Επικαιρότητα & Πρόβλεψη 22/2/2019



« Όσοι πιστεύουν στην Δημοκρατία & στην ισονομία στην Δικαιοσύνη θα πρέπει να σκεφτούν πως και κάποτε πίστευαν …στον Άγιο Βασίλη»

Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Uranian journal σας χαιρετώ…. Δελτίο Έκτακτων καιρικών φαινομένων βγάζει ο Καλλιάνος με την «Ωκεανίδα» να ετοιμάζεται να μας χτυπήσει και από την άλλη ο Karl βγαζει ΔΕΛΤΙΟ ΑΚΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ…ε πόσο θέλει και ο κόσμος για να τρελαθεί…. Και τωρα ξυπνάμε και για να ακολουθησουμε την πρόβλεψη του καιρού πρεπει να φρεσκάρουμε την ελληνικη μυθολογια για να καταλάβουμε τι «παίζει»….. Ρε κουκουρουκου εδώ αντέχουμε τυφώνα ΣΥΡΙΖΑ στην Ωκεανίδα θα μασήσουμε;;;


Στην Αλβανία γίνεται χαμός και ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στους Αλβανούς πολιτικους που παραιτήθηκαν για να σωθει (*ότι μπορει διότι εάν ερθει ο Μπερίσα…θα πέσουν και πάλι κάτι μάσες…άλλο πράγμα) η πατρίδα τους. Εδώ οι δικοί μας  κάνουν «δημόσιες σχέσεις».



Η Τουρκία λέει πως τους S-400 δεν θα τους ένταξή στο ΝΑΤΟΐκο δίκτυο και αυτό δυσχεραίνει  πολύ τα πράγματα…για αυτούς μιας και η Αμερική δεν αποκλείεται να της «στήσει» κανονικό πραξικόπημα…

Στο facebook ειδα μια αναρτηση από άλλο μεσο κοινωνικής δικτυωσης το οποιο έλεγε φασισταριό τον Εθνομαρτυρα Κων/νο Κατσιφα και  πως οι Αλβανοι το διορθωσαν… Η Εισαγγελία τι κάνει? Γιατι δεν κινειται κατά το όπως ο νόμος οριζει…Περιυβριση νεκρου προτροπή σε  εγκληματικη πραξη…..

Μην χασετε Παρασκευη22/2 στις 21:00 την εκπομπή η ιστορία ετσι όπως δεν στην είπαν ποτε!!!!!



 I need a hero
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget