και υπάρχει…Το κακό είναι πως έρχεται τσαντισμένο(ς)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Συγχωρεστε με που δεν γραφω τακτικά μα ετοιμάζω τις ετησιες οι οποιες θα είναι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ από τις περσινες (*και μιας και που παει και ο Ποσειδώνας….ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ….)





Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget