Οι προβλέψεις για τους ΗΓΕΤΕΣ για το έτος 2019

Σχετική εικόνα

                                  

«Οι ηγέτες δε γεννιούνται ηγέτες. Οι περισσότεροι είναι κατασκευάσματα της κοινής γνώμης» Μπερναρντ Σω

Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο για πολλούς από τους ηγέτες που θα εξετάσουμε. Σε έναν κόσμο που αλλάζει υπάρχουν ηγέτες που «ζυγίζουν» τα επόμενα βήματα τους. Μελετούν τις εξελίξεις, υπολογίζουν τα επόμενα βήματα τους και κοστολογούν τα «ρίσκα» τους. Ο Μπιν Σαλμάν βρίσκεται σε ένα τεράστιο κίνδυνο μπροστά της απώλειας του θρόνου. Από τις παγκόσμιες προβλέψεις για το έτος 2018 το είχα υποδείξει πως θα κινηθούν να τον κατεβάσουν από το αξίωμα … και η υπόθεση Κασόγκι μυρίζει άσχημα. Ο Μακρόν φάνηκε πιο λίγος και από τον Τσίπρα, η Μέρκελ μας λέει «auf Wiedersehen», ο Trump θα έχει μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω του βαθιού αμερικανικού κράτους ενώ ο Πουτιν θα εχει να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες. Τελος ο Ματέο Σαλβίνι ετοιμάζεται για το colpo grosso  ενώ ο Γιουνγκέρ παραμένει μια πολιτική καρικατούρα που βρωμάει αλκοολ.

DONALD TRUMP : « Η πρώτη εντύπωση που δημιουργεί ένας ηγεμόνας είναι αυτή που δίνουν οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν.» Μακιαβέλλι

To 2019 είναι μια χρονιά όπου ο Donald Trump θα «παίξει τα ρέστα του» για να παραμείνει στην εξουσία!!! Μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου 2019 το έτος θα κυλά ήρεμα «σαν τρεχούμενο νερό». Τα δύσκολα όμως ξεκινούν από εκεί και πέρα.
Το ετήσιο Μεσουράνημα (*MC) ισούται με τον γενέθλιο Ουρανό του Αμερικανού προέδρου και αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα αφού θα τον δούμε πιο εκκεντρικό και απόλυτο απ’ ότι ήδη είναι. Η φιλοδοξία για να πετύχει πράγματα ίσως τον οδηγήσουν σε ακραίες εκφράσεις και μέτρα. Είναι μια χρονιά που φαίνεται πως  «ψυχραιμία» δεν θα είναι το δυνατό του σημείο του Αμερικανού Προέδρου. Όπως όμως είχε πει και ο Νεύτωνας «όπου υπάρχει δράση υπάρχει και μια ίση και αντίθετη αντίδραση». Αυτό σημαίνει πως στις επαναστατικές δράσεις και αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου μεγάλο μέρος του λαού θα είναι …. απέναντι του. Ο λόγος του Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ακόμα θα «μετράει» αλλά η εικόνα του θα πληγεί από σκευωρίες και fake news!!! Φέτος θα καταλάβει πως η Αμερική ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ πλέον να είναι παντού!!!
Ο ετήσιος Ωροσκόπος  μιλά για κόντρες και για τους αλλους που αποτελούν για τον Τραμπ μια πηγή δοκιμασίας. Οι δυσκολίες οι οποίες έχουν ως φυσικό επακόλουθο έναν χωρισμό (* σε επίπεδο συνεργασιών). Ο Προέδρος Τραμπ που θα προσελκυστεί με δύναμη από άλλους ή θα προσελκύσει τους άλλους με δύναμη. Προβλήματα με μέτρα και δασμούς στο εμπόριο και σε διακρατικές σχέσεις. Είναι μια χρονιά όπου θα εφαρμόσει τα γραφόμενα του στο βιβλίο “The Art of the Deal”. Απειλή – προειδοποίηση από κάποιον υψηλά ιστάμενο ή ακόμα και από την ίδια την κυβέρνηση. Σύλληψη. Σοβαρή πιθανότητα ασθένειας του Προέδρου ίσως τον κρατήσουν για ένα χρονικό διάστημα εκτός ενεργούς δράσης. Άτομα από την οικογένεια του (*θηλυκά κατά μεγάλο ποσοστό) θα κινδυνέψουν κατά την διάρκεια πτήσης ή μετακινήσεως με όχημα!!

Ο ετήσιος Admetos ισούται με τον γενέθλιο ΗΛΙΟ (*AD=SO) του Αμερικάνου Προέδρου και υποδεικνύει σοβαρό ζήτημα με την υγεία και την ζωτικότητα του. Δείχνει πως κάποιοι θέλουν να τον εξωθήσουν σε μια παραίτηση ή ένα συμβιβασμό με τα «θέλω» τους. Προβλήματα, ωστόσο, θα βρει μπροστά του σε σχέση με το χρέος των Η.Π.Α αφού θα χρειαστεί να δώσει αγώνα για να μην  κάνει έστω και πρόσκαιρη στάση-παύση το Αμερικανικό δημόσιο (*κράτος). Η ετήσια ΣΕΛΗΝΗ υποδεικνύει την ύπαρξη ενός νέου συντρόφου στην ζωή του και προβλήματα στον έγγαμο βίο.

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάς: Είναι πραγματικά μια «ζόρικη» χρονιά για τον Ντοναλντ Τραμπ αφού έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα υγείας, κίνδυνο δικών του ανθρώπων αλλά και προβλήματα με φυσικές καταστροφές (**σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, τυφώνες) . Παράλληλα το βαθύ αμερικανικό κράτος θα θελήσει να τον «παραιτησει» ή να κάμψει τις αντιστάσεις του… Η Οικονομία της Αμερικής θα ζορίσει απίστευτα την ποιότητα ζωής και την παραμονή του στον Λευκό Οίκο….




Angela Merkel: « Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το πεπρωμένο του.» Πλάτωνας

Το 2019 είναι μια χρονιά που η Μέρκελ θα βρεθεί απάναντι στις επιλογές της. Σύμφωνα με τον J.R. Ward  «Μερικά πράγματα είναι γραφτό να γίνουν, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές προσπάθειες για να φτάσεις σε αυτά!» Και η Αγκέλα Μερκελ προσπάθησε πολύ…

Έτσι το 2019 το ετήσιο Μεσουράνημα (**MC) δείχνει  πως η Μέρκελ θα θελήσει να κάνει μια «επίδειξη ισχύος» αλλά μάλλον θα πρέπει να αντιληφθεί πως το «άστρο» της έσβησε… Και ασφαλώς δεν το λέω εκ των υστέρων το έχω πει από το 2016 πως οι επόμενες εκλογές (*αυτές του 2018) θα είναι το Βατερλό της. Φαίνεται πως εκτός το ότι έχει  χάσει την πρωτοκαθεδρία και την ηγεσία στο κόμμα της θα γίνει και αποδιοπομπαίος τράγος για όλα τα δεινά της Γερμανίας. Άλλωστε όπως είχε πει και ο Χίτλερ «Αν νικήσεις, δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις. Αν νικηθείς, καλύτερα να μην είσαι εκεί για να δώσεις εξηγήσεις.». Παρόλα αυτά όμως η Μέρκελ θα παραμείνει αμετακίνητη στις θέσεις της. Όμως τονίζω πως ακόμα και αν καταποντιστεί στις ευρωεκλογές είναι ένα άτομο όπου με την εμπειρία της θα παραμείνει «χρήσιμη» για την πατρίδα της. Παραμένει αυτό που λέμε «κεφάλαιο»!!!
Ο ετήσιος Ωροσκόπος σημειοδοτεί αυτοεξαπάτηση. Δυσκολία στο να αποδεχτεί μια κατάσταση ενώ άτομα μέσα από το κράτος της επιτίθονται. Ένας θάνατος θα της στοιχίσει.

Η ετήσια Σελήνη ισούται με τον Hades  και υποδεικνύει το ετος που είναι «γραμμενο» να περάσει μια μεγάλη δοκιμασία. Το παρελθόν που επιδρά αρνητικά στο παρόν. Διάφοροι άνθρωποι βεβαιώνουν κάτι, επικυρώνουν - καταμαρτυρούν ή πιστοποιούν την αλήθεια. Το κοινό πρέπει να αποδείξει τη διανοητική πεποίθησή του. Μάχομαι για τις ιδέες μο


Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάς: Το 2019 είναι για την Μερκελ ουσιαστικά το «αποτύπωμα» όλων όσων έκανε. Πλέον περνα ΄σε δεύτερο ρόλο αλλά παραμένει «κεφάλαιο» για την Γερμανική πολιτική σκηνή. Προβλήματα από ευθύνες που είτε τις αναλογούν ειτε όχι …τελικά πρέπει να επωμιστεί.


ERGOGAN: « Νομίζεις πως με σκοτώνεις. Νομίζω πως αυτοκτονείς…» Antonio Porchia

Ο Erdogan προσπαθεί να αποδείξει πως μπορεί να είναι ένας νέος Μωάμεθ Β’ ο πολιορκητής. Το 2019 είναι μια κρίσιμη χρονιά αφού ο Ερντογάν θα κληθεί να λάβει δύσκολες και επώδυνες αποφάσεις. Το ετήσιο Μεσουράνημα (*MC) μας δείχνει πως θα αντιμετωπίσει προβλήματα με ρευματισμούς και πόνους στα κόκκαλα. Είναι μια χρονιά που θα λειτουργεί εν θερμώ και δεν θα δέχεται κανέναν συμβιβασμό. Κίνδυνος οικονομικής κατάχρησης. Κάποιο πρόσωπο βρίσκεται κάτω από μια μεγάλη παραίσθηση ή μια μεγάλη εξαπάτηση. Ένα άτομο που θα αντιμετωπιστεί σκληρά από τη μοίρα. Στέρηση και μεγάλη ανάγκη μέσω των σκληρών χτυπημάτων της μοίρας.
Ο ετήσιος Ωροσκόπος μιλά για έκθεση σε βίαιες πράξεις μαζί με άλλους. Ζώντας σε ένα επικίνδυνο περιβάλλον. Κίνδυνος μέσω των τρεχουσών ενεργειών, μέσω τεχνικού μέσου. - Την εξίσωση αυτή την προσέχουμε ιδιαίτερα σε ζητήματα αγοράς μηχανημάτων, εργαλείων, αυτοκινήτων κλπ.., διότι μπορεί να προκύψει κακοτεχνία ή αστοχία υλικού. Αυτό πρακτικά δείχνει προβλήματα από την περίφημη Τουρκική αμυντική βιομηχανία. Και ενώ από την μία κάτι Χώρες που είναι «τελειωμένες» θα εκφράζουν τον «θαυμασμό» στον ηγέτη από την άλλη ο Ερντογάν θα υποστεί δυσφήμιση & απειλή από τρίτους.

Ο άξονας SO/KR υποδεικνύει μια δύσκολη περίοδο. Σωματικού περιορισμος και καταστολή. Η φυλάκιση. Εργασία υπό καθεστώς εποπτείας. Κάποιος που αποβάλλεται. Μεγάλη προσοχή. Καρμική απώλεια. Επιτηρητής. Φύλακας. Αυτοκυριαρχία. Εξαιρετική πειθαρχία. . Μελέτες στο εσωτερικό της Γης. Τραγικές δυσκολίες. Τα μεταλλεία και τα ορυχεία. Το μπλοκάρισμα, το σταμάτημα των μηχανών. Ένας στρατιώτης. Το τελικό σχέδιο. Το φρένο. Η προετοιμασία για το τέλος. Η επεξεργασία ενός προϊόντος ή ακόμα και μίας κατάστασης. Ένα «φλογερό» συμβάν. Μεγάλα ποσά χρημάτων που κερδίζονται εύκολα και ακριβώς εύκολα χάνονται. Ανεμομαζέματα - διαβολοσκορπίσματα.

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάς:  Το 2019 διαφαίνεται μια «ζόρικη» χρονιά. Θα ταλαιπωρηθεί από προβλήματα υγείας και το γόητρο της αμυντικής βιομηχανίας θα αμαυρωθεί ιδιαίτερα. Η επιθετική του πολιτική θα του στοιχίσει ακριβά …λόγω υπεροψίας. Τα οικονομικά της χώρας …μαντάρα…

Salvini: «Υπάρχουν όρια στο μυαλό του κάθε ενός, που πέρα από αυτά είναι επικίνδυνο να περάσεις. Μόλις περάσεις την γραμμή, είναι αδύνατο να γυρίσεις πίσω.» Ντοστογιέφσκι


Το έτος 2019 είναι ένα κομβικό σημείο για τον Σαλβίνι. Αν το 2018 ηταν η χρονιά της Σταχτοπούτας  τώρα μπορεί να γίνει η χρονιά με τίτλο « Ο Ματέο στην χώρα των θαυμάτων»….
Τo ετήσιο Μεσουράνημα (*MC σηματοδοτεί ένα μυαλό που θα κινείται στα «όρια» του. Είναι μια χρονιά προσωπικών επιδιώξεων αλλά και μιας θέλησης να πάρει το «αίμα του πίσω». Ένα άτομο που ενοχλείται από κάτι και προτίθεται να κατρακυλήσει σε βίαιες πράξεις.

Ο ετήσιος Ωροσκόπος μιλά για μια δοκιμασία μέσα από τρίτα άτομα. Ο Ματέο Σαλβίνι ουσιαστικά λάμπει και φαίνεται στον κόσμο πιο υπερεκτιμημένος. Βαθμολογικά φαίνεται πως θα επικρατήσει έναντι οιοδήποτε άλλου. . Υποχρεωμένος να πάρει επάνω του τις ευθύνες για τις άσχημες πράξεις άλλων. Δολοφονία γνωστών προσώπων. Ένα άτομο που είναι εκτεθειμένο και ανίκανο μπροστά σε κάποιες μεγάλες δυνάμεις ή σε άτομα μεγάλου κύρους. Κάποιοι τρίτοι καθιστούν τη δύναμή τους αισθητή ή αποτελούν οι ίδιοι αντικείμενο, με την έννοια της δύναμης του κράτους

Ο άξονας SO/KR Μη εποικοδομητικός. Εμπόδια μέσω των ανεξάρτητων προσώπων ή των επιχειρήσεων. Ένα άτομο που κρύβει σημαντικά μυστικά. Θα βγάλει αρκετές οδηγίες για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Προβλήματα θα υπάρξουν με την Τράπεζα της Ιταλίας. Ουσιαστικά η Ευρώπη εκβιάζει το Σαλβίνι με μια έξοδο από το € και αυτό είναι ουσιαστικά ο απώτερος σκοπός του. . Διαφήμιση. Οικονομική ανεξαρτησία. Αποζημίωση η οποία εγκρίνεται ή διατάσσεται από το κράτος. Ένας επιχειρηματίας που ξεπερνά σε επιτεύγματα τον μέσο όρο. Ο Σαλβίνι δεν αποκλείεται να ρίξει την κυβέρνηση ενώ θα προβεί σε νομικές προσφυγές. Ένα μη συμβατό και συνηθισμένο άτομο. Ο ανυπόμονος. Ο απρόβλεπτος. Η επανάσταση. . Η ώρα της ατίμωσης. Βασανισμένη ψυχή.

Το μεσοδιάστημα AS/MC υποδεικνύει για αιχμηρές συζητήσεις αλλά και την ικανότητά να καλμάρει τα νεύρα του. Κάποια ζητήματα για τα οποία δεν μπορούν να φανούν οι αλλαγές στο παρόν, αλλά δίνουν εχέγγυα για το μέλλον. Προβλήματα με άτομα του υποκόσμου. Το κόμμα, είτε ο ίδιος ενδέχεται να δεχτούν επίθεσής. . Η καρμική σχέση με την πατρίδα μου. Μόνιμες συμμαχίες. Το τέλος μιας συνάντησης. Η παρεμπόδιση μέσω τρίτων. Οριστικός χωρισμός. Σχέσεις με βαθιές ρίζες.

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάς:  Για τον Ματεο Σαλβινι είναι μια χρονιά που θα τον αναγκάσει να λάβει τα μέτρα του και να επιχειρήσει ν υλοποιήσει όλα όσα υποσχέθηκε. Νομίζω πως θα υπάρχει διχογνωμία στην κυβέρνηση και η ρήξη μοιάζει αναπόφευκτη. Προβλήματα με τράπεζες και με ρευστότητα.


PUTIN: «Ποτέ μη ζητάς συγγνώμη και ποτέ μη δίνεις εξηγήσεις. Είναι σημάδι αδυναμίας.»
                                                                                                                           Τζών Γουέιν

Το ετήσιο Μεσουράνημα ισούται με τον γενέθλιο Zeus πράγμα που του εξασφαλίζει την επιτυχία. Μεγάλη εύνοια σε πώληση όπλων, στην βιομηχανία και την βιοτεχνία. Ο Πουτιν θα προκληθεί να οδηγήσει την Ρωσία σε μια σύγκρουση πλησίον των συνόρων (* και στην Συρία) και πρόβλημα με τις εταιρείες πετρελαίου και μεταφορών και μαζικής μεταφοράς.

Ο ετήσιος Ωροσκόπος μιλά για μια μεγάλη σκληρότητα,  Άκαμπτη κριτική και αυξημένα ζητήματα κατασκοπίας. Προβλήματα θα προκύψουν από ζητήματα δωροδοκίας!! Εγκλήματα ή παράνομες δραστηριότητες με ιδεολογικό υπόβαθρο (π.χ. τρομοκράτης, έγκλημα για θρησκευτικούς λόγους κλπ. Ρήξεις σε συνεργασίες!!!

Ο άξονας MC/AS σημειοδοτεί υπεροψία από μεριάς Πούτιν. Είναι μια χρονιά που θα συμπεριφερθεί αυταρχικά. Θα λειτουργήσει άψογα σε επικοινωνιακό επίπεδο. . Τα πολεμικά και εξοπλιστικά προγράμματα. Η κρατική επέμβαση. Μια μάχη νομικών επιχειρημάτων. Η εφαρμογή των νόμων. Ο μηχανοδηγός σε τραίνο. Οι προπαρασκευαστικές ενέργειες. Ενδείξεις μεγάλη ικανότητας στην στρατηγική. Ο άξονας που λειτουργεί σε ένα «συλλογικό» επίπεδο και πεπρωμένο. Ενώσεις που σχετίζονται με τις γυναίκες. Συνελεύσεις. Συμμαχίες κατοίκων, συμμαχίες εθνών και λαών μεταξύ τους.

Η ετήσια Σελήνη δεν αποκλείεται να φέρει στο φως της δημοσιότητάς πως ο Πούτιν ίσως αποκτήσει «διάδοχο» υπό την έννοια απογόνου. Η γέννηση ενός σημαντικού προσώπου. Σύζυγος ενός πρίγκιπα, ενός αξιωματούχου της χώρας. Ηγέτης μιας ομοσπονδίας, μιας ένωσης. Ευγενή πρόσωπα. Αριστοκρατική καταγωγή. Το χιούμορ του φετος θα είναι εξαιρετικά καυστικό και πικρόχολο. 

Το μεσοδιάστημα SO/MO υποδεικνύει δυσκολίες της αρχής ενός εγχειρήματος. Η λάβα. Μελέτες στο εσωτερικό της Γης. Τραγικές δυσκολίες. Τα μεταλλεία και τα ορυχεία. Το μπλοκάρισμα, το σταμάτημα των μηχανών. Ένας στρατιώτης. Το τελικό σχέδιο. Το φρένο. Η προετοιμασία για το τέλος. Η επεξεργασία ενός προϊόντος ή ακόμα και μίας κατάστασης. Ένα «φλογερό» συμβάν. Δημιουργική σκέψη. Ο σκεπτόμενος που στοχεύει σε κάτι. Εφευρέσεις. Η απειλή. Δικτάτορας. Διατάγματα. Νόμοι. Η εφαρμογή της πρότασης ενός νόμου ενός διατάγματος κλπ.. Προειδοποίηση να τηρηθεί το «γράμμα του νόμου». Αποφάσεις εν θερμώ. Ταξίδι με τραίνο. Ένας νέος ένστολος. Η οργάνωση των σχεδίων και των σκέψεων. Εκφοβισμός

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάςΜια χρονιά όπου έχει όλες τις δυνατότητες του να ηγηθεί μιας κατάστασης.   Θα τα καταφέρει μια χαρα ενώ δεν αποκλείεται να μάθουμε για μια γέννηση από πλευράς Πούτιν. Η απειλή. Δικτάτορας. Διατάγματα. Νόμοι. Η εφαρμογή της πρότασης ενός νόμου ενός διατάγματος κλπ.. Προειδοποίηση να τηρηθεί το «γράμμα του νόμου». Αποφάσεις εν θερμώ. Ταξίδι με τραίνο. Ένας νέος ένστολος. Η οργάνωση των σχεδίων και των σκέψεων. Εκφοβισμός.


MACRON: “Η ψεύτικη ελπίδα είναι χειρότερη από την απελπισία.” Κοζόλ

O Emmanuel Macron είναι ουσιαστικά ο φέρελπις εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων στην Ευρώπη και επιθυμεί διακαώς να γίνει ένας νέος Ναπολέων.  Το πρόβλημα είναι πως διαθέτει ούτε της ανδρεία μα ούτε και την ευφυΐα του Κορσικανού στρατηλάτη.

Ο ετήσιος Ωροσκόπος μιλά για πτώση και απώλεια θέσης. Επαφές με άτομα που είναι μόνιμα, χωρίς να είναι ευχαριστημένα. Οι άλλοι αποτελούν για μένα πηγή δοκιμασίας. Δυσκολίες οι οποίες έχουν ως φυσικό επακόλουθο έναν χωρισμό. Επαφές με τους μεγάλους παραγωγούς, βιομηχάνους και επιχειρηματίες. Επαφές με τους ηγέτες του στρατού. Παίρνοντας ένα προβάδισμα, μια εύνοια έναντι των άλλων. Απόρριψη πάσης φύσεως επαφών και συμβιβασμών. Μόλυνση από άλλα πρόσωπα. Θάνατοι. Αλλαγή στους κοινωνικούς όρους, στις σχέσεις. Δοκιμάζοντας μαζί με άλλους το μετασχηματισμό μιας κοινωνικής δομής.
Το ετήσιο Μεσουράνημα σημειοδοτεί ξεσπάσματα βίας. Κατάλληλος για τις ισχυρές πράξεις. Έτοιμος για πάλη. Συμμετοχή στο μετασχηματισμό μιας κοινότητας. Κάποιος που γίνεται μέλος μιας λέσχης. Αλλαγή σε κοινωνικό πλαίσιο.
Η ετήσια Σελήνη υποδεικνύει συμπλοκές με μια «αδελφότητα» με μια ομάδα ανθρώπων με κοινό όραμα!!! Η κοινή γνώμη θα αλλάξει την στάση (*προς το χειρότερο) είτε προς την σύζυγό του Μακρόν είτε προς μέλος (*γυναίκα) του υπουργικού του συμβουλίου. Είναι μια περίοδος επαγρύπνησης . Δημόσια προπαγάνδα. Προπαγάνδα για πολιτικές εκλογές.

Ο άξονας MC/AS μιλά για εγωισμό και υπεροψία. Ένα πρόσωπο που διαθέτει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ο αυταρχικός. Φτώχεια σε ευρύτερη κλίμακα. Καταστροφές. Δοκιμασίες. Προβλήματα με συμμορίες του δρόμου &  κακόφημες περιοχές. Επιδημίες. Πανούκλα. Ορυχεία.  Ένα άτομο που δια μέσου της ομιλίας του προσβάλει τους άλλους. Οι κρυφές σκέψεις. Δυσάρεστες ειδήσεις. Ταραγμένα νεύρα.  

Σύνοψη-Βασικά γεγονότα- Το «χρώμα» της χρονιάς: Η χρονιά για τον Πρόεδρο Μακρόν είναι εξαιρετικά δύσκολη αφου η δημοτικότητα του πάει από το κακό στο χειρότερο.  Εχω την αίσθηση πως θα είναι πολύ πιο κάτω και από του Hollande αλλά και του Sarkozy . Σαν να μην φτάνει αυτό δείχνει απώλεια της δημοτικότητας και της συζύγου. Οι κόντρες με ομάδες ατόμων δεν τον ευνοούν και στα δύσκολα θα επιδείξει υπεροψία και αυταρχισμό.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget