Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 13/6





Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του URANIAN JOURNAL σας χαιρετώ. Πέμπτη πλέον και πλησιάζουμε τόσο στις εκλογές της Κων/πολης όσο και στις εκλογές τις δικές μας αλλά και στις εκλείψεις. Είμαστε δηλαδή σε ένα χρονικό διάστημα που θυμίζει πυρομανή που ανάβει τσιγάρο σε αποθήκη με πυρομαχικά και εκρηκτικά.


Ο  Εντι Ράμα απειλεί τον Πρόεδρο της Αλβανίας δείχνοντας πολλές ομοιότητες με τον  «πνευματικό του μέντορα» τον Σουλτάνο. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και νομίζω πως ο Ράμα τελικά θα την βρεί μπροστά του την «καρμική» ανταμοιβή (*πληρωμή).

Ο υπεύθυνος συγκεντρωσεων του ΣΥΡΙΖΑ συνελήφθει με 1 κιλό «μαυρο» αλλά τον αφήσανε ελεύθερο μεχρι το δικαστήριο. Ασφαλώς και η Δικαιοσύνη κινηθηκε ανεξάρτητα  και ως γνωστόν δεν υπάρχουν παρεμβάσεις σε αυτήν.
                                                              URANIAN RULEZ.....



Στο ΑΧΕΠΑ εγινε μια ληστεία και οι ληστές συνελήφθησαν αφου ηταν υπό «διακριτική» παρακολούθηση από την Αντιτρομοκρατικη. Ο ενας εκ των δυο ειχε αθωωθει και για συμμετοχή σε τρομοκρατικη οργάνωση ενώ τωρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα…διότι οι δικαστές μια φορά πιάστηκαν μ@λάκες ή «πιάστηκαν» …γενικώς….

Ο Ερντογάν ετοιμάζει θερμό επεισόδιο ενώ παράλληλα δημιουργεί «επαγγελματικό στρατό» και να δω πως θα τους πληρώνει…..

Οι θέσεις της τοποθέτησης των S-400 δημοσιευθηκαν και είναι η Σμυρνη και το Χατάι θελωντας να «κλειδώσει» Αιγαίο και Κυπρο και Ισραηλ….Το τελευταίο θα το βρει μπροστά του….

Τα δικά μας «αστέρια» προσλαμβανουν 120 μουφτήδες και ο κουλης θα έχει μουσουλμανικό συμβούλιο….Καλά ας φυγει ο Τσίπρας και αυτός είναι μια χαψιά/……


Θα ηθελα να σας παρακαλέσω μην με ρωτατε για κλασική αστρολογία. Η κλασική αστρολογια εχει παρέλθει για μενα. Ισως να είναι πιο «γοητευτική» , πιο του μπλά-μπλά αλλά αφενός δεν εχω δείξει ούτε το 10% της Uranian Astrology και από την άλλη στον 21ο αιωνα χρειαζόμαστε αποτελεσματα. Εφαρμόσιμα και δημοσιεύσιμα. Αυτό τον δρόμο ακολουθώ και σιγα-σιγά τον ακολουθούν και άλλοι. Μόνο που πλέον ΕΓΩ επιλέγω που θα δωσω την γνωση μου…..



                                                 THE SHOW MUST GO ON
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget