Η Αστρολογική εκτίμηση της Πανσελήνου του Νοεμβρίου 2018








ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΉΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΚΩΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!! ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΡΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του uranian-journal.blogspot.com σας χαιρετώ. Νοέμβριος 2018 και έχουμε Πανσέληνο που τα σπάει. Εγώ δεν θα μπω στα «οικόπεδα» της κλασικής αστρολογίας παρά μόνο στα της Uranian.

Η Πανσέληνος αυτή ουσιαστικά κρύβει παγίδες μιας και η εμπλοκή του
Πρόβλεψη σε παγκόσμιο επίπεδο: «Η Ιθάκη σ' έδωσε τ' ωραίο ταξίδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο. Άλλα δεν έχει να σε δώσει πια.»
                                                                                        Κωνσταντίνος Καβάφης

Η Πανσέληνος αυτή έρχεται να δείξει, σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό που λένε οι Αμερικάνοι πως «ότι δεν αγοράζετε με τα λεφτά τελικά το αποκτάς με τα πολλά λεφτά». Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ ισούται με τον Admetos και αυτό ερμηνεύεται ως «το τέλος μιας φιλίας, μιας συνεργασίας ή ενός γάμου. Μια ημέρα νεκρή. Μια μέρα άδεια. Μια πένθιμη ημέρα.». Παράλληλα έχουμε και την εμπλοκή ZE/KR και αυτό σημαίνει πως «Γυναίκες με δημιουργικές δυνατότητες. Γυναίκες που ξέρουν πώς να χειριστούν όπλα. Άτομα πρόθυμα να λάβουν και να εκτελέσουν διαταγές. Στρατιωτικό προσωπικό. Ένα έθνος αποδοτικό στην εχθροπραξία. Πολεμίστριες.» και επιπρόσθετα «Μεγάλη δημιουργία σε ένα περιορισμένο πεδίο. Ανταγωνισμός μεταξύ μερικών. Το πρόσωπο που θ’ αποσπάσει εύνοια ή μια ευνοϊκή ρύθμιση από μια ειδική επιτροπή ή από άτομα που έχουν εξουσία. Ένας που είναι σημαντικός μέσω των ειδικών περιστάσεων που δημιουργούνται ή εξαιτίας των ταλέντων του. Αυτός που είναι για τους άλλους ο περίεργος χαρακτήρας εξαιτίας της συμπεριφοράς του.¨» Το Μεσουράνημα ισουταI με SO/HA=MO/HA=VE/PO=SA/JU= WI/ME και αυτό μας δινει ως ερμηνεία Κακοτυχία. Οι ευκαιρίες αδυνατούν να ευοδωθούν. Αδυναμία αναγνώρισης. Ανησυχίες που προκαλούνται από το φόβο απώλειας των κεκτημένων. Τέλος ο Ωροσκόπος μιλά για AS=MA=PL=SA/VU=AS/JU =HA/VU=PL/ZE: Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι. Ο ενθουσιασμός. Το άτομο που θα θυμώσει με κάποιους άλλους. Ακολουθώντας τον δρόμο προς την ηγεσία και την πρωτιά αλλά μέσα από βίαια γεγονότα. Δεχομαι επίθεση. Χάνοντας ένα πλεονέκτημα. Κάποιος που είναι υπό φρουρά, εργαζόμενος. Η χωρα θα λάβει εντολές προς εκτέλεση, Βάζοντας τον εαυτό του μαζί με άλλους σε μεγάλο κίνδυνο. Χυδαίες και βρώμικες πράξεις. Εργαζόμενος σε ακάθαρτο περιβάλλον ή περιβάλλον με δύσοσμες ή βλαβερές ουσίες ή που θεωρείται παρακμιακό. Αδικία. Έκθεση στην κακοήθεια και την εχθρότητα εξ αιτίας μιας δραστηριότητας. Μεγάλη καταστροφή. Δυνατές πράξεις του πολέμου. Εξέγερση ενάντια στην κατοχή ή σε κάθε τι που τολμά να μου επιβληθεί. Εξαναγκασμός από άλλους, έτσι ώστε να αναγκαστώ να προσλάβω ή να αντικαταστήσω κάποιους. Η εκδούλευση δια μέσου ενός εκβιασμού που γίνεται «με το γάντι»



Η Πανσέληνος σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας: «Όταν τους κρατάς από τ’ @ρχίδια, οι καρδιές και τα μυαλά τους θα ακολουθήσουν. Charles Colson

Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ ισουται με AS= NE/HA, MO/CU=ME/PO=SA/PO και αυτό ερμηνεύεται ως : Εξαπάτηση, δυσάρεστα πράγματα. Θάνατος στους μικρούς οργανισμούς του ύδατος. Νεροποντές. Γυναίκες με μια πνευματική τοποθέτηση. Μια προσωπικότητα που μπορεί να μεταλαμπαδεύσει μια ιδέα. Άτομα που διακατέχονται από μια ιδέα και φροντίζουν για την μετάδοση αυτής. Δημόσια εκπαίδευση. Ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη. Το Μεσουράνημα ισουται με MC/KR=MA/SA=AS/HA και αυτό σημειοδοτεί πως Οι Αρχές του Κράτους (όχι όμως, η αστυνομία και ο στρατός, διότι αυτές ως Αρχές έχουν κατασταλτικό και επεμβατικό χαρακτήρα και βρίσκονται σε άλλη εξίσωση). Το άτομο που θέλει ν’ ανεξαρτητοποιηθεί. Η τοποθέτηση σε μια δημόσια – κρατική ή κυβερνητική θέση. Νομοθέτης. Ένα άτομο που ξέρει πώς να διακρίνεται. Η αίσθηση της ανεξαρτησίας. Ένα επάγγελμα που θέλει δεξιότητες πέραν του μέσου όρου. Γραφειοκρατία. Η ώρα του δικαστηρίου. Το άτομο που σκέφτεται κατά το αμερικάνικο πρότυπο, σύμφωνα με το οποίο: « Ο πρώτος είναι πρώτος, ο δεύτερος είναι τίποτα». Η θλίψη που επιφέρει ένας χωρισμός. Τα αίτια θανάτου. Ο θάνατος κάποιου. Πένθος και θλίψη. Οδύνη. Αποστροφή των άλλων προς το πρόσωπό μου. Τα ψυχικά αποθέματα που υπάρχουν παρά την ανέχεια και φτώχεια. Ο Ωροσκόπος ισουται με PL/AD=MO/AD=MA/ZE=JU/HA  και αυτό υποδεικνύει μια βαθιά μεταμόρφωση που περνά μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις. Εκφράζοντας την θλίψη και τα συλλυπητήρια. Το τέλος των επαφών. Ρίχνοντας την αυλαία. Συγκρούσεις. Επαφές με στρατιώτες, αξιωματικούς, τεχνικούς, μηχανικούς. Τραυματισμός από πυροβόλα ή πολυβόλα. Οι άλλοι που δρουν ενεργητικά.  Οικονομική χασούρα εξαιτίας τρίτων. Δανεικά και αγύριστα.


Η Πανσέληνος σε σχέση με τον προοδευμένο  χάρτη της Ελλάδας: «Στο λεξικό των πολιτικών η λέξη «θυσία» σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν μεγαλύτερο μέρος από το εισόδημά τους στην κυβέρνηση, έτσι ώστε οι πολιτικοί δεν θα χρειαστεί να θυσιάσουν την ευχαρίστηση να το ξοδεύουν.» George Will

Το μεσοδιάστημα ΗΛΙΟΥ/ΣΕΛΗΝΗΣ ισουται με AS/PO=ME/CU=HA/ZE=SO/VU και αυτό σημειοδοτεί τα κάτωθι: Η πνευματική ευαισθησία άλλων ανθρώπων. Ένα άτομο που θα γίνει δημόσια γνωστός μέσω των πνευματικών σχέσεων. Γυναίκες με πνευματική εγρήγορση. Καλλιτεχνικά ταλαντούχος γυναίκα. Θηλυκή ομορφιά. Γυναίκες ή πρόσωπα των οποίων η συμπεριφορά είναι αποκρουστική ή μισητή. Πρόσωπα που εμποδίζονται στη δραστηριότητα ή άρρωστα πρόσωπα. Στρατιωτικά νοσοκομεία, θεραπευτήρια. Ασθένεια του εγκεφάλου. Εργαζόμενος βιομηχανίας. Επιδεικνύοντας ή εφαρμόζοντας την δύναμη και την ισχύ στο πλήθος. Πρόσωπα με εκτελεστική δύναμη. 
Το Μεσουρανημα ισουται με VE/KR=KR/AP=HA/PO=PL/KR και αυτό μας δίνει ως ερμηνεία Ένα άτομο φιλεύσπλαχνο. Συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Κερδίζοντας πράγματα. Το άτομο που διαθέτει ή θα καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Μια εξουσία, μια Αρχή που απευθύνεται στην μάζα. Κάποιος ο οποίος είναι «φτωχός» στο μυαλό. Έχοντας ένα ιδιόμορφο τρόπο σκέψης, όχι όμως και τόσο αποδεκτό. Κάποιος που ασχολείται με κάπως «σκοτεινά» θέματα. Η δυνατότητα κάποιου να πάει μπροστά, να επιτύχει. Δοκιμασίες στο καρμικό πεπρωμένο. Μεταμόρφωση.  

Ο Ωροσκόπος ισούται με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και UR/PO, MA/JU  αυτό υποδεικνύει πως Η εξαπάτηση. Η ανάγκη για καθαρές κουβέντες που δυστυχώς δεν γίνονται. Προσπαθώντας για πράγματα τα οποία είναι αβέβαια και επισφαλή. Το άτομο απέναντι στο οποίο είναι κάποιος προκατειλημμένος. Έχοντας επαφές με ακατάλληλα άτομα. Το άτομο που εξαπατά τους άλλους ή «αυτοπαραμυθιάζεται»|. Ανταλλάσσοντας ιδέες με άλλους. Διάδοση ενός είδους διαφωτισμού, μα και προπαγάνδας μαζί με άλλους. Ένας όρκος ή μια υποχρέωση…

Εν κατακλείδι τα γεγονότα που θα πρέπει να αναμένουμε είναι:
·         Μια περίοδος πένθιμη αφού ίσως χαθεί ένα άτομο του επιχειρηματικού κόσμου που είναι φιλάνθρωπος.
·         Η χώρα θα αντιμετωπίσει προβλήματα με πλημμύρες και νεροποντές
·         Θα χάσουμε ένα τεράστιο πλεονέκτημα
·         Δεχόμαστε μιας μορφής επίθεση
·         Εξαναγκασμός από άλλους, έτσι ώστε να αναγκαστώ να προσλάβω ή να αντικαταστήσω κάποιους.
·         Η εκδούλευση δια μέσου ενός εκβιασμού που γίνεται «με το γάντι»
·         Διάδοση ενός είδους διαφωτισμού, μα και προπαγάνδας μαζί με άλλους.
·         Δοκιμασίες στο καρμικό πεπρωμένο
·         Επιδεικνύοντας ή εφαρμόζοντας την δύναμη και την ισχύ στο πλήθος. Πρόσωπα με εκτελεστική δύναμη. 
·         Προβλήματα με Στρατιωτικά νοσοκομεία, θεραπευτήρια.
·         Εκφράζοντας την θλίψη και τα συλλυπητήρια
·         Συγκρούσεις. Επαφές με στρατιώτες, αξιωματικούς, τεχνικούς, μηχανικούς.
·          Τραυματισμός από πυροβόλα ή πολυβόλα (**ιδιαίτερος κίνδυνος σε αστυνομικούς και στελεχη των Ε.Δ)

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget