Αστρολογική επιβεβαίωση...και πριν την Ανάσταση






Η επικαιρότητα τρέχει και συνεχώς μας επιβεβαιώνει. Και αναρτουμε ΜΟΝΟ τις πολυ ισχυρές και δύσκολα , από τεχνικής άποψης, προβλέψεις....

Ας δουμε όμως τι εγραφα για το ετος 2019 για την ΡΩΣΙΑ Το ιδιαίτερα προσωπικό μεσοδιάστημα MC/AS  υποδεικνύει μια εμμονή απέναντι σε κάποια άτομα. Η εκκλησία αρχίζει και λαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στα εσωτερικά (*και όχι μόνο) της χώρας. Το κράτος θα εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα λεγόμενα «μεγάλα μυαλά» της χώρας ενώ θα βρεθεί αντιμέτωπο με καταστροφικές πυρκαγιές είτε επαναλαμβανόμενες είτε διάσπαρτες. Θα δοθεί μια τεράστια μάχη με τον υπόκοσμο  και κάποια άτομα που είναι εμβληματικές μορφές του υποκόσμου θα βρεθούν νεκροί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ο Πρόεδρος διατάσσει έναν επανασχεδιασμό της κυβέρνησης και βάζει νέες προτεραιότητες.

 Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάς: Η φετινή χρονιά είναι μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την Ρωσία.  Κατ’ αρχήν η Ρωσία φαίνεται πως μπαίνει σε μια κατάσταση ύφεσης.  Θα αναγκαστεί να συρθεί σε μια νέα αντιπαράθεση με τις Η.Π.Α με χώρο «δράσης» την Συρία, την Μέση Ανατολή και την περιοχή της Μεσογείου. Θα υπάρξουν εντός της χώρας προβλήματα κατασκοπίας, ισχυρές φωτιές και τρομοκρατικά χτυπήματα σε μετρό, σταθμούς τραίνων και γενικά μέσων μαζικής μεταφοράς και εκεί είναι που ο Πούτιν θα γίνει ένας δεύτερος Παύλος ο Α’….


Το συμβάν: Οπως διαβασαμε στο κορυφαίο ιστότοπο ενημέρωσης PRONEWS  Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην ανατολική Ρωσία στο εργοστάσιο Kramash όπου κατασκευάζονται οι καινούργιοι διηπειρωτικοί πύραυλοι τύπου RS-28 Sarmat και R-29RMU Sineva SLBM αλλά και πύραυλοι κρουζ Kalibr όπως μεταδίδουν ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης. Στην περιοχή έφτασε ειδικό κλιμάκιο από το ρωσικό υπουργείο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών "EMERCOM" . Οι ρωσικές αρχές έκτακτης ανάγκης και οι πυροσβέτες δίνουν δύσκολη μάχη να περιορίσουν τις φλόγες από χτες βράδυ όταν και ξέσπασε η πυρκαγιά.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget