Επικαιρότητα και Πρόβλεψη 19/2/2019




«Από πότε ορκίζονται οι πολιτικές θεραπαινίδες?»

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Uranian journal σας χαιρετώ. Ορκίσθηκε το «υπόλοιπο» της Νέας Κυβέρνησης , τα πολιτικά ρετάλια του ΠΑΣΟΚ που βρήκαν «στέγη» στο άσυλο ανιάτων πολιτικών παθήσεων της Κουμουνδούρου. Οι μέχρι προ ημερών υβριστές της κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ γίνανε υφυπουργοί… Λέγαμε για τον Αδωνη που ελεγε πως όποιος ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δια της ψήφου του νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος…. Μετά πηγε ο Άδωνης στην ΝΔ και γίνανε όλα όμορφα τακτοποιημένα….

Ας δουμε όμως τον χαρτη της κυβέρνησης ….που ορκίσθηκε σήμερα!!! Κατ’ αρχην με αυτόν τον χάρτη ο Πρωθυπουργός φαινεται πως δεν έψαχνε υπουργούς αλλά…συνενόχους!!! Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή!!! Ο άξονας WI/SO με ώρα της υπογραφής μας λέει εμπλοκή ΕΡΜΗΣ και ΟΥΡΑΝΟΣ αλλά και τους άξονες UR/VU,WI/AD,ME/NE,SA/PO=VU =HA/VU και όλο αυτό ερμηνεύεται ως εξης: Η ελευθερία της σκέψης, αλλά και της εκφοράς της γνώμης. Ένα θαύμα. Κάποιος που έχει χάσει τον έλεγχο. Δυνατές διαισθητικές εμπνεύσεις που ενισχύονται από την ευφυΐα. Η συσσώρευση και η συμπίεση των προβλημάτων. Η κοινωνία ή το πλήθος δέχεται ισχυρές πιέσεις. Το μεγάλο πρότυπο ή το παράδειγμα, μια έμπνευση για τους άλλους. Ωμή βία. Η δύναμη του κακού. Διαφθορά. Ασχήμια. Κακία. Οι σκοτεινές δυνάμεις που πράττουν σκοτεινές πράξεις. Ασθένεια μοιραία. Μεγάλος κίνδυνος. Μεγάλη ασθένεια ή επιδείνωση (εάν ήδη υπάρχει). Πολλές ασχολίες. Εξαναγκασμός. Οι κακές συνήθειες. Χρησιμοποιώντας την ισχύ και την δύναμη που έχω, με τρόπο άσχημο.
Το Μεσουράνημα ισούται με AS/AD,KN/KR,SA/ZE,HA/VU και αυτό εχει ως ερμηνεία Δεμένος με μια κατάσταση. Οι άλλοι νοιώθουν μια αίσθηση κατωτερότητας. Μια εξέχουσα προσωπικότητα. Ο ηγέτης. Επαγγελματικές επαφές με τις Αρχές. Χωρισμός και απώλειες μέσω της εργασίας. «Πατέντα» για κλοπή. Συναίσθημα της εξάρτησης.

Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ισουται με MA/KR=WI/PO=KR/AP=SO/ME=PL Επαφές με άτομα που είτε είναι είτε νοιώθουν ανεξάρτητα. Απειλή – προειδοποίηση από κάποιον υψηλά ιστάμενο ή ακόμα και από την ίδια την κυβέρνηση. Σύλληψη. Επαφές για ζητήματα που άπτονται και σχετίζονται με ηθικά και πνευματικά ζητήματα. Ένα άτομο που είναι εκτιμημένος περισσότερα από όσα αντικειμενικά αξίζει. Ένα άτομο που φαίνεται πιο καλός απ’ ό,τι στην πραγματικότητα είναι. Άτομο που αναρριχάται στα ανωτέρα κλιμάκια. Βαθμολογική επικράτηση. Έχοντας επίγνωση του τι συμβαίνει στο περιβάλλον. Αλληλογραφία. Συνομιλίες. Εξοικείωση.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ είναι  μια «ευθεια» μεταξύ ΗΛΙΟΥ/ADMETOS (** Ο άξονας της ημέρας του θανάτου. Ο άξονας που δείχνει την πατρίδα. Επίσης δείχνει τον συντηρητισμό. Τα σώματα που στηρίζονται κάπου. Τα δεκανίκια, οι πατερίτσες. Η εμμονή σε πράγματα και αντικείμενα. Η ακίνητη περιουσία, το έδαφος αλλά και η ακινητοποίηση του σώματος. Η μέρα της ανάπαυσης. Η μοναξιά. Η μέρα της αρχής, μα και του τέλους. Το άτομο που αναγκάζεται να ξαναδεί την ζωή του από μηδενική βάση. Τα προσωπικά εμπόδια στην ζωή. ) ισουται με WI/UR, PL/HA,UR/CU,WI/VU και αυτό ερμηνεύεται ως Οι επιπτώσεις των γεγονότων που συμβαίνουν στον περίγυρο δημιουργούν μια ένταση, η οποία αντανακλάται στο σώμα. Η αντίδραση του σώματος υπό συνθήκες πίεσης και έντασης. Μια απρόσμενη καταστροφή. Η μη προώθηση ενός αιτήματος. Το άτομο που αποτυγχάνει φυσικά, μια άσχημη σωματική κατάσταση που επιδεινώνεται. Χρόνια πάθηση. Τα πρώτα συμπτώματα ενός βαθύ μετασχηματισμού σε μια κατάσταση που δεν πάει άλλο και έχει πάθει καθίζηση. Αλλαγές που πρώτα φαίνονται να σε «φρενάρουν» αλλά τελικά επιτυγχάνουν, έστω και λίγο καθυστερημένα. Ημέρες με συνταρακτικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε μια σχέση ή σε μια μικρή ομάδα. Ξαφνική απόσυρση από την κοινωνία. Αποτράβηγμα. Σταθερότητα. Εμμονή. Περιορισμός και παρέκκλιση. Σθεναρή αντίσταση.

Τελος ο άξονας SO/KR ισουται με MC/HA,KR/AD=SO Η θλίψη και η στενοχώρια που προκαλούν αρσενικά άτομα. Ψυχική τελμάτωση εξαιτίας σωματικής ασθένειας. Η γυναίκα που «μπλέκει» με άτομα ασύμβατα με αυτήν. Ο άνδρας ο «ζημιάρης». Ένα άτομο που καταφέρνει να διακριθεί μέσα από τις δυσκολίες.

Εν κατακλείδι φαινεται πως ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε με δεξιοτεχνία την ιδιοτέλεια τους και τις «αδυναμίες» τους. Εξ οσων φαινεται κάποιοι  θα υπερασπιστουν με «λυσσα» την θέση τους αλλά σε κάποιον από τους ορκισθεντες θα «σκάσει βομβα» στο χαρτοφυλάκιο του….Μετα το πέρας της θητείας θα αρχισουν οι αλληλοκατηγορίες…μιας και θα αντιληφθουν τι ερχεται….


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget