Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 14/6


   



  « Προ τετελεσμένων γεγονότων Αθήνα & Λευκωσία»   


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες σας χαιρετώ. Οι ωρες αυτές είναι ιδίαιτερα κρίσιμες για τον Ελληνισμό αφου οι Τούρκοι παίζουν πολύ καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι στο εσωτερικό τους σε αντίθεση με εμας που μας καλλιεργούν μόνιμα ένα κλίμα φόβου πως θα μας τα «αερίσουν» οι Τούρκοι.


Οι Τουρκοι δημιουργούν τετελεσμένα στην περιοχή αφου ετοιμάζουν να κατεβάσουν τρυπάνι στην περιοχή πράγμα που σημαίνει ετοιμάζουν έναν «Αττίλα ΙΙΙ»  επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα μου μέχρι κεραίας… Και αν τρυπήσουν η πλατφόρμα αυτομάτως θεωρείται τεχνητό νησί -Τουρκικό έδαφος. Η διπλωματία της χωρας είναι για τα «πέρα αμπέλια», οι Αμερικάνοι είναι όλο λόγια και στην παρούσα φάση η μόνη διπλωματία που μετράει είναι ενας EXOCET ή ενας SCALP (*Naval) να γίνει εκει ο κακός χαμός. Και σε τετοιες περιπτωσεις αυτός που έχει την πρωτη κίνηση εχει και το ψυχολογικό αβαντάζ.


Μέσα σε όλα αυτά ο Ερντογάν λεει πως στην ημέρα της επετείου του πραξικοπήματος (16/7) η Τουρκία βγαινει από το «δυτικό μπλόκ». Αυτό ανατρέπει ισορροπίες και ουσιαστικά είναι χυλόπιτα στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ.

Δυο τάνκερ βυθίστηκαν και οι ενδείξεις μιλούν είτε για RPG είτε για τορπίλη. Αύριο στην εκπομπή μου θα το αναλύσουμε το γεγονός. Σημασία έχει πως οι τιμές του πετρελαίου πάνε στον Θεό.

Η ληστεία στην μισθοδοσία του ΑΧΕΠΑ δεν είχε αίσιο τέλος για τους ληστες αφού ειχαν την «ατυχία» να είναι σε «διακριτική παρακολούθηση» (* με ηλεκτρονικό τρόπο) και όχι τόσο με έμψυχο δυναμικό μιας και οι δυο ληστές ήταν πρώην τρομοκράτες οι οποίοι αθωωθήκαν στο παρελθόν. Τώρα όμως οι δικαστές θα επιδείξουν την μέγιστη αυστηρότητα μιας και δεν θα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα και στα εξω…..


Εμείς έχουμε ραντεβού σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 στις 21:30 για να μιλήσουμε για εκλειψεις και τι σηματοδοτουν για κρατη, πολιτικους αρχηγους και Χρηματιστήριο



Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget